Hoe WhatsApp te gebruiken zonder een telefoonnummer – Gebruik deze aanpak

Heb je ooit de berichtentoepassing voor sociale media, Whatsapp, gebruikt? Hoewel WhatsApp zijn voor- en nadelen heeft, neemt het beveiliging zeer serieus, dus elk WhatsApp-account is direct gekoppeld aan een geldig telefoonnummer.

De app gebruikt op code gebaseerde authenticatie om uw identiteit te verifiëren, wat betekent dat bij registratie eerst een code wordt verzonden naar het telefoonnummer dat u gebruikt, waarbij u deze moet invoeren om uw identiteit te verifiëren.

Maar wat als u WhatsApp moet gebruiken en u? heb geen telefoonnummer beschikbaar?

Misschien is het een noodgeval – je bent je telefoon kwijt en de enige manier om contact op te nemen met iemand die kan helpen, is via WhatsApp. Of misschien wil je je persoonlijke mobiele nummer scheiden van je WhatsApp-account, maar heb je de tijd of het geld niet om een ​​nieuw nummer te kopen.

Wat je doel ook is, ik ben er om je te helpen. Dit artikel leert je de twee meest voorkomende methoden: hoe je WhatsApp kunt gebruiken zonder telefoonnummer.

WhatsApp gebruiken zonder telefoonnummer

Er zijn twee methoden die u kunt gebruiken als u dat wilt: WhatsApp gebruiken zonder een mobiel nummer. In de volgende sectie zal ik ze allemaal in detail bespreken.

Methode 1: Gebruik een vast nummer

Dit is de gemakkelijkste methode om de app zonder mobiel te gebruiken. Hiervoor heb je wel nog een werkend nummer nodig om verder te gaan – alleen geen mobiel nummer. U kunt de beveiligingsverificatie omzeilen met een werkend vast nummer een functie gebruiken in het WhatsApp-verificatieproces waarmee u uw account kunt verifiëren zonder een sms te hoeven ontvangen.

Zorg er om te beginnen voor dat je al een WhatsApp-account hebt geïnstalleerd en dat je dit nog niet op een mobiel nummer hebt geregistreerd.

  WhatsApp openen en ga door met de installatie totdat u het verificatieproces bereikt.
Whatsapp-welkomstvenster
  In het veld wordt u gevraagd uw mobiele nummer op te geven. In plaats van dat te doen, voer het vaste nummer in. Zorg ervoor dat het een nummer is waartoe u toegang hebt.
Whatsapp Voer uw telefoonnummer in Paneel
  Indienen het nummer voor verificatie door op OK te klikken. Als er een optie is om verifiëren via telefoongesprekselecteer het en ga verder.
Dialoogvenster voor bevestiging van WhatsApp-telefoonnummer
  Als hier geen knop voor is, gewoon wacht tot het sms-proces mislukt en u krijgt een optie te zien om in plaats daarvan een oproep ontvangen.
Whatsapp-verificatiescherm met verificatie-opties
  Na het tikken “Bel mij,” wacht op de automatische oproep van WhatsApp naar het vaste nummer dat je hebt ingevoerd.
Whatsapp-verificatiescherm met verificatie-opties
  De oproep levert een 6-cijferige verificatiecode. Voer de geleverde verificatiecode in in het daarvoor bestemde veld om het WhatsApp-account te verifiëren.
Whatsapp-verificatiescherm De ingevoerde code verifiëren
  Je kan nu WhatsApp gebruiken zonder telefoonalthans niet een mobiele.

Methode 2: Gebruik een virtueel mobiel nummer

TextNow is een berichten-app die je een uniek telefoonnummer waarmee u berichten kunt verzenden. Voor deze methode zullen we profiteren van deze functie van TextNow om voorbij de WhatsApp-beveiligingsverificatiefunctie te komen.

Volg de onderstaande stappen om de TextNow-app te downloaden en uw TextNow-telefoonnummer te krijgen.

  Download TextNow via de Google Play Store, Windows Phone Store of Apple App Store.
Texnow-startpagina
  Als je een pc gebruiken om uw TextNow-nummer te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u een werkende emulator, zoals Bluestacks. Download uw TextNow-app vanaf daar.
BlueStacks-startpagina
  Zodra je de app hebt gedownload, open het om het installatieproces te starten.
  Na de installatie zou u uw TextNow-nummer moeten ontvangen. Houd er rekening mee, omdat u het voor het volgende deel van het proces zult gebruiken.

Als je je nummer niet kunt vinden in de app, of je bent vergeten het op te schrijven voordat het verdween, kun je het ophalen door op de 3-punts kebab icoon, die is gelegen aan de bovenin de linker hoek van de app-interface. Dit zou vergelijkbaar moeten zijn voor zowel Android als iOS.

De volgende stap is om verifieer je WhatsApp-account met het nummer dat je van TextNow hebt gekregen. Hier is hoe het te doen:

  Open WhatsApp en ga door met instellen totdat je wordt gevraagd om je mobiele nummer in te voeren voor verificatie.Voer het TextNow-nummer in in het daarvoor bestemde veld.Druk op Indienen.Wacht tot de verificatie mislukt. Zodra dit gebeurt, krijgt u een optie te zien om: in plaats daarvan een oproep ontvangen.Als je deze optie hebt gekregen, tik je op de “Bel mij” knop om de oproep te ontvangen. Ga naar uw TextNow-account en wacht op de oproep.Er wordt een automatische oproep doorgestuurd naar uw TextNow-nummer, dat een 6-cijferige verificatiecode.Zodra je de code hebt genoteerd, ga je terug naar WhatsApp en Vul de verificatie code in.Zodra dit is gelukt, kunt u nu WhatsApp gebruiken zonder een persoonlijk mobiel nummer.

Veelgestelde vragen

Kun je lid worden van WhatsApp zonder telefoonnummer?

Ja, je kunt lid worden van WhatsApp zonder telefoonnummer, zolang je het verificatieproces doorlopen. U kunt dit doen door het gebruik van a vast nummer of een uniek door de app gegenereerd nummer.

Afgezien van het hacken van de app, is het niet mogelijk om het verificatieproces succesvol te voltooien zonder een WhatsApp-code, die je alleen kunt krijgen met een geldig telefoonnummer. Nogmaals, als u uw persoonlijke mobiele nummer niet wilt opgeven, kunt u de twee hierboven beschreven methoden gebruiken.

Kun je iemand WhatsAppen zonder hun telefoonnummer?

Onder normale omstandigheden kun je iemand niet WhatsAppen als zijn of haar telefoonnummer niet op je apparaat is opgeslagen.

Er zijn echter een aantal dingen die u kunt doen, zoals: scripts van derden gebruiken die u doorverwijst naar een browserwebsite of Siri-snelkoppelingen voor iOS-gebruikers gebruikt. Hoewel het geen officiële methoden zijn om berichten zonder telefoonnummer te verzenden, zouden deze methoden moeten werken.

Wat zijn andere manieren om een ​​gratis virtueel nummer te krijgen voor het verificatieproces?

Als je geen mobiel nummer hebt dat je kunt gebruiken om te verifiëren voor WhatsApp, of als je niet bereid bent om je mobiele nummer in te voeren voor deze app, kun je virtuele nummers gebruiken Voor dit doeleinde.

Tekst Nu is een van deze services, waar u een gratis, uniek nummer kunt krijgen dat u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, zoals het verifiëren van uw sociale-berichtenaccounts.

Startpagina VirtualPhone.com

TextNow is echter niet de enige beschikbare service die gratis virtuele nummers biedt. Er zijn ook andere diensten, zoals Global Call Forwarding, MyOperator, Grasshopper en VirtualPhone.com die u een gratis nummer dat als uw nummer kan fungeren terwijl u zich registreert. De bron van het nummer maakt niet uit, zolang je het maar kunt gebruiken om verifieer je WhatsApp-account.

WhatsApp gebruiken zonder telefoonnummer

Na het lezen van deze handleiding zou u in staat moeten zijn om: verifieer WhatsApp zonder een telefoonnummer. Dit kan handig zijn voor noodgevallen, bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt of als je in een situatie verkeert waarin je een telefoon zonder simkaart hebt.

U kunt een vast nummer om uw WhatsApp-account te verifiëren, evenals een uniek mobiel nummer die door verschillende apps kunnen worden gegenereerd. Met deze methoden kunt u het strikte verificatieproces uitvoeren dat door WhatsApp wordt vereist.

Vond je dit artikel leuk? Wat is je favoriete methode? Laat ons gerust je mening weten in de reacties hieronder!

0 Shares:
You May Also Like