Jasco voegt wifi-apparaten toe aan zijn Enbrighten-lijn voor slimme verlichting

enbrighten wifi family

Jasco lanceert zijn eerste Wi-Fi-producten in zijn Enbrighten-lijn, en het begint eenvoudig. In tegenstelling tot de producten van het bedrijf die afhankelijk zijn van Zigbee- en Z-Wave-technologie en daarom een ​​hub nodig hebben als brug naar uw wifi-netwerk, maken slimme verlichtingsproducten met ingebouwde wifi-adapters rechtstreeks verbinding met uw netwerk en worden daarom als eenvoudiger beschouwd. opzetten. De eerste Enbrighten Wi-Fi-producten zullen plug-in zijn, wat zo eenvoudig is als het wordt; het bedrijf zegt dat in-wall Wi-Fi-producten later zullen worden toegevoegd.

Jasco biedt al een reeks van beide plug-in-in-wall slimme verlichtingsproducten op basis van Zigbee en Z-Wave, maar de uitbreiding naar wifi is momenteel beperkt tot slimme stekkers. Een van de meest interessante hiervan is de Enbrighten 6-Outlet Wi-Fi Smart Yard Stake van $ 35. Sluit deze aan op een buitenstopcontact, steek hem in de grond en je krijgt zes geaarde stopcontacten die kunnen worden gepland en bediend met de Jasco-app of kunnen worden in- en uitgeschakeld met spraakopdrachten die worden gesproken met Amazon Alexa of Google Assistant.

De Yard Stake heeft ook een lokale aan/uit-schakelaar. Alle zes de stopcontacten worden tegelijkertijd bediend, maar dit kan een geweldig product zijn voor alles, van landschapsverlichting tot vakantiedecoraties. Met de Enbrighten-app kun je ook schema’s opstellen op basis van het tijdstip van de dag, zonsopgang/-ondergang, aftellingen en zelfs weersomstandigheden.

verhelderen werf staak

Als zes slimme buitenstopcontacten meer zijn dan je nodig hebt, kost de Enbrighten Wi-Fi 2-Outlet Outdoor Smart Plug $ 10 minder dan de inzet, maar biedt dezelfde slimme verlichtingsfuncties met twee gelijktijdig bestuurde geaarde stopcontacten.

Jasco verplaatst zich naar binnen en heeft zowel slimme stekkers met één als met twee stopcontacten geïntroduceerd. De Enbrighten Wi-Fi 2-outlet Indoor Smart Plug biedt twee gelijktijdig bestuurde stopcontacten en verbruikt slechts één stopcontact in een duplex. Dit is een aan/uit-apparaat – het kan een aangesloten lamp niet dimmen – maar het kan kleine apparaten in- en uitschakelen (ventilatoren, koffiezetapparaten en dergelijke). Er is een lokale knop naast bediening via de app of met spraakbesturing. Het is agressief geprijsd op $ 20. De Enbrighten Wi-Fi Mini Smart Plug met één stopcontact biedt dezelfde functies – minder dan één stopcontact – en kost de helft minder, $ 10. Het is vermeldenswaard dat de Enbrighten Wi-Fi smart plugs aanzienlijk lager geprijsd zijn dan Jasco’s Enbrighten Zigbee en Z-Wave plug-in producten.

verhelder wifi dual smart plug

Ten slotte introduceert Jasco ook een slimme overspanningsbeveiliging. Dit apparaat biedt zeven geaarde stopcontacten, waarvan er drie kunnen worden bediend via de Enbrighten-app via wifi. Jasco heeft nog geen prijzen bekend gemaakt voor dit laatste apparaat.

verhelder wifi slimme overspanningsbeveiliging

Elk van de nieuwe Enbrighten Wi-Fi-producten is beperkt tot het verbinden van het 2,4 GHz-netwerk van een router, dat over het algemeen een beter bereik biedt, maar spectrum gebruikt dat vaak veel drukker is.

De nieuwe productlijn zal verkrijgbaar zijn in de woonwinkels van Lowes (in de winkel en online) en in de online winkel van Jasco.

0 Shares:
You May Also Like