Iemand volgen op Google Hangouts: 2 methoden

How To Track Someone On Google Hangouts: 2 Methods

Denk je erover om iemand te volgen op Google Hangouts?

Google Hangouts is een populaire berichten-app dat is een onderdeel van het Google-ecosysteem – een soort van antwoord van het bedrijf op andere chat-apps, zoals WhatsApp. Met Hangouts kun je videochat, Hangout-berichten verzenden, en meer.

Maar er zijn momenten waarop je misschien wilt iemand op deze app volgen. Als uw kind bijvoorbeeld vaak Google Hangouts gebruikt, kunt u het volgende doen: zie al hun gesprekken om te weten wat er aan de hand is.

In dergelijke situaties is het belangrijk om te weten iemand volgen op Hangouts om ze te beschermen tegen online en zelfs fysieke schade.

In dit artikel bespreek ik twee manieren die u kunt gebruiken om iemands Google Hangouts te bekijken.

Google Hangouts op 2 manieren volgen

Google hangouts detailpagina in google play op desktop

Voordat u dit doet, moet u er rekening mee houden dat de wet over het algemeen vereist dat u de eigenaar laat weten of u een spionage-app wilt installeren, dus zorg ervoor dat u controleer uw lokale jurisdictiewetten eerst. Er kunnen strafrechtelijke sancties worden opgelegd en u kunt hiervoor verantwoordelijk worden gehouden.

Als u weet dat u een toepasselijke wet niet overtreedt, gaat u verder.

Er zijn twee zeer betrouwbare manieren van het volgen van Hangouts, en dat is via spionage-apps zoals uMobix en mSpy.

Google Hangouts volgen met uMobix

Als je twijfels hebt over de Google Hangouts-activiteiten van je kinderen op hun mobiele telefoons, is de eerste methode die je moet proberen: uMobix.

uMobix is ​​een app voor ouderlijk toezicht waarmee ouders in de apparaten van hun kinderen kunnen kijken. Je hoeft alleen de app op hun apparaat te installeren en je kunt hun sms-berichten zien en met wie ze chatten of praten.

Bovendien is uMobix niet alleen een Hangouts-tracker. Het kan ook zie andere sociale media-apps en kunt u de inhoud van het doelapparaat zien. Dit geldt ook voor andere chat-apps.

uMobix heeft zelfs andere functies zoals het bekijken van telefoonbestanden, het vastleggen van toetsaanslagen en zelfs het volgen van de locatie.

In het volgende gedeelte zal ik u stap voor stap uitleggen hoe u uMobix kunt gebruiken om Google Hangouts-berichten op het doelapparaat te bekijken.

Iemands Hangouts volgen met uMobix

Voor alles moet u weten dat uMobix een betaald abonnement.

Daarom, als u zijn volledige diensten wilt krijgen, moet u eerst een actief abonnement van hun website.

Houd er ook rekening mee dat ik de installatie en de daadwerkelijke proef op een gejailbreakt Android-apparaat omdat het meer functies heeft.

Hoewel uMobix bijvoorbeeld een iPhone-tracker heeft, zijn de functies veel beperkter. Je kunt mijn volledige recensie van uMobix hier bekijken.

Met dat uit de weg, laten we beginnen met de stappen.

  Het eerste dat u hoeft te doen, is installeer de app op een doelapparaat, zoals de Android-telefoon van uw kind. Zorg ervoor dat u de telefoon bij de hand.Ga naar de uMobix-website en log in met de e-mail en wachtwoord die u hebt gebruikt toen u uw abonnement bevestigde.

  Umobix-aanmeldingspagina

  U moet dan de app installeren met de instructies op het scherm. Ik heb dit hele proces ook in mijn gedetailleerde beoordeling besproken. Gewoon klikken Volgende verder gaan.

  Umobix op het scherm instructies

  Download de app met ofwel een link of een QR-code.

  Umobix downloadpagina

  Geef uw browser toestemming om sla het APK-bestand op naar het apparaat.

  Kiezen waar u het umobix apk-bestand in Android wilt downloaden

  Installeer de APK nog niet. Eerst, Play Protect uitschakelen. Ga naar Google Play, tik op je foto in de rechterbovenhoek van de interface en klik op Play Protect.

  Speel beschermingsoptie in Google play

  Klik op de tandwiel icoon vind je rechtsboven in de Play Protect-optie en schakel hier alles uit.

  Instellingen voor afspeelbeveiliging

  Nu Play Protect is uitgeschakeld, kunt u beginnen met de installatie van de app op de doeltelefoon. Installeer de uMobix-app en open deze vervolgens naar dit onderstaande scherm. Selecteer vervolgens AKKOORD EN DOORGAAN.

  uMobix welkomstscherm

  Tik vervolgens op KEYLOGGER TRACKING INSCHAKELEN. Uw telefoon zal u vervolgens doorverwijzen naar uw instellingenvenster en u moet deze de juiste machtigingen geven.

  uMobix automatische instellingsoptie

  Herhaal stap 7 totdat u bij de automatische instellingsoptie. Vervolgens zal uMobix de installatie uitvoeren totdat u het proces hebt voltooid. Op uw computer zou u dit scherm moeten zien.

  Umobix succesvol installatiescherm

  Het uMobix-desktopplatform moet dan: laad en onthul uw nieuwe dashboarddie ook dienst doet als uw controlepaneel.

  Umobix-dashboard op desktop

  Je kunt beginnen met het volgen van de activiteit op Hangouts door naar de werkbalk aan de linkerkant.

  Hangouts-trackingoptie in umobix desktop-app

  Aan de rechterkant, in het hoofdgedeelte van het venster, zou u een indicatie dat de doeltelefoon Google Hangouts gebruikt.

  uMobix Hangouts-monitoringdashboard en de Hangouts-statusindicator

  Als je even wacht, zal de screenshots van de doeltelefoon met Hangouts verschijnt in het hoofdvenster.

  Screenshots van de Hangouts-app vanaf de doeltelefoon in uMobix

uMobix laat je niet echt naar de chat-app gaan, maar het zal wel schermafbeeldingen tonen van de in-app-activiteit.

Met deze screenshots kun je zien alles gebeurt in de Hangouts-app op het apparaat. Het laat eigenaren niet weten dat je hun sms-berichten en gesprekken ziet.

Nu weet je hoe je iemand kunt volgen op Hangouts. Begin vandaag nog met monitoren met uMobix!

Google Hangouts volgen met mSpy

mSpy is een andere spion app die ouders kunnen gebruiken om de online acties van hun kinderen te beschermen.

Deze spionage-app kan velen volgen instant messaging- en sociale media-apps, inclusief Hangouts. Ik heb alle functies besproken in deze speciale mSpy-recensie.

Met de hulp van mSpy kan iedereen Hangout-berichten volgen en zie met wie de gebruiker van het doelapparaat praat of met wie chat.

Volg de onderstaande stappen om deze app als een competente Hangouts-tracker te gebruiken.

Hoe iemands Hangouts te volgen met mSpy

Nogmaals, mSpy is een betaalde app, dus je moet eerst een abonnement kopen voordat je het kunt gebruiken.

Nadat u uw e-mailadres en wachtwoord klaarkunt u het nu op uw doelapparaat installeren.

  Net als uMobix moet u eerst inloggen op mSpy’s platform voordat u het op de doeltelefoon kunt installeren.

  Mspy inlogpagina

  Vervolgens zult u in wezen dezelfde stappen moeten volgen als uMobix. U moet eerst uitschakelen Speel beschermeninstalleer de mSpy-app op uw telefoon, stel mSpy in door het de juiste machtigingen te verlenen en ga naar uw bureaublad om het mSpy-dashboard te zien.

  speel bescherming optie in Google play

  Met deze app geïnstalleerd, kun je nu Google Hangouts volgen. Het dashboard dient ook als uw bedieningspaneel, dus ga naar de linkerbovenhoek en klik op het menupictogram om de werkbalk tevoorschijn te halen.

  Menupictogram in Mspy-dashboard

  Scroll naar beneden tot je ziet Google Hangouts in de lijst met functies.

  Mspy-menu

  Als u op de optie Google Hangouts klikt, gaat u naar de Hangouts-tracker van mSpy. Hiermee kun je chats zien alsof je in de daadwerkelijke app was.

  Mspy Hangouts-dashboard

Hiermee weet je nu hoe je iemand in hangouts kunt volgen! Nogmaals, mSpy kan ook andere dingen doen, zoals het volgen van hangouts-berichten, videochatgeschiedenis en meer. Probeer het vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Kunnen Google Hangouts worden gecontroleerd?

Google Hangouts kan op twee manieren worden gecontroleerd: uMobix of mSpy. Zoals besproken in de bovenstaande tutorial, hoef je alleen maar een van deze spionage-apps te installeren en vervolgens naar de chat-app te gaan die je wilt controleren.

Iemand volgen op Hangouts: conclusie

Iemand volgen op zijn of haar Google Hangouts-account kan essentieel voor bezorgde ouders die op de hoogte willen zijn van wat er online met hun kinderen gebeurt.

Met alle gevaren van vandaag, kijkend naar die van je minderjarige chat-apps is het minste wat je kunt doen. Het helpt je ook te bepalen of je Hangouts-foto’s of chats moet verwijderen, voor het geval iemand anders ze bespioneert.

Je kunt het doen met mSpy of met uMobix; beide oplossingen werken goed en zijn gemakkelijk te gebruiken!

Met de concrete instructies in dit artikel kunt u nu gerust zijn, wetende dat u uw kinderen kunt beschermen, wat ze ook online doen.

0 Shares:
You May Also Like