Instagram kon feed niet vernieuwen: de fout op 10 manieren oplossen

Wie houdt er niet van de eindeloos scrollen op de Instagram-feed? We geven allemaal toe dat het de beste tijdverdrijfactiviteit is voor ons allemaal. Maar ineens als we dat lelijke “kon feed niet vernieuwen”-bericht zien verschijnen, worden we behoorlijk ongelukkig. Het enige wat we willen doen is ofwel onze mobiele telefoon kapotslaan (grapje, niet proberen) of het Instagram-probleem op de een of andere manier oplossen.

Dus, laten we eens kijken hoe op te lossen Instagram kon feedprobleem niet vernieuwen en zorg voor eindeloos scrollen over Instagram.

Aanbevolen: Voor- en nadelen van Instagram die je moet weten

10 manieren om het probleem met Instagram kon feed niet vernieuwen op te lossen

Het probleem lijkt behoorlijk irritant te zijn, maar de oplossingen zijn absoluut eenvoudig te volgen. Bovendien bieden we 10 oplossingen zodat zelfs als de ene niet werkt, je naar een andere kunt overschakelen.

instagram kon feed niet vernieuwen

1. Controleer de internetverbinding

Sommige feeds op Instagram zijn al geladen, maar terwijl we een beetje scrollen, zien we dat het Instagram-feedbericht niet kan worden vernieuwd.

We gaan er dus vanuit dat het probleem zich net op dat moment heeft voorgedaan. Maar in werkelijkheid was uw internetverbinding in de eerste plaats niet goed ingesteld.

Dus zorg ervoor dat je controleer uw wifi- of mobiele dataverbindingschakel het in als dit nog niet het geval is, en probeer vervolgens de Instagram-feed te laden.

2. Mobiele datalimiet

Je hebt bevestigd dat je een goede verbinding met internet hebt, maar krijgt nog steeds geen positieve resultaten.

Vaak is het probleem dat u de mobiele datalimiet van uw mobiele telefoon voor de huidige dag hebt overschreden.

En zelfs u weet niet dat uw gegevens op zijn. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat u geen melding of bericht van de kant van het bedrijf ontvangt. Hoe het ook zij, u kunt het probleem eenvoudig oplossen: meer data kopen voor uw apparaat.

Een ander ding dat je kunt proberen is, het uitschakelen van de andere apps of websites van het gebruik van de gegevens en alleen Instagram het internet te laten gebruiken.

3. VPN-verbinding

VPN-verbindingen worden tegenwoordig veel gebruikt.

Zoals jullie allemaal weten, worden VPN-services gebruikt om toegang te krijgen tot de sites of apps die door het land worden beperkt.

Maar de kans is groot dat wanneer u de Instagram-feed probeert te laden terwijl VPN is ingeschakeld, u dit niet kunt doen. Als dit het geval lijkt te zijn, probeer dan de feed daarna te laden de VPN-verbinding uitschakelen.

U kunt de feed nu waarschijnlijk wel laden.

4. Controleren op updates

instagram-update

Van sociale media-apps is bekend dat ze zeer vaak worden bijgewerkt. Of het nu Instagram, Facebook, Snapchat, WhatsApp is, de ontwikkelaars pushen elke maand updates.

Het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, kan dus te wijten zijn aan de reden dat uw Instagram-app lange tijd niet is bijgewerkt.

Ga dus naar de Play Store of Apple Store en zorg dat de Instagram-app op je toestel up-to-date is. Zoniet dan update Instagram en start de app opnieuw.

5. Log uit en log opnieuw in

Je hebt de internetsnelheid gecontroleerd, de updates gecontroleerd, het apparaat is ook niet verbonden met de VPN. Alles lijkt helemaal in orde te zijn, maar de Instagram-feed wordt nog steeds niet geladen.

Dit noemen we marteling.

Maar soms blijken de gemakkelijkste methoden de echte verlossers te zijn. Net zoals we de afstandsbediening van de tv verslaan en het op wonderbaarlijke wijze begint te werken, op dezelfde manier, gewoon uitloggen en opnieuw inloggen op Instagram werkt misschien. En misschien kun je opnieuw door de Instagram-feed scrollen.

Dit zijn de stappen om uit te voeren:

1. Om dit te laten gebeuren, klik op de Profiel icoon, tik op de Hamburger pictogram bovenaan en selecteer vervolgens de Instellingen icoon.

instagram uitloggen

2. Tik ten slotte op de Uitloggen optie en tik opnieuw op Uitloggen. Nu ben je niet meer ingelogd op Instagram. Meld u nu opnieuw aan en probeer door de feed te scrollen. Het probleem zou moeten verdwijnen.

uitloggen van instagram

Als je problemen hebt met inloggen op Instagram, lees dan dit bericht over hoe je dit kunt oplossen.

6. Sluit de app af en start deze opnieuw op

werkt de Instagram-feed nog steeds niet?

Welnu, we gaan ervan uit dat je deze methode al hebt uitgeprobeerd. Maar als je dat niet hebt gedaan, gewoon verlaat de Instagram-app door op de te tikken Thuis knop of Rug knop van de telefoon. Geef het een paar minuten rust en open de app vervolgens opnieuw.

Je kan zelfs dood de app door op het menupictogram op het startscherm te tikken en vervolgens de Instagram-app-kaart omhoog te vegen.

verlaat instagram

De kans is groot dat je Instagram-feed nu perfect werkt. Wat kan nog meer een eenvoudigere maar werkbare tip zijn om het probleem met de feed niet te vernieuwen op te lossen?

7. Cache wissen

Hoewel het apparaat de app-cache onderhoudt voor het eigen voordeel van de gebruiker. Maar soms hetzelfde cache wordt de wortel van het probleem.

De cache kan een belemmering vormen voor de goede werking van de Instagram-app, waardoor het voor u moeilijk wordt om de Instagram-feed te laden. Maar zodra de cache is gewist, kunnen al uw problemen ook worden gewist.

Voor de Instagram-cache wissenVolg deze stappen:

1. Open de telefooninstellingen en ga naar de App Manager.

telefoon app-manager

2. Nu, open Instagram uit de lijst met apps.

geïnstalleerde apps

3. Selecteer de Opslag optie in de volgende stap.

app-opslag

4. Tik gewoon op Cache wissen om alle onnodige Instagram-bestanden te verwijderen.

Cache wissen

Ga nu terug naar Instagram en kijk of je feed werkt.

8. Start de telefoon opnieuw op

Of het nu tv’s, pc’s, laptops of mobiele telefoons zijn, als niets werkt, is het opnieuw opstarten van het apparaat de beste optie.

En in de meeste gevallen lost het ook onze problemen op.

Dus als u nog steeds met het probleem wordt geconfronteerd, kunt u proberen het op te lossen door: je smartphone uitzetten en daarna opnieuw opstarten. Open nu de Instagram-app opnieuw, probeer door de feed te scrollen en kijk of het probleem is verdwenen.

9. Instagram is uit

Soms ligt het probleem niet bij uw gegevens of uw smartphone. En we proberen alle mogelijke manieren uit om het probleem met het voer dat niet kan worden vernieuwd, te verhelpen.

Maar het probleem is met Instagram zelf.

Misschien de Instagram-servers zijn uit en je bent niet de enige die met het probleem wordt geconfronteerd. Iedereen die op dat moment Instagram gebruikt, zit met hetzelfde probleem. In deze moeilijke tijd kun je alleen maar wachten tot het probleem dat Instagram geen foto’s laadt, is opgelost.

Dit kan veel andere problemen met Instagram veroorzaken.

Dus ga je gang en controleer of Instagram niet beschikbaar is. Misschien is het!

10. Neem contact op met Instagram-ondersteuning

Nu je dit gedeelte leest, gaan we ervan uit dat je alle bovenstaande oplossingen hebt doorlopen. En geen enkele gaf zelfs maar een lichte opluchting.

Dit lijkt een serieus probleem te zijn en een probleem met een technisch probleem. Dit soort problemen kunnen niet worden opgelost door het apparaat opnieuw op te starten, de app bij te werken of opnieuw in te loggen.

Dus we stellen voor dat je neem rechtstreeks contact op met het Instagram-team en meld uw probleem aan hen:

1. Ga gewoon naar Instagram Instellingen.

instagram instellingen

2. Selecteer de Helpen tabblad.

helpcentrum

3. Selecteer ten slotte Meld een probleem.

Meld een probleem

Heb je het probleem opgelost dat Instagram geen afbeeldingen laadt?

Persoonlijk voor mij, als Instagram kan de feed niet vernieuwen, de app is vrij nutteloos voor mij. De reden hiervoor is dat dit de leukste functie van de app is. Als de feed niet werkt, is het nog erger dan wanneer ik geen foto’s kan plaatsen.

Dus repareren is geen optie, het is een noodzaak.

En met alle bovenstaande methoden, weet ik zeker dat je het leuk zult vinden om Instagram te gebruiken zoals voorheen. Als je denkt dat we een andere belangrijke methode hebben weggelaten om het probleem op te lossen, deel deze dan in de onderstaande opmerkingen.

0 Shares:
You May Also Like