‘Jackass’ keert terug naar tv met nieuwe Paramount+-serie

Johnny Knoxville is thrown from a bull in "Jackass Forever."

“Jackass”, de MTV-serie van lang geleden die de scheet in performancekunst en een reeks films veranderde, keert terug naar televisie met een nieuwe serie op de streamingdienst Paramount+ na de kassavoorstelling van “Jackass Forever”.

De nieuwe serie is de eerste die voortkomt uit het plan van Paramount Global om tv-spin-offs van succesvolle films te lanceren. De R-rated “Jackass Forever”, met Johnny Knoxville op 51-jarige leeftijd die een verzameling grappenmakers, stuntmannen en grove artiesten leidde, verrast toen het in februari opende als de beste kassa-attractie met $ 23,5 miljoen uit 3.604 theaters.

“We werken samen met de makers om de samenwerking voort te zetten met een nieuwe serie”, zei Bob Bakish, CEO van Paramount Global, deze week in een winstgesprek met analisten over het eerste kwartaal, “waardoor nog meer belachelijke capriolen rechtstreeks naar Paramount + worden gebracht.”

De originele “Jackass” duurde drie mini-seizoenen van 2000 tot 2001 op MTV en inspireerde spin-offs zoals “Wildboyz” en “Viva La Bam”.

Hun “Jackass”-pijn is de winst van het publiek: een Nova Legal Funding-rapport toonde aan dat, zelfs vóór “Jackass Forever”, de artiesten meer dan $ 25 miljoen aan medische rekeningen hadden. In “Jackass Forever” kreeg Knoxville een hersenschudding en hersenbloeding, een gebroken pols en gebroken ribben toen hij door een stier in de lucht werd gelanceerd.

“Jackass 4.5”, een film samengesteld uit extra “Jackass Forever”-beelden, staat gepland voor 20 mei op Netflix.

0 Shares:
You May Also Like