Hunter Douglas heeft een oplaadbare batterijoptie voor zijn gemotoriseerde zonwering

hunter douglas battery wand charging station

Gemotoriseerde raambekleding is het ultieme fashionstatement in een modern smart home, maar motoren hebben stroom nodig. Dat betekende altijd een of andere vorm van bedrading (een elektrisch snoer of, in het geval van de PowerShades-productlijn, een ethernetkabel voor power-over-ethernet) of milieuonvriendelijke wegwerpbatterijen. Hunter Douglas heeft nu een nieuwe oplossing voor elk van de tinten in zijn PowerView-productlijn: een oplaadbare batterijstaaf die beschikbaar is voor zowel nieuwe installaties als retrofit voor bestaande installaties.

Deze tweedelige oplossing bestaat uit een batterijdock dat achter de bovenbak wordt gemonteerd (ter vervanging van de stroombron die er oorspronkelijk was, in het geval van een retrofit) en een 12-inch lange Li-Ion-batterij die magnetisch aan het dock wordt bevestigd.

oplaadbare batterij wand

Hunter Douglas-woordvoerder Scott Stephenson vertelt me ​​dat het verwisselen van een lege batterij voor een nieuwe een kwestie is van achter de bovenbak reiken. De batterij zou volgens Stephenson een heel jaar mee moeten gaan, een maatstaf die is gebaseerd op twee bedrijfscycli per dag (bijvoorbeeld ‘s ochtends openen en’ s nachts sluiten). De gebruiker wordt via e-mail of de Hunter Douglas PowerView-app op de hoogte gebracht wanneer de batterij moet worden vervangen.

hunter douglas batterij wand app oplaadniveaus

PowerView-motorisering begint bij $ 299 per kap (afhankelijk van de stijl van de kap of jaloezie: rol, honingraat, hout, verticaal, enz.), en de PowerView-hub die dient als een brug naar je wifi-netwerk voor al je zonweringkosten $ 285. Een oplaadbare batterijstaaf en dock voegt nog eens $ 65 per schaduw toe, terwijl reservebatterijen die een ononderbroken werking van de zonneschermen garanderen $ 70 per stuk kosten.

Een enkele batterij kan op zijn plaats worden opgeladen met behulp van een AC-adapter en een snoer, een proces dat ongeveer drie uur duurt, of u kunt een oplaadstation met dubbele batterij kopen dat twee batterijen tegelijk oplaadt voor $ 95. De optie voor een oplaadstation is vooral handig in huizen met gemotoriseerde zonneschermen op meer dan een paar ramen.

Hunter Douglas PowerView-schermen kunnen worden opgenomen in een breed scala van zowel doe-het-zelf als professioneel geïnstalleerde smart home-systemen, variërend van Logitech Harmony Home tot Control4, Crestron, Savant en meer. Het PowerView-systeem is ook compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri (via Apple HomeKit).

0 Shares:
You May Also Like