Ikea’s draagbare Bluetooth-luidspreker / lamp-combinatie hervat Spotify met een tik

Ikea Vappeby Bluetooth speaker

Ikea is geen onbekende voor Bluetooth-luidsprekers, maar het nieuwste model in lantaarnstijl komt met een slimme nieuwe functie: de mogelijkheid om Spotify-weergave te hervatten met een enkele tik.

De Vappeby-luidspreker van Ikea (die afgelopen herfst voor het eerst uitlekte) wordt volgende maand verwacht voor $ 64,99 en wordt geleverd met een robuust, buitenontwerp, compleet met een handvat en een ondoorzichtige kap waardoor hij eruitziet als een lantaarn – en gezien het geïntegreerde licht dat zich onder de schaduw, het is een lantaarn, compleet met twee “verschillende” lichtstanden (we hebben contact opgenomen met Ikea voor meer details).

De Vappeby is verkrijgbaar in zowel blauw als grijs en is ontworpen om te voldoen aan de IP65-normen, wat betekent dat hij stofdicht moet zijn en bestand moet zijn tegen lagedrukwaterstralen vanuit elke hoek. Met andere woorden, het zou geen problemen moeten hebben om een ​​wandeling bij regenachtig of sneeuwweer te overleven, maar je moet wel twee keer nadenken voordat je hem in een kreek gooit.

De Vappeby maakt via Bluetooth verbinding met telefoons en andere audiobronnen, waarbij Ikea een batterijduur van maximaal 12 uur belooft. De speaker is oplaadbaar via een USB-C poort.

Wat de Vappeby onderscheidt van het pakket, is de ondersteuning voor Spotify Tap, een functie waarmee je je Spotify-deuntjes kunt hervatten vanaf waar je het laatst was gebleven.

Ikea Vappeby Bluetooth-luidsprekerknoppen

Ikea

Zo werkt het: Druk eenmaal op de aan/uit-knop van de Vappeby wanneer de luidspreker is aangesloten op een apparaat waarop Spotify draait (waarschijnlijk uw telefoon), en Spotify begint te spelen waar u was gebleven. Als u nogmaals op de aan/uit-knop drukt, begint Spotify nieuwe deuntjes af te spelen op basis van uw luistervoorkeuren.

Spotify Tap bestaat sinds vorig jaar en is beschikbaar in meer dan een dozijn hoofdtelefoons en echt draadloze oordopjes van Jabra, Microsoft, Samsung, Skullcandy en Sony. Dat gezegd hebbende, markeert Ikea’s Vappeby de eerste keer dat Spotify Tap op een Bluetooth-luidspreker is verschenen.

0 Shares:
You May Also Like