Hoe verwijderde oproeplog en verloren oproepgeschiedenis op Android op drie manieren te herstellen

Hier leest u hoe u uw verloren oproepgeschiedenis op Android kunt herstellen — sluit uw telefoon aan op uw computer via een USB-kabel. Sta daarna USB-foutopsporing toe op uw telefoon en selecteer vervolgens alleen uw oproeplogboek voor gegevensherstel. Start hierna de scan om de verwijderde oproepgeschiedenis van uw telefoon te vinden.

Heb je ooit per ongeluk je belgeschiedenis of een nummer uit je oproeplogboek verwijderd toen je het probeerde op te slaan? Als je dat hebt gedaan, begrijp ik je strijd. Gelukkig kun je je verloren oproepgeschiedenis herstellen, en het is ook vrij eenvoudig.

Hier is hoe verwijderde oproeplog op Android te herstellen – deze trucs hebben me vaker gered dan ik kan tellen.

Een verwijderd oproeplog op Android herstellen

Ik heb drie verschillende methoden gebruikt om mijn verwijderde oproeplogboeken te herstellen, dit zijn Phone Rescue, Dr. Fone en Samsung Cloud. Ze zijn allemaal gemakkelijk te gebruiken en vrij eenvoudig.

Met Dr. Fone en Phone Rescue kunt u uw verwijderde oproepgeschiedenis op elk Android-apparaat herstellen, terwijl Samsung Cloud alleen werkt met bepaalde Samsung-telefoons. Naast apparaatbeperkingen brachten Dr. Fone en Phone Rescue kosten met zich mee, terwijl Samsung Cloud gratis is.

Als je een Samsung-apparaat hebt en je bent op zoek naar een $0-oplossing, dan is Samsung Cloud misschien iets voor jou. Als u echter geen Samsung-gebruiker bent, kunt u bij Dr. Fone en Phone Rescue terecht.

Telefoonherstel gebruiken

Phone Rescue is een hulpprogramma voor gegevensherstel dat u kunt gebruiken om verloren gegevens voor zowel iOS- als Android-apparaten te herstellen. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en een geweldige manier om oproeplogboeken van Android-apparaten te herstellen.

Download PhoneRescue Android

Het werkt voor beide geroote en niet-geroote Android-apparaten; om uw verwijderde oproepgeschiedenis te herstellen, moet uw telefoon echter worden geroot. Als uw telefoon niet is geroot en u ervoor openstaat om hem te rooten, kan Phone Rescue dit voor u doen.

  Open de Phone Rescue-software en verbind uw Android-apparaat.

  Telefoon redding welkomstscherm

  Nadat u uw apparaat op uw computer hebt aangesloten, installeert Phone Rescue de app op uw Android-apparaat en start deze vervolgens op uw apparaat. Zodra de installatie van het apparaat is voltooid, ziet u dat de Phone Rescue-software op uw bureaublad de verschillende soorten gegevens die het op uw apparaat kan herstellen.

  Phone Rescue Oproeplog selecteren voor herstel

  Phone Rescue selecteert automatisch elke gegevenscategorie, maar aangezien u alleen het oproeplogboek nodig hebt, schakel elke optie uit, behalve de “Oproeplogboeken”, klik vervolgens op “Volgende” om de verwijderde oproepgeschiedenis van uw telefoon te herstellen.

  Selectie van bestandstype voor telefoonherstel voor herstel

  Nadat u dit hebt gedaan, zal Phone Rescue: toestemming vragen om toegang te krijgen tot de verschillende mappen op uw apparaat. U moet het toegang tot uw telefoon geven en vervolgens op “ok” op uw pc klikken om de scan te starten.

  PhoneRescue-prompt om toegang te verlenen tot gegevens op mobiele telefoon

  Zoals ik eerder al zei, moet je Android-apparaat worden geroot zodat Phone Rescue de verwijderde oproepgeschiedenis kan herstellen. Als je je Android-apparaat eerder hebt geroot, sla deze stap dan over. Als het niet is geroot, krijg je een waarschuwing zoals hieronder, die je het verschil laat zien tussen een “Deep Scan” en een “Quick Scan”.

  EEN “Deep Scan” zal zoveel mogelijk van uw verwijderde oproepgeschiedenis herstellen, terwijl een “Quick Scan” alleen laat zien wat al beschikbaar is op het apparaat. Als je je telefoon wilt rooten, doet Phone Rescue dat zonder extra kosten.

  Phone Rescue Root-waarschuwing

  Nadat u uw keuze heeft gemaakt, Telefoon redding begint uw apparaat te scannen.

  Venster Telefoonherstel apparaat analyseren

  Zodra de scan is voltooid, wordt de oproepgeschiedenis van uw apparaat weergegeven. Met Phone Rescue kunt u ook: sla uw belgeschiedenis op uw computer op voor uw administratie/toekomstige bezichtiging.

  Gebeld reddingsvenster voor gescande oproeplogboeken op mobiele telefoon

Download PhoneRescue Android

Hier is een video-tutorial die je laat zien hoe verwijderde oproeplogboeken te herstellen met Telefoon redding:

En Phone Rescue herstelt niet alleen oproeplogboeken, het is ook geweldig voor algemeen gegevensbeheer en Android-gegevensherstel. Bekijk onze gedetailleerde Telefoon reddingsrecensie meer leren. U kunt Phone Rescue hier downloaden om de gegevens van uw Android-telefoon te herstellen.

Download PhoneRescue Android

Dr. Fone gebruiken

Dr. Fone is software voor gegevensbeheer voor iOS- en Android-apparaten. U kunt het ook gebruiken om verloren gegevens te herstellen, zoals mediabestanden, berichten en in dit geval uw verwijderde oproepgeschiedenis op een Android-apparaat te herstellen.

Krijg Dr.Fone Recovery

De Dr. Fone-software werkt met beide geroote en niet-geroote Android-apparatenom verwijderde oproepgeschiedenis te herstellen, moet uw apparaat echter worden geroot om Dr. Fone te laten werken.

  Open de Dr. Fone-software op uw pc en verbind vervolgens uw Android-telefoon met uw computer. Het zal uw Android-apparaat automatisch detecteren.

  Dr. Fone automatisch detecteren en verbinden van telefoon met pc

  Zodra u uw Android-apparaat hebt aangesloten en Dr. Fone uw telefoon heeft herkend, selecteer de optie Gegevensherstel.

  Dr. Fone Dashboard met optie voor gegevensherstel gemarkeerd

  Als je dat niet hebt USB debugging ingeschakeld, moet u deze inschakelen voordat u doorgaat. Dr. Fone zal u laten zien hoe door middel van een mini-tutorial. Nadat u de optie Gegevensherstel hebt geselecteerd, zal Dr. Fone alle geselecteerde categorieën gegevens tonen die u kunt herstellen. Schakel alles uit behalve ‘Oproepgeschiedenis’ klik dan op volgende.

  Dr. Fone Gegevensherstel Bestandstype Selectie

  Dr. Fone zal dan uw apparaat scannen op zijn oproepgeschiedenis. Zodra het uw apparaat heeft gescand en je belgeschiedenis hersteldhet zal het voor u weergeven.

  Dr. Fone-venster voor gescande en herstelde oproeplogboeken op de telefoon

  Jij kan herstel de verwijderde oproepgeschiedenis naar uw telefoon of sla deze op uw computer op voor toekomstig bekijken/referentie.

  Dr. Fone-venster voor gescande en herstelde oproeplogboeken op de telefoon

Krijg Dr.Fone Recovery

Als je op zoek bent naar een video-tutorial, hier is een geweldige op hoe te gebruiken Dr. Fone om verwijderde oproepgeschiedenis op Android te herstellen:

Dr. Fone downloaden en herstel uw verloren oproepgeschiedenis.

Krijg Dr.Fone Recovery

Samsung Cloud gebruiken

Net als bij Apple’s iCloud, Samsung Cloud is een cloudopslagservice die beschikbaar is voor Samsung-gebruikers. U kunt Samsung Cloud gebruiken om eenvoudig back-ups te maken en gegevens op uw Samsung-apparaten te herstellen. In dit geval gebruikt u het om de oproepgeschiedenis te herstellen.

  Open Samsung Cloud op uw Samsung-apparaatkunt u dit doen door naar Instellingen> Accounts en back-up> Samsung Cloud te gaan.

  Toegang tot Samsung Cloud Option op Samsung Phone Settings

  Zodra u Samsung Cloud heeft geopend, log in op uw Samsung Cloud-account als u nog niet bent ingelogd.

  Samsung Cloud-aanmeldingspagina

  Nadat u bent ingelogd, ziet u de Samsung Cloud-interface die u drie opties biedt: “Back-up van gegevens”, “Gegevens herstellen” of “Back-up verwijderen”. Selecteer de optie “Gegevens herstellen”.

  Samsung Cloud-interface met optie voor herstel van gegevens gemarkeerd

  Op de volgende pagina ziet u welke gegevens u kunt herstellen. Ze worden allemaal automatisch geselecteerd, dus deselecteer alles behalve ‘Oproeplogboeken’.

  Tabblad Gegevens herstellen in Samsung Cloud met oproeplogboeken gemarkeerd

  Zodra u dit heeft gedaan, klikt u op “Herstellen” onderaan de pagina om herstel uw belgeschiedenis vanaf uw laatste back-up.

  Tabblad Gegevens herstellen in Samsung Cloud met hersteloptie gemarkeerd

  Nadat uw oproeplogboek is opgeslagen, tikt u op “Gereed” om het proces te voltooien. Je kunt je reviewenR oproepgeschiedenis hersteld waar u uw normale oproeplogboek kunt bekijken.

  Tabblad Gegevens herstellen in Samsung Cloud met optie Gereed gemarkeerd

Je kan ook bekijk deze video over hoe u een back-up maakt en gegevens herstelt met Samsung Cloud:

Veelgestelde vragen

Kan ik verwijderde oproepgeschiedenis herstellen?

Verwijderde oproepgeschiedenis kan worden hersteld met behulp van verschillende methoden. Een daarvan is het gebruik van Samsung Cloud om uw back-up naar uw telefoon te herstellen, waar u de verwijderde oproepgeschiedenis kunt bekijken. Dr. Fone werkt ook om verwijderde oproeplogboeken op uw telefoon te herstellen en u kunt ze op uw pc opslaan.

Kun je verwijderde telefoontjes terugkrijgen?

U kunt verwijderde telefoontjes terugkrijgen met herstelsoftware zoals Phone Rescue. Het voert een diepe scan van uw telefoon uit en herstelt de verwijderde telefoontjes. Het is echter belangrijk op te merken dat uw telefoon moet worden geroot voordat een diepe scan kan plaatsvinden.

Kan ik de belgeschiedenis van elk nummer krijgen?

Toegang tot de belgeschiedenis van elk nummer is mogelijk via verschillende methoden. Een van de beste manieren om dit te doen is door een spionage-app te gebruiken, zoals mSpy.

Hoe verwijderde oproeplog op Android te herstellen — Afronding

Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel. Herstel van oproeplogboeken is belangrijk omdat dit soms de enige manier is om een ​​nummer te krijgen dat u bent vergeten op te slaan of om een ​​bewijs van contact te tonen.

Een ander probleem dat ik heb gehad, is dat oproeplogboeken maar zo ver terug kunnen gaan voordat Android ze automatisch verwijdert. Als u dit ook een probleem vindt, kunt u leren hoe u een onbeperkt oproeplogboek op Android kunt krijgen.

Alle drie de methoden die ik noemde werken prima. Samsung Cloud is een gratis optie als je een compatibel Samsung-apparaat hebt, maar als je dat niet hebt, werken Dr. Fone en Phone Rescue beide goed met andere Android-apparaten.

Bedankt voor het lezen en zeker doen reageer hieronder met wat je van dit artikel vond en deel het ook met je vrienden.

0 Shares:
You May Also Like