Home Depot voegt zes nieuwe verlichtingsproducten toe aan zijn Hubspace smart home-platform

A set of three of Home Depot's Hampton Bay smart LED spotlights

Het begint erop te lijken dat iedereen behalve Lululemon een smart home-platform heeft. Home Depot, dat eind vorig jaar Hubspace introduceerde, voegt nu zes producten toe aan zijn snelgroeiende smart-home-line-up.

Een dimmer met een geïntegreerde bewegingssensor is een van de drie nieuwe Hubspace-compatibele producten die minder dan $ 20 per stuk kosten. Elk van hen werkt met de free Hubspace-app en spraakbediening via Alexa of Google Assistant. (Ze zijn ook geschikt voor Bluetooth.) Geen hub vereist.

Hier is een kijkje:

Hampton Bay Low Voltage Black LED Spotlight ($ 149 voor een drie-pack): In kleur verstelbare LED-verlichting voor gebruik met een 12 volt transformator laagspanningssysteem (apart verkrijgbaar) of een bestaand laagspanningssysteem. Deze 60 watt equivalenten verbruiken slechts 10 watt. Met de Hubspace-app kun je dimmen, van kleur veranderen en de witte kleurtemperatuur aanpassen van 3.000 Kelvin (wit amber) tot 6.000 K (extreem daglicht).

Hampton Bay Outdoor / Indoor 24-voet Edison Bulb String Light ($ 64,97): Inclusief 12 breukvaste LED-lampen, met eindeloze (zoals in miljoenen) kleurencombinaties of klassiek warm of koel wit. Totale snaarlengte: 27 voet, en u kunt maximaal vijf snaren aansluiten. Home Depot belooft weerbestendige, commerciële constructie.

Hampton Bay Lakeshore inbouw plafondlamp ($ 59,97): Een 13-inch LED afgewerkt in geborsteld nikkel met een plastic koepelafdekking. Kies je kleuren of tunable white van 2.700K tot 6.500K. Het is een dimbaar product en produceert bij volle helderheid een zeer heldere 1.400 lumen.

Home Depot Hampton Bay slimme lichtslingers

Doe-het-zelf-zaak

Commerciële elektrische dimmer met bewegingssensor ($ 19,97): Functies zijn onder meer auto-off, fade-aan-uit-duur en een dagsensor die de duisternis in de kamer en de lichtgevoeligheid voor de bewegingssensor bepaalt. Opmerking: nuldraad vereist.

Commercieel elektrisch duplex stopcontact ($ 19,97): Zie het als een slimme stekker die in je muur is ingebouwd. Plan automatische aan-uit tijden of gebruik spraakopdrachten.

Commerciële elektrische buitenverlichting op schroefbasis ($ 9,97): Verander elk stopcontact voor buiten (of binnen) in een slim stopcontact met deze add-on die compatibel is met de meeste E26- en E27-lampen, inclusief led- en compacte fluorescentielampen. In vochtige toepassingen biedt de IP44-classificatie van de socket bescherming tegen vaste deeltjes van meer dan 1 millimeter en waternevel met lage snelheid.

We werken aan een beoordeling van het Home Depot Hubspace-ecosysteem. In de tussentijd kunt u er meer over leren op de website van Home Depot via de voorgaande link.

0 Shares:
You May Also Like