Hulpprogramma voor Windows 10 Update-assistent, gebruik het om de update van november 2021 v21H2 te krijgen

Windows 10 version 21H2

Microsoft is begonnen met het uitrollen van de Windows 10 november 2021-update (versie 21H2) voor iedereen. De nieuwste functie-update voor Windows 10 en alle compatibele apparaten ontvangen deze gratis. Voorheen worden functie-updates van Windows 10 automatisch gedownload en geïnstalleerd, maar met de nieuwste Windows 10 versie 21H2 moet u op de downloadknop klikken wanneer deze voor u beschikbaar is. Ook heeft Microsoft de officiële Windows 10 update-assistent om het upgradeproces foutloos te maken. Hier wordt in dit bericht uitgelegd hoe u de nieuwste Windows 10 21H2-update installeert met behulp van de Windows Update Assistant-tool.

Windows 10 21H2-update downloaden

Controleer en zorg ervoor dat uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten voor de installatie van Windows 10 Venison 21H2. En zorg voor een stabiele internetverbinding om het nieuwste Windows 10-updatepakket of bestanden van de Microsoft-server te downloaden. Koppel VPN los en verwijder tijdelijk antivirus van derden als het op uw computer is geïnstalleerd.

Windows Update gebruiken

De beste optie om te krijgen Windows 10 november 2021-update vroeg geïnstalleerd op uw systeem is zijn eigen Windows Update Tool, Forceer het om de Windows 10 21H2-update nu te installeren.

Druk op Windows-toets + I om instellingen te openen, klik op Update en beveiliging en klik vervolgens op controleren op updates. U zou een functie-update naar Windows 10 versie 21H2 beschikbaar moeten zien om te downloaden. Klik op de download- en installatielink om de vereiste bestanden van Microsoft te krijgen server.

Wacht tot het downloadproces is voltooid (dit hangt af van uw internetsnelheid) Nadat het downloaden en initialiseren is voltooid, vragen Windows om een ​​herstart. Klik op Windows opnieuw opstarten en laat het systeem installeren en upgraden naar de nieuwste Windows 10 21H2-update.

Windows 10 Update-assistent downloaden

Als om welke reden dan ook de nieuwste versie niet beschikbaar is voor uw systeem? Of het ervaren van problemen zoals functie-update naar Windows 10 versie 21H2 vastgelopen downloaden, mislukt met verschillende fouten. Laten we de officiële Windows 10-update-assistent gebruiken om handmatig bij te werken naar Windows 10 versie 21H2 build 19044.

Ga eerst naar de officiële Microsoft Windows 10 downloadpaginaKlik op de knop Nu bijwerken om de Windows 10 update-assistent te downloaden (Windows10Upgrade.exe).

Klik met de rechtermuisknop op Windows10Upgrade.exe selecteer uitvoeren als beheerder en selecteer nu updaten.

De assistent zal basiscontroles uitvoeren op de compatibiliteit van uw systeemhardware. Als uw pc voldoet aan alle vereisten voor het installeren van de Windows 10 november 2021-update, ziet u een scherm zoals hieronder.

Als uw apparaat compatibel is, klikt u op de Volgende knop om het upgradeproces te starten. Hiermee worden de download-updatebestanden van de Microsoft-server gestart. Het hangt af van uw internetsnelheid hoe lang het zal duren.

Opmerking:

Nadat de download is geverifieerd, begint de assistent automatisch met het voorbereiden van het updateproces. Zodra het downloaden van de update is voltooid, volgt u de instructies om uw pc opnieuw op te starten en het installatieproces te voltooien. De assistent start uw computer automatisch opnieuw op na 30 minuten aftellen. klik op de knop “Nu opnieuw opstarten” rechtsonder om het onmiddellijk te starten of op de link “Later opnieuw opstarten” linksonder om het uit te stellen.

Windows 10 doorloopt de laatste stappen om de installatie van de update te voltooien. De installatie van de Windows 10 21H2-update gaat door, uw pc kan een paar keer opnieuw opstarten. U hoeft alleen maar te wachten tot het is afgelopen.

Het hele proces van het gebruik van deze tools zou minder dan een uur moeten duren, maar het hangt ook af van de internetsnelheid en systeemconfiguratie. Dat is alles, gefeliciteerd, je hebt de Windows 10 november 2021-update met succes op je systeem geïnstalleerd.

U kunt hetzelfde controleren via Instellingen -> Systeem -> Over” en zoek naar het veld Versie aan de rechterkant.

Dat is alles, laat het ons weten als u problemen ondervindt tijdens het upgradeproces van Windows 10 20H2.

Lees ook

0 Shares:
You May Also Like