Hogar Controls heeft de mooiste slimme lichtschakelaars op CES

hogar prima

Slimme schakelaars en dimmers doen zoveel meer dan hun domme tegenhangers, dus zouden ze er niet ook beter uit moeten zien? Hogar Controls toont niet alleen de mooiste slimme schakelaars op CES, deze apparaten nemen minder ruimte in beslag in een aansluitdoos dan welke slimme schakelaar dan ook die ik heb gezien.

De Prima-schakelaars en -dimmers van Hogar Controls zien er spectaculair uit, met zwarte of witte glazen vlakken met zwarte of gouden randen waardoor een afdekplaat overbodig is. Het glas is een capacitief aanraakoppervlak en de schakelaars worden geleverd met uw keuze uit Z-Wave- of Zigbee-radio’s aan boord voor integratie in uw slimme huis.

De schakelaars zijn verkrijgbaar in configuraties met één, twee, drie of vier knoppen. U kunt maar liefst vier Prima-schakelaars in een enkele aansluitdoos installeren met uw bestaande bedrading en tot 16 lichtscènes bedienen.

hogar controls prima 1 touch schakelaar zwart en goud voorzijde

De schakelaars worden van rand tot rand vlak tegen elkaar gemonteerd, zodat meerdere schakelaars en dimmers eruitzien als een enkel monolithisch apparaat met bijna geen zichtbare openingen ertussen. U kunt met uw vingertop over het oppervlak van het dimmermodel vegen om een ​​aangesloten lamp te dimmen of helderder te maken, of u kunt aanraken, tikken of uw vinger over de bovenkant van verschillende aangrenzende apparaten schuiven om de lampen te activeren die op elke knop zijn aangesloten. Wil je de schakelaar helemaal niet aanraken? De Prima-lijn is compatibel met zowel Amazon Alexa als Google Assistant. Hogar biedt ook een smartphone-app.

En deze schakelaars zijn niet alleen mooi. Omdat een slimme schakelaar een radio, een processor en andere componenten moet bevatten die domme schakelaars niet hebben – plus een koellichaam om alles koel te houden in de afgesloten ruimte van een aansluitdoos – zijn ze meestal extra dik. Die extra diepte kan het moeilijk maken om ze in de doos te schuiven als je ze eenmaal op de Romex hebt aangesloten. Hogar’s Prima-schakelaars zijn de ondiepste slimme schakelaars die ik heb gezien.

Prima-schakelaars en -dimmers zijn nu verkrijgbaar, met de one-touch-dimmer voor $ 104 per stuk, de two-touch-schakelaar voor $ 114, de three-touch voor $ 124 en het four-touch-model voor $ 134.

0 Shares:
You May Also Like