Houd kinderen uit de drankkast met de biometrische BenjiLock By Hampton Cabinet and Drawer Lock

benji drawer lock

Hampton toont deze week een hele reeks nieuwe smart home-producten op CES, maar de biometrische BenjiLock By Hampton Cabinet and Drawer Locks is het meest interessant. Het slot is ontworpen om laden en kasten te beveiligen, zodat u kunt voorkomen dat kinderen en andere onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot zaken als sterke drank, voorgeschreven medicijnen, sieraden en dergelijke. Ook voor Airbnb-operators is dit een goede oplossing.

Een schuifpaneel onthult een vingerafdruklezer die kan worden geprogrammeerd om tot 10 vingerafdrukken te herkennen, zodat u geen sleutels hoeft te verbergen of bij u te dragen, hoewel er ook een sleutel wordt meegeleverd. Het slot van $ 75 is verkrijgbaar in matzwarte, satijnnikkel- en satijnkoperen afwerkingen. Hij wordt aangedreven door vier AAA-batterijen.

array deurbel camera iu 02

Hampton kondigde ook een groot aantal andere smart home-producten aan, variërend van nieuwe versies van zijn Array by Hampton slimme nachtslot tot een geofence-ondersteunende garagedeuropener en een videodeurbel. De Array by Hampton garagedeuropener, $ 70, past tot drie bestaande deuropeners achteraf aan (u hebt één controller nodig voor elke deur met het myQ-systeem van LiftMaster).

Het product van Hampton kan automatisch openen en sluiten, afhankelijk van de locatie van uw auto, waardoor u niet meer op een knop hoeft te drukken wanneer u de deur nadert en u zich geen zorgen hoeft te maken dat u misschien bent vergeten de deur te sluiten toen u wegging. U kunt ook de positie van de deur – open of gesloten – volgen vanaf elke plek waar uw smartphone breedbandtoegang heeft. De deuropener zal compatibel zijn met Amazon Alexa Google Assistant als het in juni op de markt komt.

benjilock livia aangesloten nachtslot iu

Hampton zegt dat zijn nieuwe lijn van slimme nachtsloten, waaronder twee modellen met ingebouwde vingerafdruklezers, zo energiezuinig zijn dat vier AA-batterijen acht tot negen maanden meegaan. De BenjiLock By Hampton Livia heeft zowel een capacitief touchscreen-numeriek toetsenblok als een vingerafdruklezer die tot 10 afdrukken en 25 gebruikerscodes kan onthouden. Het maakt via wifi verbinding met je smart home-systeem en kost $ 229. De BenjiLock By Hampton Luca heeft hetzelfde toetsenbord en dezelfde biometrische functies, maar door de afwezigheid van Wi-Fi-connectiviteit kon Hampton de prijs verlagen naar $ 149. Beide sloten hebben ook sleutelcilinders voor mensen die liever een sleutel gebruiken en voor het geval de batterijen het begeven.

Het doel van Hampton is om een ​​compleet smart home-ecosysteem te creëren dat via één app kan worden bestuurd. Daartoe biedt het bedrijf nu alles aan, van slimme stekkers en slimme gloeilampen tot slimme inbouwverlichting, koetsverlichting met geïntegreerde beveiligingscamera’s, beveiligingscamera’s voor binnen en buiten, slimme stekkers voor in de muur en slimme schakelaars. Bijna alles is verbonden met wifi en kan worden bediend via een enkele app.

0 Shares:
You May Also Like