Jabra’s uitstekende Elite Active 65t echte draadloze oordopjes zijn $ 55, het laagste punt ooit

jabraelite65t

Verhoog uw audiokwaliteit voor hardloopsessies, trainingen en voor ongeveer $ 30 goedkoper dan normaal. Amazon verkoopt de Jabra Elite Active 65t echte draadloze oordopjes voor $ 55. Dat is ver onder de $ 80 tot $ 90 waar deze oordopjes normaal voor worden verkocht, wat een nieuw dieptepunt vormt en een uitstekende deal voor een gewoon uitstekende set oordopjes.

We hebben de niet-actieve versies van deze oordopjes beoordeeld, waardoor ze 4,5 van de 5 sterren een Editors’ Choice Award hebben gekregen en ze “een echt AirPod-alternatief” noemen. We waren dol op deze oordopjes vanwege hun geluidskwaliteit, korte oplaadtijd en algeheel comfort.

Deze oordopjes kunnen na slechts 15 minuten opladen aan de slag gaan, waardoor ze voldoende sap hebben voor maximaal een uur speeltijd. Ze zitten vol met vier microfoons voor een betere gesprekskwaliteit en het oproepen van de digitale assistent van je telefoon. Ze hebben ook een ingebouwde versnellingsmeter voor het volgen van fitness en prestaties via de Jabra Sound+-app voor Android en iOS.

De oordopjes hebben een IP56-classificatie voor stof- en waterbestendigheid. Het eerste cijfer geeft aan dat de oordopjes zijn beschermd tegen beperkte binnendringing van stof, en de “6” betekent dat de oordopjes bestand zijn tegen hevig zweet of regen.

Voor iedereen die een nieuw paar draadloze oordopjes nodig heeft voor een actief leven, is dit een uitstekende dag om te kopen. Als Amazon opraakt, zijn deze oordopjes ook te koop voor dezelfde prijs bij Best BuyRemove non-product link.

[Today’s deal: Jabra Active Elite 65t for $55 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like