Hoeveel kost Hulu? Abonnementen, prijzen en aanbiedingen voor snoersnijders

hulu handmaiden

In een overvolle markt voor videostreaming onderscheiden Hulu en Hulu + Live TV zich als eersteklas snoersnijservices. Ze bevatten talloze geweldige tv-programma’s en films, een live tv-optie om de kabel volledig te laten vallen en een heleboel add-ons voor andere premium streamingplatforms. Hulu is beschikbaar in verschillende prijsklassen en configuraties, dus als je je afvraagt ​​of Hulu de juiste streamingdienst voor je is, lees dan verder voor meer informatie.

Het laatste Hulu-nieuws

Bijgewerkt op 5/07/21: Onlangs hebben Hulu en NFL Media een deal gesloten om NFL RedZone en NFL Network later dit jaar naar Hulu + Live TV te brengen. Toegang tot al deze voetbalcontent komt in augustus, net op tijd voor de start van het NFL-seizoen, zodat sportfans kunnen afstemmen op alle grootste games van het seizoen.

De inhoudsbibliotheek van Hulu wordt regelmatig bijgewerkt, met titels die maandelijks komen en gaan.

Enkele van de toptitels die Hulu deze maand verlaten:

Gone Girl Deadpool en Deadpool 2 You’ve Got Mail Young Frankenstein

Enkele van de toptitels die deze maand naar Hulu komen:

500 Days of Summer The A-Team I am Legend The Iron Giant

Wat is Hulu?

Er zijn twee basisversies: Hulu vanaf $ 5,99 per maand en Hulu + Live TV vanaf $ 64,99 per maand. Maar dit zijn slechts de instapprijzen, en zoals je snel zult zien, kan Hulu uitgebreid worden geconfigureerd met meer inhoud en functies.

De standaard Hulu heeft een uitgebreide on-demand contentbibliotheek, inclusief klassieke en originele series en films, evenals up-to-date afleveringen van populaire shows van netwerk-tv. Populaire tv-programma’s en films die we nu bekijken, zijn onder meer het dystopische drama, de reboot van, een duistere komedie uit de periode genaamd, en de speelfilmkomedie van Andy Samberg.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Hulu + Live TV live toegang tot meer dan 65 kanalen die je anders op de kabel zou vinden, evenals alle on-demand content die je op standaard Hulu zou vinden. Dit is een solide optie om uw kabelsnoer volledig door te knippen. De kanalen waartoe u toegang hebt, verschillen per regio, maar u kunt grote naamnetwerken zoals ABC, CBS en FOX verwachten, evenals meer nichekanalen zoals Lifetime, TLC en Vice.

Welke versie van Hulu u ook kiest, u kunt maximaal zes gebruikersprofielen maken, zodat elk lid van uw huishouden volglijsten kan maken en gepersonaliseerde inhoudsaanbevelingen kan ontvangen. Daarnaast kunt u een kinderprofiel instellen, dat inhoud filtert om een ​​gezinsvriendelijke ervaring te creëren voor de jongste leden van uw huishouden.

Hoeveel kosten Hulu en Hulu + Live TV?

Of u nu op zoek bent naar iets om uw kabelabonnement te vervangen, of u wilt gewoon betaalbare toegang tot uw favoriete programma’s, Hulu heeft een abonnement voor u. De streamingdienst biedt abonnementen aan in verschillende prijsklassen, met uitgebreide inhoudsaanbiedingen die beschikbaar zijn tegen extra kosten. Er is een gratis proefversie van Hulu beschikbaar en dit is een geweldige manier om de service een volledige maand te evalueren zonder dat u zich hoeft vast te leggen.

Als je op zoek bent naar toegang tot livekanalen, heb je de duurdere Hulu + Live TV nodig, maar voor on-demand content tegen een meer portemonneevriendelijke prijs, is de standaard Hulu misschien precies wat je zoekt. Dit zijn de abonnementsopties:

Hulu: $ 5,99 / maand. Het basispakket van Hulu omvat toegang tot on-demand programmering, ondersteund door advertenties.
Hulu (geen advertenties): $ 11,99 / maand. Dit pakket bevat Hulu’s volledige on-demand bibliotheek, met verwijderde advertenties.
Hulu + Live TV: $ 64,99 / maand. Dit pakket omvat de on-demand bibliotheek en live on-air kanalen.
Hulu (geen advertenties) + live tv: $ 70,99 / maand. Het duurste pakket van Hulu omvat advertentievrije toegang tot de inhoud op aanvraag, evenals de volledige reeks livekanalen.

Hulu's Palm Springs

Hulu vs. Hulu + Live TV

Oké, laten we dieper ingaan op elke hoofdserviceoptie.

Hulu

Het basisabonnement van Hulu, dat begint bij $ 5,99 per maand, biedt een solide bibliotheek met on-demand inhoud. Hier vind je klassieke en moderne tv-programma’s van Fox, ABC, NBC en andere netwerken, evenals exclusieve Hulu-originele series, zoals de Emmy-genomineerde en de veelgeprezen (97% op Rotten Tomatoes!). De filmbibliotheek verandert voortdurend, maar Hulu produceert ook zijn eigen originele films, waaronder , en .

Basic Hulu biedt ook iets dat veel andere on-demand-services niet bieden: afleveringen van seizoenen van netwerkseries. Dit maakt het een geweldige pasvorm als je te ongeduldig bent om een ​​heel seizoen te wachten.

Met zo’n lage startprijs is dit abonnement een goede keuze voor de streamer met een beperkt budget, maar houd er rekening mee dat je meer betaalt als je advertenties wilt vermijden.

Hulu + Live TV

Vanaf $ 64,99 / maand biedt Hulu + Live TV alles, van het basis Hulu-abonnement tot 65-plus tv-zenders voor live-uitzendingen. Dit kan een goede optie voor je zijn als je van Hulu’s on-demand bibliotheek houdt, maar ook kabelnieuws wilt zoals CNN, FOX News en MSNBC; professionele sporten (inclusief lokale sportnetwerken); en typische kabelzenders zoals FX, Animal Planet en The Food Network.

Het Hulu + Live TV-abonnement wordt geleverd met maximaal 50 uur opnameruimte met behulp van de meegeleverde cloud-DVR. Dus als je weet dat je je favoriete programma gaat missen, kun je het opslaan om het later te bekijken. Als 50 uur niet genoeg is, kunt u tegen een meerprijs upgraden naar de Enhanced Cloud DVR Add-on. Laten we nu ingaan op alle andere dingen die je kunt kopen…

Wat zijn add-ons voor Hulu en Hulu + Live TV?

Om uw Hulu-ervaring aan te passen om nog meer inhoud te zien, kunt u profiteren van verschillende add-ons. Deze vallen in een paar verschillende categorieën, met aanbiedingen die beschikbaar zijn tegen verschillende prijspunten.

Netwerk-, partner- en premium-add-ons

Deze add-ons geven je toegang tot extra live en on-demand content van verschillende netwerken en externe Hulu-partners:

ESPN+: $ 5,99 / maand. Bekijk live sport van de NHL, MLB en meer, inclusief toegang tot universiteitssporten. Deze add-on bevat ook ESPN+-originelen zoals en .
SHOW TIME: $ 10,99 / maand. Deze add-on is vooral bekend om zijn selectie van films, zoals en . Je krijgt ook toegang tot tv-series zoals en .
HBO Max: $ 14,99 / maand. Een van de beste on-demand bibliotheken die beschikbaar is, met netwerkklassiekers zoals en , gloednieuwe series zoals en , en een brede selectie films.
Cinemax: $ 9,99/maand. Deze add-on biedt films zoals en, samen met originele series zoals en .
STARZ: $ 8,99 / maand. Een solide line-up van tv-series, zoals en . Je krijgt ook toegang tot tal van films, zoals en .
Amusement (nieuws- en lifestyle-inhoud): $ 7,99 / maand. Deze add-on voor Live TV-abonnees biedt toegang tot een breed scala aan nieuws- en lifestylekanalen, waaronder CNBC World, Science en Cooking Channel.
Español (Spaanstalige inhoud): $ 4,99 / maand. Bevat live en on-demand Spaanstalige content, waaronder NBC Universo, ESPN Deportes en Discovery Familia

Functie-add-ons

Met deze add-ons kunt u uw algehele Hulu-ervaring upgraden, met aanpassingsopties die beschikbaar zijn tegen extra kosten:

Verbeterde cloud-DVR: $9.99/maand
Onbeperkt aantal schermen (laat je tegelijkertijd streamen op zoveel schermen als je wilt): $ 9,99/maand

Beste Hulu-tv-series

Er zijn talloze episodische series over Hulu, sommige klassiek, sommige eigentijds en sommige exclusief voor het platform. Hier zijn enkele keuzes uit onze lijst met Hulu’s beste tv-programma’s.

Letterkenny op Hulu

Gesitueerd in een klein, fictief stadje op het platteland van Ontario, volgt een verrassend gecultiveerde, liberale en seks-positieve groep boeren, hockeyspelers en meth’ed-out techno-goths. De woordspeling is snel, allitererend en zit boordevol Canadese slang- en popcultuurreferenties.

Geënsceneerd in een alternatieve realiteit waarin veel vrouwen onvruchtbaar zijn geworden, geeft Elisabeth Moss een gespannen, indringende uitvoering als ‘Offred’, een vruchtbare ‘dienstmaagd’ die gedwongen wordt kinderen te baren voor een rijke familie. Verraderlijke systemen in overvloed in dit dystopische drama, en vergis je niet, dit is een van Hulu’s beste series.

: Gemaakt door de met een Oscar bekroonde schrijver Tony McNamara, is een donker, komisch stuk uit de 18e eeuw dat meer bezig is met het verkennen van seks en moord dan met saaie weelde. Elle Fanning speelt Catherine, de jonge vrouw die voorbestemd is om Catharina de Grote te worden

In deze ongemakkelijke komedie spelen Maya Erskine en Anna Konkle, die in de dertig zijn, zichzelf op de middelbare school als 13-jarigen. De show is net raar genoeg om te lachen, maar achter alles schuilen karakters en verhaallijnen vol hart.

Deze is voornamelijk voor romantici en platennerds, en hij is net zo goed als zijn tegenhanger uit 2000 in de speelfilm. De showrunners hadden het uitstekende idee om de drie blanke, heteromannen in het origineel te vervangen door twee gekleurde vrouwen en een LGBTQ+ karakter, en het werkt naadloos.

Beste originele Hulu-films

Hulu zit vol met speelfilms, sommige oud, sommige nieuw. Maar voor deze korte lijst zullen we ons alleen concentreren op door Hulu geproduceerde exclusieve films, zoals gekozen door onze film- en tv-recensent, Jeffrey M. Anderson. Je kunt meer zien in zijn lijst van Hulu’s 10 beste originele films.

Let op de kloof op Hulu

Deze voor een Oscar genomineerde documentaire, gefilmd in de loop van 12 jaar, volgt de levens van drie skateboarders terwijl ze samen opgroeien. Boordevol meeslepende menselijke verhalen, geweldig skateboarden.

In deze favoriete komedie van critici speelt Andy Samberg, die vastzit in een tijdlus op de dag van de bruiloft van een vriend. We noemden het ‘los, vrolijk, grappig, slim, schattig en ontzettend vermakelijk’.

Dit is een frisse, moderne kijk op een kerstfilm, maar laat je niet misleiden door de seizoensinvloeden. Kristen Stewart en Mackenzie Davis spelen een lesbisch stel dat hun relatie verborgen houdt voor de conservatieve familie van Davis’ personage te midden van de druk van de kerstformaliteiten. Mary Steenburgen als Davis’ moeder, en Alison Brie en Mary Holland als Davis’ zussen schitteren absoluut.

Zoals , dit Hulu-origineel is een voertuig in een tijdlus, maar deze draait om een ​​ex-soldaat die elke dag begint in een gevecht voor zijn leven, waarbij hij een team van huurmoordenaars ontwijkt die erop uit zijn hem te vermoorden. De sterrencast bestaat uit Frank Grillo, Will Sasso, Ken Jeong, Michelle Yeoh en Mel Gibson als de slechterik.

Deze horror-satire maakt deel uit van Hulu’s reeks lange afleveringen en richt zich op de reis van een zwangere Mexicaanse vrouw (Martha Higareda) die de aangrijpende reis naar de Verenigde Staten maakt om zichzelf in een griezelig visioen van de Amerikaanse droom te vinden.

0 Shares:
You May Also Like

Hoeveel kost Hulu? Abonnementen, prijzen en aanbiedingen voor snoersnijders

hulu handmaiden

In een overvolle markt voor videostreaming onderscheiden Hulu en Hulu + Live TV zich als eersteklas snoersnijservices. Ze bevatten talloze geweldige tv-programma’s en films, een live tv-optie om de kabel volledig te laten vallen en een heleboel add-ons voor andere premium streamingplatforms. Hulu is beschikbaar in verschillende prijsklassen en configuraties, dus als je je afvraagt ​​of Hulu de juiste streamingdienst voor je is, lees dan verder voor meer informatie.

Het laatste Hulu-nieuws

Bijgewerkt op 5/07/21: Onlangs hebben Hulu en NFL Media een deal gesloten om NFL RedZone en NFL Network later dit jaar naar Hulu + Live TV te brengen. Toegang tot al deze voetbalcontent komt in augustus, net op tijd voor de start van het NFL-seizoen, zodat sportfans kunnen afstemmen op alle grootste games van het seizoen.

De inhoudsbibliotheek van Hulu wordt regelmatig bijgewerkt, met titels die maandelijks komen en gaan.

Enkele van de toptitels die Hulu deze maand verlaten:

Gone Girl Deadpool en Deadpool 2 You’ve Got Mail Young Frankenstein

Enkele van de toptitels die deze maand naar Hulu komen:

500 Days of Summer The A-Team I am Legend The Iron Giant

Wat is Hulu?

Er zijn twee basisversies: Hulu vanaf $ 5,99 per maand en Hulu + Live TV vanaf $ 64,99 per maand. Maar dit zijn slechts de instapprijzen, en zoals je snel zult zien, kan Hulu uitgebreid worden geconfigureerd met meer inhoud en functies.

De standaard Hulu heeft een uitgebreide on-demand contentbibliotheek, inclusief klassieke en originele series en films, evenals up-to-date afleveringen van populaire shows van netwerk-tv. Populaire tv-programma’s en films die we nu bekijken, zijn onder meer het dystopische drama, de reboot van, een duistere komedie uit de periode genaamd, en de speelfilmkomedie van Andy Samberg.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Hulu + Live TV live toegang tot meer dan 65 kanalen die je anders op de kabel zou vinden, evenals alle on-demand content die je op standaard Hulu zou vinden. Dit is een solide optie om uw kabelsnoer volledig door te knippen. De kanalen waartoe u toegang hebt, verschillen per regio, maar u kunt grote naamnetwerken zoals ABC, CBS en FOX verwachten, evenals meer nichekanalen zoals Lifetime, TLC en Vice.

Welke versie van Hulu u ook kiest, u kunt maximaal zes gebruikersprofielen maken, zodat elk lid van uw huishouden volglijsten kan maken en gepersonaliseerde inhoudsaanbevelingen kan ontvangen. Daarnaast kunt u een kinderprofiel instellen, dat inhoud filtert om een ​​gezinsvriendelijke ervaring te creëren voor de jongste leden van uw huishouden.

Hoeveel kosten Hulu en Hulu + Live TV?

Of u nu op zoek bent naar iets om uw kabelabonnement te vervangen, of u wilt gewoon betaalbare toegang tot uw favoriete programma’s, Hulu heeft een abonnement voor u. De streamingdienst biedt abonnementen aan in verschillende prijsklassen, met uitgebreide inhoudsaanbiedingen die beschikbaar zijn tegen extra kosten. Er is een gratis proefversie van Hulu beschikbaar en dit is een geweldige manier om de service een volledige maand te evalueren zonder dat u zich hoeft vast te leggen.

Als je op zoek bent naar toegang tot livekanalen, heb je de duurdere Hulu + Live TV nodig, maar voor on-demand content tegen een meer portemonneevriendelijke prijs, is de standaard Hulu misschien precies wat je zoekt. Dit zijn de abonnementsopties:

Hulu: $ 5,99 / maand. Het basispakket van Hulu omvat toegang tot on-demand programmering, ondersteund door advertenties.
Hulu (geen advertenties): $ 11,99 / maand. Dit pakket bevat Hulu’s volledige on-demand bibliotheek, met verwijderde advertenties.
Hulu + Live TV: $ 64,99 / maand. Dit pakket omvat de on-demand bibliotheek en live on-air kanalen.
Hulu (geen advertenties) + live tv: $ 70,99 / maand. Het duurste pakket van Hulu omvat advertentievrije toegang tot de inhoud op aanvraag, evenals de volledige reeks livekanalen.

Hulu's Palm Springs

Hulu vs. Hulu + Live TV

Oké, laten we dieper ingaan op elke hoofdserviceoptie.

Hulu

Het basisabonnement van Hulu, dat begint bij $ 5,99 per maand, biedt een solide bibliotheek met on-demand inhoud. Hier vind je klassieke en moderne tv-programma’s van Fox, ABC, NBC en andere netwerken, evenals exclusieve Hulu-originele series, zoals de Emmy-genomineerde en de veelgeprezen (97% op Rotten Tomatoes!). De filmbibliotheek verandert voortdurend, maar Hulu produceert ook zijn eigen originele films, waaronder , en .

Basic Hulu biedt ook iets dat veel andere on-demand-services niet bieden: afleveringen van seizoenen van netwerkseries. Dit maakt het een geweldige pasvorm als je te ongeduldig bent om een ​​heel seizoen te wachten.

Met zo’n lage startprijs is dit abonnement een goede keuze voor de streamer met een beperkt budget, maar houd er rekening mee dat je meer betaalt als je advertenties wilt vermijden.

Hulu + Live TV

Vanaf $ 64,99 / maand biedt Hulu + Live TV alles, van het basis Hulu-abonnement tot 65-plus tv-zenders voor live-uitzendingen. Dit kan een goede optie voor je zijn als je van Hulu’s on-demand bibliotheek houdt, maar ook kabelnieuws wilt zoals CNN, FOX News en MSNBC; professionele sporten (inclusief lokale sportnetwerken); en typische kabelzenders zoals FX, Animal Planet en The Food Network.

Het Hulu + Live TV-abonnement wordt geleverd met maximaal 50 uur opnameruimte met behulp van de meegeleverde cloud-DVR. Dus als je weet dat je je favoriete programma gaat missen, kun je het opslaan om het later te bekijken. Als 50 uur niet genoeg is, kunt u tegen een meerprijs upgraden naar de Enhanced Cloud DVR Add-on. Laten we nu ingaan op alle andere dingen die je kunt kopen…

Wat zijn add-ons voor Hulu en Hulu + Live TV?

Om uw Hulu-ervaring aan te passen om nog meer inhoud te zien, kunt u profiteren van verschillende add-ons. Deze vallen in een paar verschillende categorieën, met aanbiedingen die beschikbaar zijn tegen verschillende prijspunten.

Netwerk-, partner- en premium-add-ons

Deze add-ons geven je toegang tot extra live en on-demand content van verschillende netwerken en externe Hulu-partners:

ESPN+: $ 5,99 / maand. Bekijk live sport van de NHL, MLB en meer, inclusief toegang tot universiteitssporten. Deze add-on bevat ook ESPN+-originelen zoals en .
SHOW TIME: $ 10,99 / maand. Deze add-on is vooral bekend om zijn selectie van films, zoals en . Je krijgt ook toegang tot tv-series zoals en .
HBO Max: $ 14,99 / maand. Een van de beste on-demand bibliotheken die beschikbaar is, met netwerkklassiekers zoals en , gloednieuwe series zoals en , en een brede selectie films.
Cinemax: $ 9,99/maand. Deze add-on biedt films zoals en, samen met originele series zoals en .
STARZ: $ 8,99 / maand. Een solide line-up van tv-series, zoals en . Je krijgt ook toegang tot tal van films, zoals en .
Amusement (nieuws- en lifestyle-inhoud): $ 7,99 / maand. Deze add-on voor Live TV-abonnees biedt toegang tot een breed scala aan nieuws- en lifestylekanalen, waaronder CNBC World, Science en Cooking Channel.
Español (Spaanstalige inhoud): $ 4,99 / maand. Bevat live en on-demand Spaanstalige content, waaronder NBC Universo, ESPN Deportes en Discovery Familia

Functie-add-ons

Met deze add-ons kunt u uw algehele Hulu-ervaring upgraden, met aanpassingsopties die beschikbaar zijn tegen extra kosten:

Verbeterde cloud-DVR: $9.99/maand
Onbeperkt aantal schermen (laat je tegelijkertijd streamen op zoveel schermen als je wilt): $ 9,99/maand

Beste Hulu-tv-series

Er zijn talloze episodische series over Hulu, sommige klassiek, sommige eigentijds en sommige exclusief voor het platform. Hier zijn enkele keuzes uit onze lijst met Hulu’s beste tv-programma’s.

Letterkenny op Hulu

Gesitueerd in een klein, fictief stadje op het platteland van Ontario, volgt een verrassend gecultiveerde, liberale en seks-positieve groep boeren, hockeyspelers en meth’ed-out techno-goths. De woordspeling is snel, allitererend en zit boordevol Canadese slang- en popcultuurreferenties.

Geënsceneerd in een alternatieve realiteit waarin veel vrouwen onvruchtbaar zijn geworden, geeft Elisabeth Moss een gespannen, indringende uitvoering als ‘Offred’, een vruchtbare ‘dienstmaagd’ die gedwongen wordt kinderen te baren voor een rijke familie. Verraderlijke systemen in overvloed in dit dystopische drama, en vergis je niet, dit is een van Hulu’s beste series.

: Gemaakt door de met een Oscar bekroonde schrijver Tony McNamara, is een donker, komisch stuk uit de 18e eeuw dat meer bezig is met het verkennen van seks en moord dan met saaie weelde. Elle Fanning speelt Catherine, de jonge vrouw die voorbestemd is om Catharina de Grote te worden

In deze ongemakkelijke komedie spelen Maya Erskine en Anna Konkle, die in de dertig zijn, zichzelf op de middelbare school als 13-jarigen. De show is net raar genoeg om te lachen, maar achter alles schuilen karakters en verhaallijnen vol hart.

Deze is voornamelijk voor romantici en platennerds, en hij is net zo goed als zijn tegenhanger uit 2000 in de speelfilm. De showrunners hadden het uitstekende idee om de drie blanke, heteromannen in het origineel te vervangen door twee gekleurde vrouwen en een LGBTQ+ karakter, en het werkt naadloos.

Beste originele Hulu-films

Hulu zit vol met speelfilms, sommige oud, sommige nieuw. Maar voor deze korte lijst zullen we ons alleen concentreren op door Hulu geproduceerde exclusieve films, zoals gekozen door onze film- en tv-recensent, Jeffrey M. Anderson. Je kunt meer zien in zijn lijst van Hulu’s 10 beste originele films.

Let op de kloof op Hulu

Deze voor een Oscar genomineerde documentaire, gefilmd in de loop van 12 jaar, volgt de levens van drie skateboarders terwijl ze samen opgroeien. Boordevol meeslepende menselijke verhalen, geweldig skateboarden.

In deze favoriete komedie van critici speelt Andy Samberg, die vastzit in een tijdlus op de dag van de bruiloft van een vriend. We noemden het ‘los, vrolijk, grappig, slim, schattig en ontzettend vermakelijk’.

Dit is een frisse, moderne kijk op een kerstfilm, maar laat je niet misleiden door de seizoensinvloeden. Kristen Stewart en Mackenzie Davis spelen een lesbisch stel dat hun relatie verborgen houdt voor de conservatieve familie van Davis’ personage te midden van de druk van de kerstformaliteiten. Mary Steenburgen als Davis’ moeder, en Alison Brie en Mary Holland als Davis’ zussen schitteren absoluut.

Zoals , dit Hulu-origineel is een voertuig in een tijdlus, maar deze draait om een ​​ex-soldaat die elke dag begint in een gevecht voor zijn leven, waarbij hij een team van huurmoordenaars ontwijkt die erop uit zijn hem te vermoorden. De sterrencast bestaat uit Frank Grillo, Will Sasso, Ken Jeong, Michelle Yeoh en Mel Gibson als de slechterik.

Deze horror-satire maakt deel uit van Hulu’s reeks lange afleveringen en richt zich op de reis van een zwangere Mexicaanse vrouw (Martha Higareda) die de aangrijpende reis naar de Verenigde Staten maakt om zichzelf in een griezelig visioen van de Amerikaanse droom te vinden.

0 Shares:
You May Also Like