HomeKit-exclusieve Eve Cam wordt deze maand verzonden

eve cam

Eve Systems, een fabrikant van slimme huizen die vooral bekend staat om zijn sensoren, slimme stekkers, luchtkwaliteitsmonitoren en verlichtingsproducten, onthulde zijn eerste beveiligingscamera terug op CES, en het zegt nu dat de indoor Eve Cam later deze maand zal worden verzonden.

Ontworpen om exclusief te werken met HomeKit Secure Video, een Apple-protocol dat helpt om de privacy van opgenomen videoclips te garanderen, zal de Eve Cam verkocht worden voor $ 150 van de Eve Store, en het zal volgende maand verkrijgbaar zijn bij Amazon en de online Apple Store.

Voor het eerst aangekondigd in januari tijdens CES in Las Vegas, kan de Wi-Fi-enabled Eve Cam 1080p-video opnemen met een gezichtsveld van 150 graden. Het is een “aanwezigheidsgebaseerd” systeem, wat betekent dat wanneer iedereen thuis is, de camera automatisch kan worden uitgeschakeld om de privacybescherming te vergroten.

De aan de muur te bevestigen Eve Cam is uitgerust met een infrarood bewegingssensor en biedt nachtzicht tot vijf meter, terwijl een ingebouwde luidspreker en microfoon tweerichtingsaudio mogelijk maken.

eve cam muurbevestiging

De Eve Cam is de nieuwste slimme beveiligingscamera (na onder meer de onlangs aangekondigde Logitech Circle View en de Anker EufyCam 2) die HomeKit Secure Video ondersteunt, een Apple-protocol waarmee vastgelegde beveiligingsvideo’s lokaal kunnen worden geanalyseerd op een iPad, HomePod, of Apple TV, in plaats van op een cloudservice van derden. De analyse helpt om te bepalen of een persoon, een dier of een voertuig verantwoordelijk was voor de beweging die de camera ertoe bracht om op te nemen.

Nadat een video van de Eve Cam is geanalyseerd, kan de opgenomen clip worden geüpload naar de iCloud-account van de gebruiker met behulp van end-to-end-codering, zodat alleen de eigenaar van de iCloud-account er toegang toe heeft.

Naast de HomeKit Secure Video-mogelijkheden, kan de bewegingssensor van de Eve Cam ook HomeKit-compatibele lampen, lichtschakelaars en stopcontacten activeren.

HomeKit Secure Video vereist een zogenaamd “home hub” -apparaat, zoals een iPad, een Apple TV of een HomePod. Gebruikers hebben ook een iCloud-opslagabonnement van 200 GB nodig voor één camera of een abonnement van 2 TB voor maximaal vijf camera’s.

We verwachten binnenkort een testexemplaar van Eve Cam te ontvangen, en we zullen een volledige recensie hebben zodra we het grondig hebben getest.

0 Shares:
You May Also Like