JBL onthult draadloze hoofdtelefoons van het Tour-, Tune- en Live-merk op CES

jbl tour one adaptive noise cancelling

JBL introduceerde op de CES van dit jaar verschillende nieuwe hoofdtelefoons in drie verschillende lijnen. Ik zal me hier concentreren op de over-ear en on-ear-modellen.

Beginnend bij de top van de prijshoop, is de nieuwe Tour One een Bluetooth-hoofdtelefoon met ANC (actieve ruisonderdrukking) die JBL heeft ontworpen voor zakelijke professionals die op zoek zijn naar een hoofdtelefoon met geavanceerde technologie, slimme functies en een slank ontwerp. Maar waarom zouden die kenmerken alleen aantrekkelijk zijn voor zakelijke professionals? Ze lijken erg leuk voor iedereen die graag naar muziek luistert via een koptelefoon.

De Tour One biedt wat JBL True Adaptive Noise Cancellation noemt, die het omgevingsgeluid bewaakt en het niveau van ruisonderdrukking dienovereenkomstig aanpast. Bovendien kunt u met een functie genaamd SilentNow ANC inschakelen zonder Bluetooth te activeren, wat een rustig toevluchtsoord biedt en de levensduur van de batterij verlengt. Gerelateerde functies zijn onder meer Adaptive Ambient Aware en TalkThru, waarmee u indien nodig door uw omgeving kunt navigeren.

jbl tour één

Dankzij JBL Pro Sound, dat wordt aangedreven door 40 mm-drivers, is de Tour One Hi-Res Audio-gecertificeerd en ondersteunt hij frequenties tot 40 kHz. Een andere innovatieve functie is de Smart Audio-modus, waarmee u de Bluetooth-verbinding kunt optimaliseren voor hifi in de muziekmodus of een lagere latentie in de videomodus.

Bovendien biedt de batterij tot 50 uur speeltijd als je alleen Bluetooth gebruikt of 25 uur met Bluetooth en ANC. En als je haast hebt, kun je na 10 minuten opladen twee uur spelen. Andere functies zijn onder meer stembesturing met Amazon Alexa en Google Assistant en vier microfoons voor superieure spraakkwaliteit tijdens telefoongesprekken. Bovendien kun je je ervaring aanpassen met de My JBL Headphones-app.

De Tour One zal in mei 2021 beschikbaar zijn voor een adviesprijs van $299,95.

jbl live 660nc

Als dat een beetje te rijk is voor uw portemonnee, overweeg dan de JBL Live-serie, die de Live 660NC over-ear en 460NC on-ear-modellen omvat. Beide bieden een identieke functieset, waaronder JBL Signature Sound, Adaptive Noise Cancelling met Smart Ambient en spraakbesturing met Alexa en Google Assistant. De batterij gaat tot 50 uur mee met alleen Bluetooth of 40 uur met Bluetooth en ANC, en een oplaadbeurt van 10 munitie geeft je vier uur speeltijd. En beide zijn aanpasbaar met de My JBL Headphones-app.

Beide modellen zullen beschikbaar zijn in maart 2021; de Live 660NC zal $ 199,95 kosten, terwijl de Live 460NC een prijskaartje van $ 129,99 zal hebben.

jbl tune 660nc

Voor degenen met een nog beperkter budget is er de Tune-serie, inclusief twee on-ear-modellen, de Tune 660NC en 510BT. Beide bieden JBL Pure Bass Sound en Bluetooth 5.0. Zoals het modelnummer aangeeft, biedt de 660NC ruisonderdrukking, terwijl de 510BT dat niet doet. De batterijduur van beide is uitstekend: 55 uur (alleen Bluetooth) of 44 uur (Bluetooth en ANC) voor de 660NC en 40 uur voor de 510BT, en beide bieden twee uur speeltijd met een snelle oplaadtijd van vijf minuten. Ze ondersteunen ook spraakassistenten, maar welke niet worden gespecificeerd in het persmateriaal.

Beide modellen zullen beschikbaar zijn in maart 2021; de Tune 660NC heeft een adviesprijs van $ 99,95 en de Tune 510BT zal $ 49,95 kosten.

0 Shares:
You May Also Like