JBL kondigt drie nieuwe echte draadloze hoofdtelefoons aan op CES

jbl live pro 2

JBL heeft vandaag op CES drie nieuwe echte draadloze hoofdtelefoons aangekondigd: de JBL Live Pro 2 ($ 150), de JBL Live Free 2 ($ 150) en de JBL Reflect Aero ($ 150). Alles zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2022.

Elk van de drie modellen is voorzien van JBL’s True Adaptive noise cancelling met slimme omgevingsgeluidsfuncties, verbeterde batterijduur en zes microfoons voor spraakkwaliteit.

JBL zegt dat gebruikers met True Adaptive noise cancelling de hoeveelheid achtergrondgeluid die de hoofdtelefoon binnenkomt kunnen aanpassen, zodat ze zich bewust kunnen blijven van de omgeving of gesprekken kunnen voeren zonder de oordopjes te hoeven verwijderen. Alle modellen bieden handsfree spraakbesturing en toegang tot Amazon Alexa en Google Assistant.

JBL Live Pro 2

De JBL Live Pro 2 (foto bovenaan) heeft een “stick” -ontwerp en 11 mm dynamische drivers. Ze bieden een IPX5 water- en spatwaterdicht classificatie waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor de sportschool.

Ze bieden tot 40 uur afspeeltijd op een volledige lading: 10 uur vanaf de oortelefoon zelf, plus nog eens 30 uur vanaf de oplaadcassette. Als de batterij bijna leeg is, kun je 4 uur luisteren met slechts 15 minuten op een Qi-compatibele oplader.

Gebruikers kunnen de Live Pro 2 bedienen met de smartphone-app van JBL of via aanraakbedieningen op de oordopjes zelf. Android-gebruikers kunnen de koptelefoon aansluiten via Google Fast Pair.

JBL Live Gratis 2

jbl live gratis 2

De JBL Live Free 2 is een kleinere in-ear hoofdtelefoon met dynamische drivers van 10 mm. Ze zijn geëerd met de CES 2022 Innovation Awards, een programma dat uitmuntend ontwerp en engineering op het gebied van consumentenelektronica bekroont.

Ze bieden ook een IPX5 water- en spatwaterdicht classificatie, met een verstelbare oorvin voor een veilige pasvorm.

De Live Free 2 biedt tot 35 uur afspeeltijd op een volledige lading: 7 uur vanaf de batterij van de oordopjes, plus nog eens 28 uur vanuit de oplaadcassette.

Gebruikers kunnen de Live Free 2 bedienen met bedieningselementen in de smartphone-app van JBL of via aanraakbedieningen op de oordopjes. Android-gebruikers kunnen de koptelefoon aansluiten via Google Fast Pair.

JBL Reflect Aero

jbl reflect aero

De JBL Reflect Aero is ontworpen als sportoordopjes en heeft een stofdichte waterdichtheid van IP68. Het laatste cijfer geeft aan dat ze bestand zijn tegen tot 30 minuten onderdompeling in maximaal 3 meter water – gewoon het ticket om te zwemmen. Ze beschikken over dynamische drivers van 6,8 mm.

De Reflect Aero biedt tot 24 uur afspeeltijd op een volledige lading: 8 uur vanaf de eigen batterijen van de oordopjes, plus nog eens 16 uur vanaf de oplaadcassette.

Gebruikers kunnen de Reflect Aero bedienen met bedieningselementen in de smartphone-app van JBL of via spraakbesturing. Er is ook een aanpasbare aanraakbediening met volledige toegang die via de app kan worden geprogrammeerd.

0 Shares:
You May Also Like