Instagram nog niet gepost Probeer het opnieuw! Hoe u deze fout op 9 manieren kunt oplossen

Heb je problemen met het uploaden van een nieuwe foto op Instagram? Je opent de app, klikt op de juiste knoppen, maar er gebeurt niets. En dan besef je: om de een of andere reden, jij kan niet posten op Instagram.

Je bent niet de enige die dit probleem ervaart. Sterker nog, het komt veel vaker voor dan je misschien had gedacht. In dit artikel gaan we het hierover hebben gemeenschappelijk Instagram plaatst geen fotoprobleem en wat je eraan kunt doen repareer de Instagram die nog niet is gepost, probeer het opnieuw fout.

Instagram plaatst geen foto

Zoals alle sociale-mediaplatforms die er zijn, kan Instagram zo nu en dan problemen hebben die van invloed kunnen zijn op het vermogen van gebruikers om iets te posten. Soms het hele site is omlaagterwijl andere keren, het is gewoon een storing of een bug in de Instagram-app die de ontwikkelaars over het hoofd hebben gezien.

Meestal is het echter niet helemaal de schuld van Instagram waarom je niet kunt posten. Er zijn eigenlijk tal van redenen waarom een ​​Instagram-foto niet kan worden geplaatst, waaronder: grote bestandsgroottes, defecte internetverbindingenen volledige gegevenscaches.

Hoe Instagram-postfout te herstellen

Start uw telefoon opnieuw op

Soms is de eenvoudigste oplossing misschien wel het antwoord. Als je geen foto op de Instagram-app kunt plaatsen, probeer dan je telefoon opnieuw opstarten. Een eenvoudige herstart kan elk tijdelijk softwareprobleem oplossen dat u ondervindt.

Houd op een iPhone de ingedrukt aan/uit-knop samen met de home-knop voor ongeveer 3 seconden totdat het zwart wordt en je ziet het witte Apple-logo.

Op een Android, houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je de ziet optie om opnieuw op te starten. Tik erop om je telefoon opnieuw op te starten. Houd er rekening mee dat het exacte proces kan verschillen, afhankelijk van het merk en model van uw telefoon.

Optie om opnieuw op te starten

Bestandsgrootte verkleinen

Dit probleem komt vaak voor wanneer u een foto probeert te uploaden die u van uw camera heeft geïmporteerd. Veel mensen beseffen het niet, maar Instagram heeft een limiet instellen voor bestandsgroottes.

Het is niet geheel ongebruikelijk om dit probleem tegen te komen tijdens het uploaden van opgenomen bestanden 4K- of UHD-kwaliteit. Soms duurt het langer om ze te uploaden, maar soms worden ze helemaal niet gepost.

Om het te repareren, eenvoudig: verklein de bestandsgrootte voordat u deze uploadt. Maximale resolutie die u kunt gebruiken is 1936 x 1936 pixels voor afbeeldingen.

Voor video’s is het ondersteunde formaat: H.264 met de MP4 codec, de maximale resolutie van 1080 pixelsen 3-60 seconden video lengte.

Je kan dit doen via een app op je telefoon, of je kunt het ook doen handmatig op uw computer voordat u de bestanden naar uw mobiele apparaat overzet.

Controleer je internetverbinding

Hoewel het nog steeds mogelijk is om de app te openen en eerder geladen foto’s te bekijken wanneer je niet verbonden bent met internet, is het uploaden van nieuwe foto’s natuurlijk niet onmogelijk. het geeft de gevreesde Instagram nog niet gepost fout.

Als je denkt dat je niet op Instagram kunt posten, doe dat dan zeker Controleer je internetverbinding eerst om te bepalen of u daadwerkelijk bent verbonden.

Als het wifi-pictogram actief is, maar je nog steeds geen verbinding kunt maken, is het dat misschien gewoon niet goed aangesloten. Jij kan vliegtuigmodus in- en uitschakelen om uw telefoon te dwingen opnieuw verbinding te maken met internet. Upload nu een foto op Instagram en als de foto nog niet is geplaatst, probeer het later opnieuw.

Vliegtuigmodus in- en uitschakelen

Een ander ding dat je niet kunt doen in de Instagram-app als je niet verbonden bent met internet, is je feed vernieuwen. Als u dit ook niet kunt doen, is het een 100% zeker teken dat u een defecte verbinding heeft.

Installeer de Instagram-app opnieuw

Soms hoeft u alleen de app opnieuw te installeren.

Als je aan staat Androidga naar je instellingen in de Play Store en zoek daar Instagram in Mijn apps en games. Tik op Open en verwijder en installeer de app.

Als je aan staat iPhoneBekijk deze video:

Wijzig uw gegevensinstellingen in de Instagram-app

Er zijn ook limieten als het gaat om hoeveel gegevens je op Instagram kunt gebruiken. Als je geen wifi-verbinding hebt en data gebruikt, zorg er dan voor dat je datagebruik wordt niet beperkt op de app zelf.

Om dit te doen, gaat u gewoon naar de app en schakelt u de Gegevensbesparing optie als u Android gebruikt, of de Gebruiken Minder gegevens optie als u een iPhone gebruikt.

  Ga naar je profiel. Druk op hamburger knop (drie lijnen) rechtsboven en klik op Instellingen.
Tik op de hamburgerknop en klik op Instellingen
  Klik op de Rekening optie.
Account optie
  Zoek de optie genaamd Gebruik van mobiele data en klik erop.
Zoek naar mobiel datagebruik
  Zeker weten dat Gegevensbesparing is uitgeschakeld. Nogmaals, deze optie heet Gebruik minder gegevens op iPhones.
De schakelaar voor gegevensbesparing moet zijn uitgeschakeld

Wis de cache van Instagram-app

Sommige gebruikers ervaren een storing in de Instagram-app waardoor ze niet kunnen posten wanneer hun gegevenscaches zijn vol. Gelukkig is er een zeer eenvoudige oplossing voor dit probleem dat resulteert in de fout Instagram nog niet gepost.

Op iPhone

  Ga naar de Instellingen en tik op Algemeen.
Ga naar Instellingen en klik op Algemeen
  Ga naar iPhone-opslag.
Zoek naar iPhone-opslag
  Scroll naar beneden om te vinden Instagram. Klik Het.
Scroll naar beneden om Instagram te vinden
  Klik op de optie genaamd Offload-app. In tegenstelling tot een normale verwijdering, betekent het offloaden van een app dat u deze van uw apparaat verwijdert, maar dat u alle bijbehorende documenten en gegevens bewaart.
Een app offloaden in plaats van de-installeren

Op Android

  Ga naar Instellingen en zoek de Apps optie.
Ga naar opties
  Klik Apps beheren.
Selecteer apps beheren
  Je kunt naar beneden scrollen om handmatig naar de Instagram-app te zoeken of je kunt gewoon typ ‘Instagram’ in de zoekbalk. Klik erop om naar de instellingen van de afzonderlijke app te gaan.
Typ Instagram in de zoekbalk
  Het volgende deel hangt af van het besturingssysteem van uw telefoon. Sommige besturingssystemen hebben deze stap niet, terwijl andere dat wel hebben. Tik bijvoorbeeld in het MIUI OS op Verwijder gegevens onderaan het scherm. Dit zal een menu openen met twee opties: Gegevens wissen en cache wissen.
Klik op gegevens wissen en cache wissen
  Kraan Cache wissen om alle tijdelijke gegevens te verwijderen, inclusief de glitchy, die Instagram-app op je telefoon heeft opgeslagen.
Tik op Cache wissen om alle tijdelijke gegevens te verwijderen

Apps van derden verwijderen

Gebruik je apps van derden die: log in of post op je Instagram rekening voor jou? Het is niet ongewoon om problemen te horen van apps van derden iets doen dat in strijd is met de servicevoorwaarden of het beleid van Instagram, wat ertoe kan leiden dat je niet op Instagram kunt posten (het kan zelfs voorkomen dat je mensen volgt op IG.)

Je kunt proberen alle Instagram-gerelateerde apps van derden te verwijderen en kijken of dit Instagram-fouten kan oplossen en je foto’s kunt toevoegen zonder dat ze op je telefoon zijn geïnstalleerd.

Apparaatopslag vrijmaken

Als jouw telefoonopslag is vol, dit kan ook de boosdoener zijn. Sommige gebruikers hebben ervaren dat ze niet op Instagram kunnen posten wanneer hun opslagruimte al bijna op is. Verwijder eenvoudig bestanden die u niet langer nodig heeft wat ruimte vrijmaken.

Zorg ervoor dat u geen regels overtreedt

Instagram heeft strikt beleid op zijn plaats over bepaalde dingen. Met andere woorden, er zijn enkele foto’s of video’s die u gewoon kan niet posten op Instagram. Het bedrijf heeft verschillende bots die dergelijke dingen kunnen detecteren en kunnen voorkomen dat u ze uploadt.

Alle vormen van naaktheid worden bijvoorbeeld als obsceen beschouwd en worden van de site verbannen. Als de site betrapt dat u ze probeert te plaatsen, is uw account mogelijk gemarkeerd en tijdelijk opgeschort voor maximaal 24 uur. Tijdens deze periode mag je geen foto’s uploaden op je Instagram-accounts.

Andere dingen die ook niet zijn toegestaan ​​op de site zijn: gevoelige media, zoals die met geweld en gore. Als je foto een van deze onderwerpen weergeeft, kan dit de reden zijn waarom je Instagram-foto niet kan worden geplaatst.

Ontdek of u beperkt bent

Is uw account nieuw? Instagram heeft wat geplaatst beperkingen op zijn plaats om het voor spammers moeilijker te maken om meerdere nieuwe accounts voor spam aan te maken. Dat omvat de mogelijkheid om nieuwe foto’s te plaatsen uitschakelen.

Om te zien of je een softwareprobleem hebt of dat je Instagram-account zelf het probleem is, probeer je in te loggen op Instagram een ander apparaat gebruiken. Als je nog steeds geen foto’s kunt uploaden vanaf het andere apparaat, is je account mogelijk beperkt.

Sommige nieuwe gebruikers zijn erin geslaagd om deze beperkingen te omzeilen door: hun profiel invullen, interactie met andere gebruikersen de site gebruiken enige tijd voordat u probeert een foto te uploaden. Als dit echter nog steeds niet werkt, heeft u misschien geen andere keuze dan gewoon af te wachten.

Veelgestelde vragen

Waarom zegt Instagram dat foto’s niet kunnen worden geplaatst?

De belangrijkste reden is een bug in de tijdelijke gegevens of cache die op uw apparaat zijn opgeslagen. Het kan worden opgelost door uw cache te wissen. Als dit niet werkt, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten, controleer de grootte van het bestand om te zien of het te groot is, of controleer je internetverbinding en gegevensinstellingen. Check ons ​​bericht voor meer tips!

Het probleem met Instagram die geen foto plaatst oplossen

Nu je het weet wat zorgt ervoor dat Instagram geen fotoprobleem plaatst met de foutmelding “Instagram nog niet gepost, probeer het opnieuw” en wat je kunt doen om het te repareren?, het is tijd om eindelijk je beste foto’s te uploaden. Als onze oplossingen hebben geholpen en je eindelijk weer op de Instagram-app kunt posten, maar kan je berichten niet delen op Facebook, hier is hoe het te repareren. Als je niet eens kunt inloggen op Instagram, hebben we je ook gedekt: lees over een oplossing voor de inlogfout “er was een probleem met je verzoek”.

Zeker, Instagram heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar dat maakt het zo’n geweldige app!

Vond je dit artikel leuk? Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u uw mening met ons delen in het opmerkingenveld hieronder!

0 Shares:
You May Also Like