House of Marley Get Together Duo Bluetooth-luidsprekers review

house of marley get together duo main

House of Marley heeft een indrukwekkende prestatie geleverd met zijn Get Together Duo-luidsprekers, die een strak, pittig geluid leveren in een aards, opvallend pakket voor een verrassend betaalbare stickerprijs. In staat om verbinding te maken met audiobronnen via bekabelde verbindingen of via Bluetooth, kunnen de luidsprekers worden gebruikt als een stereopaar, terwijl de rechterluidspreker een oplaadbare batterij bevat voor draagbaar monogeluid.

Maar hoewel de Get Together Duo-luidsprekers indrukwekkende prestaties en waarde bieden voor slechts $ 150, zijn er kanttekeningen. Het geluid van de luidsprekers, hoewel helder en levendig, kan degenen die op zoek zijn naar enorme beats teleurstellen, terwijl fans van audio met hoge resolutie het ontbreken van niet alleen verliesvrije Bluetooth-codecs, maar ook de verliesgevende AAC-codec, waardoor alleen SBC, de standaard Bluetooth audiocodec. Ten slotte, terwijl de batterijgevoede rechterluidspreker draagbaar is, zien het zichtbare hout en de stuurprogramma’s eruit alsof ze gemakkelijk kunnen worden beschadigd door vocht, druppels of (de hemel verhoede) porren van verdwaalde voorwerpen in een rugzak.

Ontwerp

Met afmetingen van 7,9 x 4,1 x 5,1 inch (HxBxD), slaan de dubbele Get Together Duo-luidsprekers mooie cijfers. Met hun natuurlijke bamboe behuizingen (in overeenstemming met het duurzaamheidsthema, merkt House of Marley op dat bamboe “een van de snelst groeiende planten ter wereld is”) en “Rewind” stoffen bekledingen (een mix van teruggewonnen en gerecycled katoen, hennep en polyester), hebben de Get Together Duos een stijlvolle maar toch aardse uitstraling die past bij de andere Get Together-luidsprekers. Het is echter vermeldenswaard dat de donkere stoffen bekleding een pluismagneet is.

De twee luidsprekers zijn redelijk licht, waarbij de linkerluidspreker van 2,3 pond op netvoeding een tikkeltje lichter is dan de rechterluidspreker van 2,7 pond op batterijen. Met hun vierkante vorm en het ontbreken van een handvat, kunnen de luidsprekers een beetje onhandig zijn om mee te nemen, en terwijl je ze allemaal met één hand oppakt, zou je ze waarschijnlijk niet lang zo willen vasthouden.

house of marley get together duo buiten

Het promotiemateriaal van The House of Marley laat enthousiaste luisteraars zien die de draagbare rechterluidspreker in de vrije natuur rondsjouwen, maar misschien wil je wel twee keer nadenken voordat je dat doet.

Een vertegenwoordiger van House of Marley vertelde me dat de luidsprekers waarschijnlijk wat lichte hagelslag kunnen verdragen (ze missen een echte IP-classificatie), maar met hun blootgestelde drivers, de stoffen bekleding en de bamboe-behuizing zien de Get Together Duo-luidsprekers er te delicaat uit om de regen in of andere ruige activiteiten. Ik was ook bezorgd over een kleine maar merkbare inkeping in de linkerbovenhoek van de rechterluidspreker van mijn recensie-eenheid, die lijkt te zijn opgetreden voordat de recensie-eenheden zelfs uit de doos kwamen.

house of marley samenkomen duo nick

Configuratie

Elke Get Together Duo-luidspreker van 20 watt heeft twee drivers: een 1-inch zijden dome-tweeter en een 3,5-inch papieren conuswoofer met een polypropyleen stofkap. De twee drivers in elke luidspreker delen een enkele klasse D-versterker.

Wat stroom betreft, heeft alleen de linker Get Together Duo-luidspreker een voedingsadapter nodig, die wordt geleverd in de vorm van een snoer van ongeveer anderhalve meter met aan het einde een stevige 15V/0,8A voedingsadapter. De draagbare rechterluidspreker daarentegen bevat een lithium-ionbatterij van 5.200 mAh die je kunt opladen via een USB-C-oplaadpoort aan de achterkant. House of Marley belooft ongeveer 20 uur batterijduur op een enkele lading; Ik zal meer vertellen over de levensduur van de batterij in het gedeelte over prestaties.

The House of Marley Get Together Duo ondersteunt Bluetooth 5.0, hoewel hun audiocodec-ondersteuning enigszins beperkt is. Niet alleen hebben de luidsprekers geen ondersteuning voor verliesvrije Bluetooth-codecs zoals Qualcomm’s aptX Adaptive en Sony’s LDAC-codecs (niet zo verwonderlijk, gezien de prijs van $ 150), er is mij ook verteld dat ze geen AAC ondersteunen, de lossy audiocodec die het meest vaak gebruikt door iPhones, iPads en Apple Music. Dat betekent dat je genoegen moet nemen met de standaard Bluetooth SBC-codec, die een kleine stap lager is dan AAC in termen van audiokwaliteit, maar veel minder rekenkracht vereist, waardoor hij beter geschikt is voor veel Android-telefoons met energiezuinige energieprofielen. .

Naast hun Bluetooth-ondersteuning heeft elke luidspreker zijn eigen links/rechts RCA-achtige connectoren en een 3,5 mm aux-aansluiting. Een stereo RCA-naar-RCA-kabel en een USB-C-oplaadkabel worden meegeleverd in de doos.

Opstelling

Vanwege hun verschillende bedrade en draadloze verbindingen bieden de Get Together Duo’s een verscheidenheid aan interessante connectiviteitsopties, waaronder volledig bedraad, volledig draadloos en een combinatie van beide.

Om te beginnen kun je helemaal bedraad gaan, in stereo- of monoconfiguraties. U kunt bijvoorbeeld de stereo RCA-uitgangen van een voorversterkte draaitafel aansluiten op beide Get Together Duo-luidsprekers, waarbij het linkerkanaal naar de linkerluidspreker gaat en het rechterkanaal naar rechts. Een andere optie is om een ​​audiobron aan te sluiten op de 3,5 mm aux-aansluiting van een enkele luidspreker voor monogeluid.

house of marley get together duo achter

Als je bij Bluetooth wilt blijven, heb je nog een paar opties. Een daarvan zou zijn om beide luidsprekers aan te zetten, ze draadloos met elkaar te laten koppelen en vervolgens een telefoon, een laptop of een draaitafel (zoals de Stir It Up Wireless Turntable van House of Marley, verwijder de niet-productlink) via Bluetooth aan te sluiten. Je kunt ook Bluetooth gebruiken om mono-audio naar de ene of de andere luidspreker te streamen – en in dit scenario zou je kunnen koppelen met de draagbare, op batterijen werkende rechterluidspreker voor muziek onderweg.

Ten slotte zou je een hybride bekabelde/draadloze benadering kunnen kiezen, met een combinatie van de RCA/aux-ingangen en Bluetooth. U kunt bijvoorbeeld een platenspeler aansluiten op de linkerluidspreker via hun bedrade RCA- of aux-connectoren en vervolgens de linkerluidspreker draadloos verbinden met de rechter via Bluetooth.

Bedieningselementen en indicatoren

Aan de bovenkant van elke luidsprekerkast bevinden zich vier voelbare, klikbare knoppen: een paar volumeknoppen, die ook dienst doen als knoppen voor het overslaan van nummers/volgende nummers wanneer ze worden ingedrukt; een Bluetooth-koppelingsknop die (verwarrend) ook dienst doet als afspeel-/pauzeknop; en een aan / uit-knop die, wanneer herhaaldelijk ingedrukt, door de Bluetooth-, RCA- en aux-ingangsmodi van de luidspreker bladert.

house of marley get together duo top

Naast de knoppen bevinden zich een paar LED’s die in verschillende kleuren oplichten, afhankelijk van het vermogen en de verbindingsstatus van de luidspreker. De connectiviteits-LED knippert bijvoorbeeld blauw wanneer deze zich in de Bluetooth-koppelingsmodus bevindt en brandt constant blauw wanneer deze is aangesloten. De LED kan ook rood worden als de speaker op de aux-ingang wordt geschakeld, of paars voor de RCA-ingangen. De aan/uit-knop licht rood op wanneer de luidspreker wordt ingeschakeld en (in het geval van de draagbare rechterluidspreker) knippert wanneer de batterij bijna leeg is.

Prestatie

Misschien komt het door de bamboe kasten, maar als ik aan het geluid van Get Together Duo denk, moet ik op de een of andere manier denken aan het kraken van een perfect geslagen honkbal. Deze compacte luidsprekers hebben inderdaad een helder, strak geluid dat de voorkeur geeft aan hogere frequenties zonder te helder te klinken, terwijl laagfrequente effecten uit de woofers knallen. Wie op zoek is naar enorme, dreunende beats zal misschien teleurgesteld zijn, maar ik denk dat House of Marley de juiste keuze heeft gemaakt door te streven naar een lichter, natuurlijker geluid.

De Get Together Duo’s maken een voorzet voor Ciara’s “Level Up” op Spotify via Bluetooth en onthullen de nuance in Ciara’s energieke zang en in de stuwende, meerlagige percussie, wat zorgt voor een ruimer, meer sfeervol geluid dat niet wordt overspoeld door de bas. Voor ‘Make Me Feel’ van Janelle Monáe leverden de luidsprekers precies de openingsklikken en kakels voordat ze in de koele, aangenaam bruisende funk van het nummer sprongen.

De Get Together Duo’s schakelden over op The Boss en handelden behendig om met Bruce Springsteen’s extra zang en akoestische gitaarstrums op “The Ghost of Tom Joad”, terwijl ze zich opwarmden voor de gloeiende noten van de synthesizers. Ik hield ook van de sfeer en het timbre van Larissa Devoda’s uitvoering van de solo-pianowoorden van Maurice Ravel voor het Centaur-label, evenals van het opwindende bereik van Beethovens Zevende symfonie, gedirigeerd door Carlos Kleiber voor Deutsche Grammophon.

De Get Together Duo behoudt zijn strakke, pittige geluid bij het luisteren naar alleen de draagbare rechterluidspreker, met veel details en nuances, terwijl (natuurlijk) het bredere geluidsbeeld verloren gaat. PJ Harvey’s “Highway ’61 Revisited” op klonk passend grimmig en versterkend, hoewel nogmaals, mid-range sonics worden veel meer benadrukt dan bas.

Ik heb geen formele batterijduurtest uitgevoerd op de draagbare Get Together Duo-speaker, maar ik heb hem een ​​groot deel van een vrijdag op batterijvoeding afgespeeld, een weekend laten staan ​​en de volgende week op maandag enkele uren blijven spelen . Met andere woorden, ik zou me op mijn gemak voelen om de draagbare luidspreker mee te nemen voor een dag in het park (en met zorg behandeld te worden) zonder dat ik me zorgen hoef te maken over het meenemen van een oplader.

Waar het op neerkomt:

Over het algemeen zijn de House of Marley Get Together Duo Bluetooth-luidsprekers van grote waarde, op voorwaarde dat u kunt leven met het ontbreken van verliesvrije en AAC Bluetooth-codec-ondersteuning, evenals het relatief delicate ontwerp van de luidsprekers zelf. Maar hoewel we zouden aarzelen om de draagbare rechterluidspreker mee naar buiten te nemen in de regen of modder, zouden we zeker het heldere, schone geluid meenemen voor een zonnige barbecue in de achtertuin, en als een paar is de Get Together Duo een perfecte metgezel voor een draaitafel.

0 Shares:
You May Also Like