Hoe verwijderde voicemails op elke iPhone te herstellen

Het achterlaten van voicemails is een geweldige manier om in contact te blijven met je vrienden. Ze laten je emoties achter je woorden plaatsen, waardoor het veel gemakkelijker is om te communiceren dan via chat. Helaas is het gemakkelijk om een ​​voicemail te verliezen of per ongeluk te verwijderen, wat voor veel problemen kan zorgen.

Hoe het ook zij, er zijn veel methoden die u kunnen helpen uw bestanden te herstellen. In dit artikel bespreken we 3 manieren waarop u verwijderde voicemail kunt ophalen.

Waarom zijn mijn voicemails verdwenen?

Er zijn veel manieren waarop uw voicemails kunnen zijn verwijderd:

    Gebruikersfout. We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Misschien gleed uw vinger weg of was u van gedachten veranderd en wilt u nu uw voicemail ophalen. Per ongeluk verwijderen is de meest voorkomende manier om gegevens te verliezen, maar het heeft ook een grote kans op succesvol herstel. Systeemfout. Zoals u wellicht weet, zijn de nieuwste software-updates meestal niet de meest stabiele. Afhankelijk van de ernst van de fout, kunt u meer dan alleen uw voicemails kwijtraken. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​veiligheidsback-up te maken voordat u software-updates installeert of de fabrieksinstellingen terugzet. Beschadigd apparaat. Heeft uw iPhone een korte kennismaking met een zwembad gehad? Misschien heb je een ongeluk gehad en heeft je toestel veel fysieke schade opgelopen? Als u uw iOS-apparaat niet eens kunt inschakelen, is het tijd om het naar uw dataherstelspecialist te brengen om te zien wat er kan worden opgehaald.

Hoe verwijderde voicemail op iPhone te herstellen

Afhankelijk van de ernst van de situatie zijn er 3 verschillende methoden om te overwegen. We beginnen met degene die meestal werkt en gaan vanaf daar door de lijst. Al deze methoden zijn zeer eenvoudig te volgen en leveren snel resultaten op.

Optie A Menu verwijderde berichten

Stap 1:Open voicemail. Het bevindt zich in de app voor telefoongesprekken.
Voicemail openen
Stap 2: Ga naar Verwijderde berichten.

verwijderde berichten

Stap 3: Voicemails ophalen.
Selecteer spraakberichten die u wilt herstellen en druk op de knop Verwijderen op uw iPhone.

Herstel verwijderde voicemail

Opmerking: verwijderde voicemails worden uit het geheugen gewist als u uw iPhone met een pc hebt gesynchroniseerd.

Als je map leeg is, is het tijd om een ​​andere route te nemen.

Optie B iCloud-back-up

Als je je verwijderde map al hebt geleegd, is het misschien nog steeds mogelijk om voicemails op te halen. Houd er rekening mee dat de volgende 2 methoden alleen werken als u een online back-up van uw bestanden hebt gemaakt. Anders kunt u doorgaan naar de laatste methode.

Hoewel het maken van back-ups van iCloud effectief is, is er één nadeel. Met dit proces worden al uw bestaande bestanden van de iPhone gewist. Als je iets kostbaars hebt, moet je eerst je gegevens naar een ander apparaat zoals Macbook of SSD kopiëren. Nadat u helemaal klaar bent, volgt u deze 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Navigeer naar . Voer de toegangscode in om uw iPhone schoon te vegen.

wis je iphone

Stap 2:Open Apps & Data en kies . Log in bij iCloud met uw Apple ID.

kies herstellen van icloud-back-up

Stap 3:Selecteer en vind degene met uw verwijderde voicemail. Tik erop om het te herstellen.

Selecteer Back-up kiezen

Optie C iTunes-back-up

Naast iCloud laat Apple je ook je voicemails herstellen via iTunes. Wees voorzichtig, want deze zal ook alle gegevens van je telefoon wissen. Om te herstellen, hoeft u alleen maar:

Stap 1: Neem de USB-kabel en sluit uw iPhone aan op de pc.

Stap 2:Open iTunes op je computer en ga naar .

herstellen vanaf itunes-back-up

Stap 3: Zoek de recente back-up in het menu en klik op .

klik op Back-up herstellen

Stap 4:Wacht een paar minuten en uw verwijderde voicemail zou beschikbaar moeten zijn op uw iPhone.

Opmerking: als je Mac gebruikt, worden iTunes-back-ups opgeslagen in: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/

Hoe de kans op succesvol voicemailherstel te vergroten?

Bij het herstellen van verloren voicemails moet u snel handelen. Dit is wat u moet doen:

    Stop onmiddellijk met het gebruik van uw iPhone. Door uw iOS-apparaat te gebruiken, loopt u het risico dat u per ongeluk uw voicemails overschrijft. Als dat gebeurt, kan geen enkele software of service voor gegevensherstel u helpen. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ze niet kunt zien, uw verloren voicemails waarschijnlijk nog steeds op uw iPhone staan.
    Verbinding met internet verbreken. Als je een cloudback-up hebt ingesteld, wordt je iPhone automatisch gesynchroniseerd met iCloud of iTunes. Hiermee zouden alle voicemails die op deze platforms zijn opgeslagen, worden verwijderd.

Hoe u uw voicemails in de toekomst kunt beschermen

Het maken van periodieke back-ups is de beste garantie dat uw voicemails veilig blijven. Zoals het spreekwoord zegt, leg niet al je eieren in één mand. Niemand heeft ooit spijt gehad van het maken van een back-up van belangrijke bestanden, en u zou dit vaak moeten doen. Hier is hoe.

iCloud-back-up maken

De eenvoudigste manier om dit op de iPhone te doen, is door een iCloud-account in te stellen en uw gegevens handmatig te synchroniseren. Dit kan in 4 stappen.

Zorg ervoor dat je iPhone is verbonden met wifi. Ga naar Klik en wacht tot het proces is voltooid.Nu backuppen

Als de back-up is gelukt, geeft de iPhone de huidige tijd en datum direct hieronder weer.

Het kan echter beter zijn om in te stellen dat uw iCloud automatische back-ups maakt, zodat u het gewoon kunt instellen en vergeten. Om dit te doen, schakelt u gewoon de functie in het iCloud-menu in. De back-up wordt automatisch gegenereerd als:

iPhone is aangesloten op een stroombron en Wi-Fi Je scherm is vergrendeld Je hebt voldoende vrije ruimte op iCloud voor de back-up Let op: je krijgt 5 GB aan free opslag. Als je meer nodig hebt, bekijk dan de prijzen hier.

Conclusie

Voicemails kunnen dienen als een tijdmachine en bepaalde herinneringen naar boven halen die u anders zou zijn vergeten. Als u ze kwijtraakt, kunt u in paniek raken, maar onthoud dat er veel manieren zijn om een ​​verwijderde voicemail op een iPhone op te halen. Zoals je kunt zien, kan dit door iedereen worden gedaan, dus er is echt geen reden waarom je ze zou moeten loslaten. Op een dag kunnen ze dienen als een mooie herinnering aan wat is geweest.

0 Shares:
You May Also Like