Hoor je niemand op Discord na de update? Pas deze 6 oplossingen toe om het te repareren 2022

Of je nu een hardcore pc-gamer bent of games op mobiel speelt, je moet bekend zijn met de Discord-applicatie. Discord is een van de meest populaire VoIP-applicaties waarmee gamers kunnen chatten, afbeeldingen en video’s kunnen delen, waaronder audio-videogesprekken en het delen van schermen met hun vrienden op een bepaalde chatserver. Discord is populair vanwege de uitstekende prestaties, maar soms kun je bugs en technische fouten tegenkomen die verschillende problemen met Discord veroorzaken. Weinig gebruikers melden dat Discord-audio niet werkt of Discord kan niemand horen zelfs zij hebben een stabiele internetverbinding.

Waarom hoor ik niemand op Discord?

Er is geen specifieke reden waarom het gebeurt, maar meestal zijn de belangrijkste achter het Discords-audioprobleem de onjuiste audio-instellingen of een bug in de app. Ook hier veroorzaakt een oudere versie van de Discord-app of een verouderde geluidsdriver/firmware verschillende problemen. Hier hebben we enkele oplossingen die waarschijnlijk helpen oplossen Discord kan niemand horen op Windows 10.

Hoe op te lossen Discord kan niemand horen?

Zorg ervoor dat Discord up-to-date is of dat je de nieuwste versie van de Discord-app op je computer hebt geïnstalleerd.

Sluit de Discord-app en start hem opnieuw, dit is de universele oplossing om kleine bugs te elimineren die ervoor zorgen dat de app niet meer goed functioneert.

Zorg ervoor dat de juiste hardware-connectiviteit van uw hoofdtelefoonaansluiting met de audio-ingangen en -uitgangen van de computer de meest voor de hand liggende controle is die u eerst moet uitvoeren.

Verouderde firmware en stuurprogramma’s van uw audioapparaat kunnen het probleem veroorzaken. Installeer regelmatig de nieuwste Windows-update of bezoek de website van de fabrikant om te zien of er een nieuwste versie beschikbaar is voor uw apparaatmodel.

Als u stemveranderende software van derden voor Discord gebruikt, kan dit de oorzaak zijn van de onderbreking van de audio. We raden aan om dergelijke apps uit te schakelen en vervolgens te controleren of het probleem aanhoudt of niet.

Druk op Windows-toets + S, zoek naar geluidsmixeropties en selecteer het eerste resultaat. zoek de Discord-optie en verhoog het volume maximaal.

Vernieuw de Discord-app

Het is mogelijk dat de Discord-app een tijdelijke bug of glitch is tegengekomen waardoor deze niet goed werkt.

open taakbeheer en zoek naar Discord-proces, selecteer het en klik op proces beëindigen. Open nu de Discord-app vanaf uw bureaublad en probeer lid te worden van een van uw spraakservers om te zien of u iemand van de voicechat kunt horen.

Instellen als standaardapparaat in Geluidsinstellingen

Het is mogelijk dat uw audioapparaat niet is geselecteerd als de standaardhardware die door uw computer moet worden gebruikt. Laten we uw audiohardware instellen als standaardcommunicatieapparaat door de onderstaande stappen te volgen.

    Zoek in de Windows-taakbalk het Luidsprekerpictogram, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer geluiden. Er verschijnt een geluidsvenster op het scherm en klik vervolgens op Afspelen. Er verschijnt een set beschikbare apparaten op het scherm, selecteer nu het gewenste apparaat en selecteer vervolgens Instellen als standaardapparaat Herhalen dit proces voor Instellen als communicatieapparaten een optie. Om uw selectie te bevestigen, zoekt u naar het groene vinkje en klikt u vervolgens op de knop Toepassen en vervolgens op Discord opnieuw starten en kijken of het probleem is opgelost

Het oude audiosubsysteem gebruiken

Er is een kans dat incompatibiliteit tussen uw hardware en het nieuwste subsysteem van Discord ervoor kan zorgen dat Discord geen geluid van anderen krijgt. We raden aan om terug te gaan naar het Legacy Audio-subsysteem dat waarschijnlijk helpt het probleem op te lossen. Volg de stappen om de instellingen terug te zetten naar Legacy Audio Subsystem.

Open de Discord-toepassing en ga naar de linkerbenedenhoek van het scherm en selecteer het tabblad “Gebruikersinstellingen”; het is het kleine tandwielpictogram onder de serverkanalen. Zoek in de rij App-instellingen naar het tabblad Spraak en video en klik erop. Scroll naar beneden naar het audiosubsysteem en zoek naar Legacy in het vervolgkeuzemenu. Nadat u de instellingen hebt gewijzigd, klikt u op OK in het verschijnend venster. Discord wordt vanzelf opnieuw gestart.

Controleer of u het juiste uitvoerapparaat gebruikt

Discord kan niemand horen als je ongepaste audio-instellingen voor invoer en uitvoer hebt.

    Open de Discord-toepassing en ga naar de linkerbenedenhoek van het scherm en zoek naar een tandwielpictogram, in de buurt van de avatar van de gebruiker. Zoek in de rij App-instellingen naar het tabblad Spraak en video en klik erop. Zoek naar het uitvoerapparaat en kijk voor het gewenste uitvoerapparaat waarin u audio wilt ontvangen en pas ook de uitvoeraudio aan.

Spraakinstellingen resetten

Open de Discord-toepassing en ga naar de linkerbenedenhoek van het scherm en zoek naar een tandwielpictogram, in de buurt van de avatar van de gebruiker. Klik op de gebruikersinstelling en klik vervolgens op de stem en video. Scroll in de steminstelling omlaag naar de onderkant van de pagina. Hier ziet u de Reset-instelling Klik erop. Er verschijnt een bevestigingsvenster als u op de reset-optie klikt. Klik op de knop OK om verder te gaan.

Gebruik de web-app voor Discord

Als alle bovenstaande methoden niet werken, is het beter om de webversie (discordapp.com) van de Discord-applicatie te gebruiken. De webversie van de Discord-toepassing vereist geen speciale machtigingen om te worden uitgevoerd en hoeft ook niet op uw pc te worden geïnstalleerd.

Als de desktopversie goed werkt, raden we aan om de Discord-app opnieuw te installeren door de onderstaande stappen te volgen.

1. Open Taakbeheer en beëindig alle Discord-instanties.
2. Open Uitvoeren, typ “%AppData%/Discord” en druk op Enter. Zodra u zich in de Discord-map bevindt, verwijdert u deze.
3. Open opnieuw Uitvoeren Typ “%LocalAppData%/Discord”. Verwijder nu ook deze map.
4. Start uw systeem opnieuw op
5. Installeer Discord nu opnieuw via deze link: https://discord.com/download

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like