Hoe Windows 10 gratis te downloaden (uitleg)

Download windows 10 for free

Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7 meer dan een jaar geleden beëindigd en raadt gebruikers aan om de nieuwste Windows 10 te upgraden om ervoor te zorgen dat apparaten veilig en soepel blijven werken. Dit betekent dat er geen technische ondersteuning, beveiligingsupdates of bug-pushing meer is voor Windows 7 of we kunnen zeggen dat het onveilig is om te gebruiken, en dit maakt dit een uitstekend moment om over te schakelen naar Windows 10. Ook wordt Windows 11 in oktober uitgerold en alleen beschikbaar zijn als gratis upgrade voor Windows 10-gebruikers. Daarom is het erg belangrijk om uw computer te upgraden.

Zie ook: Gratis upgraden naar Windows 10 in 2021

Moet ik in 2021 een gratis upgrade naar Windows 10 krijgen?

Officieel eindigde de oorspronkelijke Windows 10 gratis upgradeperiode voor de twee oudere Windows 7 en Windows 8.1 jaren geleden, maar onofficieel kun je nog steeds de licentie voor het besturingssysteem downloaden en upgraden zonder extra kosten te betalen. Ja, elk geldig legaal exemplaar van Windows 7 of Windows 8 dat u eerder hebt gekocht, kan nog steeds worden geüpgraded naar Windows 10. Als u een computer hebt met legitieme Windows 7, 8 of 8.1, kunt u als volgt Windows 10 gratis downloaden en upgrade uw apparaat.

Hoe u Windows 10 gratis kunt downloaden

Als u een computer hebt waarop een legitiem en geactiveerd exemplaar van Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1 Home of Pro wordt uitgevoerd, kunt u: Windows 10 gratis downloaden door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: Download de Windows 10 Media Creation-tool

Ga hier naar de officiële downloadpagina van Windows 10. Klik onder Windows 10-installatiemedia maken op Nu downloaden tool. Hiermee wordt de officiële Windows 10-tool voor het maken van media gedownload en met behulp van deze tool kunt u Windows 10 ISO downloaden, installatiemedia maken of de nieuwste Windows 10 gratis upgraden.

Stap 2: Start de Media Creation Tool

Nadat de tool voor het maken van media is gedownload, zoekt u de downloadmap. Klik hier met de rechtermuisknop op het hulpprogramma voor het maken van media en selecteer uitvoeren als beheerder (klik op ja als gebruikerstoegangscontrole om toestemming wordt gevraagd).

Vervolgens moet u de softwarelicentievoorwaarden van Microsoft accepteren.

Stap 3: Voltooi de installatie

Nu zal het twee opties vragen, u kunt deze pc nu upgraden of een installatiemedia USB-flashstation of ISO voor een andere pc maken. kies Upgrade deze pc nu en klik op volgende.

Hiermee start u het downloaden van Windows 10-bestanden naar uw computer vanaf de Microsoft-server. De downloadtijd is afhankelijk van uw internetsnelheid en hardwareconfiguratie, u hoeft alleen maar te wachten tot het proces is voltooid.

Als u klaar bent, klikt u op de knop Installeren, de installatie van Windows 10 begint. Volg de instructies op het scherm tijdens het upgradeproces, uw computer start meerdere keren opnieuw op.

Wanneer de upgrade is voltooid, gaat u naar Instellingen Update en beveiliging > Activering en ziet u een digitale licentie voor Windows 10.

Houd er rekening mee dat: als je een Windows 7 of 8.1 Home-licentie hebt, kun je alleen upgraden naar Windows 10 Home Edition. terwijl Windows 7 of 8 Pro-licenties kunnen worden geüpgraded naar Windows 10 Pro-edities.

Ik heb geen echte licentie, moet ik upgraden naar Windows 10?

Als u geen legale kopie van Windows 7 of Windows 8 heeft, bestaat er nog steeds een gratis optie voor u.
U kunt Windows 10 ISO downloaden van Microsoft en het op elke gewenste pc installeren. Maar er zijn enkele functiebeperkingen, zoals u een Windows-watermerk activeren in de rechterbenedenhoek zult opmerken.

Je kunt het bureaublad niet personaliseren Maar je kunt je achtergrond instellen door direct op een afbeelding te klikken. Updates kunnen in de toekomst worden stopgezet. Verschillende apps en functies werken niet meer. Je ontvangt dagelijks meldingen om te activeren. Geen technische ondersteuning.

Koop een Windows 10-licentie van derden

U kunt ook externe leveranciers vinden, zoals: Mr Key Shop een betrouwbare winkel waar je 100% echt en legitiem kunt kopen Windows 10-besturingssysteem licenties. Door deze bedrijven te bezoeken, kunt u de sleutels kopen voor de helft (of zelfs lager) van de volledige Microsoft-prijs. Bij Mr Key Shop kunt u uw echte licentie aanschaffen en kiezen uit verschillende besturingssystemen, of software zoals Office 2019, voor een zeer scherpe prijs. Elke bestelling wordt onmiddellijk in uw inbox afgeleverd en u zult genieten van hun gratis, Engelstalige technische ondersteuning, met veilige betalingsmethoden. Op Trustpilot lees je een aantal positieve reviews over de winkel. Verder vind je er Microsoft Office-suites en de beste antivirusmerken.

Is het legitiem om een ​​Windows 10-licentie buiten de Microsoft Store te kopen?

Kortom, ja, u kunt Windows 10 absoluut buiten de Microsoft Store kopen. Browsen in de officiële webwinkel kan overweldigend zijn. De prijzen zijn hoog, vooral als je een student of een thuisgebruiker bent. Gelukkig kun je Windows 10 voor een veel lagere prijs krijgen, zonder enige wet te overtreden, en je bankrekening!

U kunt een externe wederverkoper bezoeken en een ESD-licentie kopen, een digitale productsleutel die 100% legitiem en authentiek is en een fractie kost van de vraagprijs van de Microsoft Store. ESD-licenties kunnen legitiem worden doorverkocht, zoals verklaard door het Europese Hof van Justitie en andere entiteiten over de hele wereld. Deze licenties worden vaak massaal ingekocht door bedrijven die op zoek zijn naar volumekorting. Zodra ze alle gevraagde stoelen hebben geactiveerd, willen ze misschien de overtollige licenties verkopen om wat budget terug te krijgen. En dit is de reden waarom veel wederverkopers ESD-licenties goedkoop kunnen kopen en verkopen aan gebruikers.

Hoe moet u uw externe wederverkoper kiezen?

Zoals we al zeiden, zijn er tal van verkopers die deze sleutels verkopen, soms op eBay of Amazon, of zelfs op discrete websites. U moet echter voorzichtig zijn, aangezien niet elke wederverkoper een legitieme verkoper is. Je moet aandacht besteden aan zowel de vraagprijs (wanneer een koopje te mooi is om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook), als de feedback en beoordelingen.

Er is een groot grijs gebied, waar u gestolen of vervalste sleutels of licenties die met vervalste kaarten zijn gekocht, kunt oplopen. De risico’s zijn concreet: u kunt uw vergunning en uw geld kwijtraken en in sommige gevallen kunt u ook in juridische problemen komen.

Piraterij is natuurlijk geen optie: het is illegaal en je loopt het risico blootgesteld te worden aan veel bedreigingen zoals virussen en ransomware.

De beste optie is dan op zoek naar een legitieme, professionele winkel. Een die we voor u hebben geselecteerd, is Mr Keyshop, zoals we eerder vermeldden. Hun feedback is onberispelijk en hun service is even uitstekend. U kunt 100% echte productsleutels kopen voor Windows, Microsoft Office en Antivirus Services. De prijzen zijn concurrerend en ze bieden alle voordelen die we hierboven hebben beschreven. Hun catalogus is enorm en compleet, en u kunt echt flink besparen op uw volgende licentie.

Bekijk daarnaast deze video waarin wordt uitgelegd hoe u Windows 10 gratis kunt installeren op een nieuwe pc.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like