Hoe verwijderde oproepgeschiedenis op een iPhone te herstellen: 3 methoden

How to recover lost contacts on iPhone

iPhone-oproeplogboeken worden meestal genegeerd totdat u ze echt nodig hebt … Helaas is het niet zo eenvoudig om verwijderde telefoontjes te herstellen. U kunt niet veel doen om de manier waarop de iPhone zijn logboeken beheert te veranderen, en er is ook geen map “recent verwijderd” voor oproepen. Gelukkig hebben we opties.

Hieronder staan ​​3 verschillende methoden om verwijderde oproeplogboeken op een iPhone te herstellen … Plus een bonus van 3 manieren om verwijderde oproepen op de iPhone te zien zonder gegevens te herstellen (we zullen hier hierna over praten). Lees verder.

Waarom verwijdert mijn iPhone oproeplogboeken?

Er is geen daadwerkelijke configuratie voor de oproeplogboekfunctie van de iPhone. Standaard worden alleen de laatste 100 oproepen opgeslagen – en alles daarbuiten wordt automatisch verwijderd. Kortom, er is geen manier om het aantal iPhone-logboeken voor oproepen te verhogen.

Het is ook mogelijk dat u uw oproeplogboek op een ander apparaat hebt verwijderd terwijl beide verbonden zijn met iCloud. Als je iCloud hebt geactiveerd, worden je oproeplogboeken opgeslagen op alle apparaten die zijn ingelogd. En als je een oproeplogboek op een van deze apparaten verwijdert, wordt die wijziging overal doorgevoerd (we zullen dit hieronder bespreken).

Hoe verwijderde telefoontjes op iPhone te vinden

Omdat oproepen als privégegevens worden beschouwd, zijn er niet veel manieren om ze te bekijken zonder de verwijderde oproepgeschiedenis op de iPhone daadwerkelijk te herstellen. Gelukkig hebben we 3 methoden gevonden die echt werken. We raden u ten zeerste aan om uw gegevens gewoon te herstellen, maar dit kan het proberen waard zijn. Probeer om verwijderde telefoontjes op de iPhone te vinden:

1. Vraag uw gegevens op bij uw mobiele provider.
Dit is de ENIGE manier om uw oproeplogboeken op te halen zonder gegevens te herstellen en zonder een toepassing van derden te downloaden. Als u het eigendom kunt verifiëren, zou u met deze methode succesvol moeten zijn.

2. Vraag je gegevens op bij Apple.
Op de Apple-website kunt u een spreadsheet aanvragen met contactpogingen naar uw FaceTime en iMessage. Het bevat details zoals contactnummer, apparaat, tijdstip van contactpoging en meer – het geeft echter niet aan of de poging daadwerkelijk is gelukt en of er communicatie heeft plaatsgevonden.

Open hiervoor uw browser en log in op https://privacy.apple.com/ en log in. Klik vervolgens op “Vraag een kopie van uw gegevens aan” en ga verder met de instructies op de site.

3. Gebruik telefoonbewakingssoftware.
Phone Spector is een software voor telefoonbewaking die het oproeplogboek van een iPhone kan krijgen, dat wordt geüpload naar uw PhoneSpector-account (u zult het echter handmatig moeten doen). Het kan ook verwijderde oproepen op de iPhone controleren, wat in ons geval gemakkelijk de meest interessante functie is. Het is echter een betaalde app – dus wees bereid om $ 35,88 uit te geven aan het basisabonnement en $ 83,88 voor het pro-abonnement.

3 methoden om verwijderde oproepen op iPhone op te halen

Er zijn 3 betrouwbare manieren om verwijderde oproepen op een iPhone op te halen. U hebt echter een computer nodig om de benodigde software daadwerkelijk te gebruiken. Helaas is er nog steeds geen betrouwbare manier om verwijderde oproeplogboeken van een iPhone zonder computer op te halen. Aangezien onze blog Macgasm heet, zullen we laten zien hoe je dit op een Mac kunt doen (het is ook veel gemakkelijker omdat beide apparaten deel uitmaken van hetzelfde ecosysteem). Lees verder.

Methode 1: Herstel verwijderde oproepen met gegevensherstelsoftware

De meest efficiënte manier om verwijderde oproepen van een iPhone te herstellen (zonder deze te wissen) is door software voor gegevensherstel te gebruiken. Op de meeste apparaten blijven verwijderde gegevens behouden totdat ze worden overschreven door nieuwe gegevens – je hebt er gewoon geen toegang toe. Maar tools voor gegevensherstel kunnen dat wel.

Voor dit artikel zullen we Disk Drill gebruiken. We hebben vaak: Disk Drill op onze site omdat we het kunnen gebruiken om het herstellen van gegevens van smartphones, computers, opslagapparaten en meer te demonstreren met slechts één app. Het heeft ook een hoog slagingspercentage en een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het toegankelijk is voor de meeste van onze lezers.

Stap 1. Zorg ervoor dat je iPhone veilig is aangesloten op je Mac. Dan, downloaden en installeer Disk Drill.

Stap 2. Start Disk Drill door Finder > Toepassingen te openen en te dubbelklikken op het pictogram.
DISk Drill-pictogram in de map Finder-toepassingen

Stap 3. Selecteer in de linkerzijbalk “iPhones & iPads” en selecteer uw apparaat in het hoofdvenster. Klik vervolgens op ‘Zoeken naar verloren gegevens’.
DISk Drill iPhone en iPad selectiescherm

Stap 4. Wacht tot Disk Drill zijn scan voltooit, en sta alle toestemmingen toe waar Disk Drill om vraagt.
Disk Drill iPhone-scanscherm

Stap 5. Disk Drill zal de inhoud weergeven die het op je iPhone heeft gevonden. Zoals je in het venster kunt zien, kun je het ook gebruiken om contacten op te halen, foto’s te herstellen en zelfs sms-berichten op je iPhone te herstellen. Klik voorlopig op ‘Oproepgeschiedenis’.
Disk Drill iPhone inhoudsscherm

Stap 6. Disk Drill zal alle gevonden oproeplogs tonen. Vink aan de linkerkant van het hoofdvenster de vakjes naast elk nummer aan om de logboeken te selecteren die u wilt herstellen. Klik vervolgens op “Herstellen”.
Disk Drill lijst met gevonden oproeplogs

Stap 7. Gebruik in het dialoogvenster dat verschijnt het vervolgkeuzemenu om een ​​locatie op je Mac te selecteren waar Disk Drill de herstelde bestanden zal opslaan. Klik vervolgens op “OK” om door te gaan met herstel.
Dialoogvenster Disk Drill opslaan bestand

Stap 8. Als het klaar is, klikt u op “Resultaten weergeven in Finder” om uw herstelde bestanden te bekijken.

Disk Drill Basic voor Mac biedt niet free data herstel. Maar je kunt zoveel bestanden bekijken als je wilt en Disk Drill vele andere gegevensbeheerfuncties gebruiken voor: free.

Methode 2: Herstel iPhone-oproepgeschiedenis van iCloud

Als je iCloud hebt geactiveerd voor oproepen, zou je die gegevens op je iPhone moeten kunnen herstellen. U kunt echter niet alleen uw oproeplogboek herstellen – u moet alles op uw iPhone herstellen. Dat betekent dat uw bestaande inhoud wordt gewist en vervangen door uw iCloud-gegevens. Maak dus eerst een back-up van alles!

Stap 1. Tik op je iPhone op de app Instellingen.

Stap 2. Navigeer naar Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen. Onthoud dat met deze stap ALLE gegevens op uw apparaat worden gewist, dus zorg ervoor dat u een back-up hebt.

Stap 3. Wacht tot je iPhone opnieuw is opgestart en initialiseer de installatie. Doorloop de instructies op het scherm totdat u bij ‘Apps en gegevens’ komt. Tik vervolgens op ‘Herstellen vanuit iCloud-back-up’.

Stap 4. Log in op iCloud en kies vervolgens een back-up (gebruik de datums en maten als referentie). Log in met uw Apple ID wanneer daarom wordt gevraagd en zorg ervoor dat u verbonden blijft met wifi.

Zodra het proces is voltooid, zou u uw oproeplogboeken moeten vinden in het recente scherm van uw Telefoon-app.

Methode 3: Herstel verwijderde oproepen van iTunes/Finder

Een andere methode om uw oproepgeschiedenis te herstellen, is door verwijderde oproepen op te halen uit Finder (macOS Catalina en hoger) of iTunes. In dit gedeelte wordt ervan uitgegaan dat je een back-up van je iPhone hebt gemaakt via iTunes of Finder.

Net als de iCloud-methode vervangt dit proces echter alle bestaande gegevens op uw iPhone door die in uw back-up … Zorg er dus voor dat u alle bestaande gegevens opslaat die u niet wilt verliezen. Doe dan het volgende:

Stap 1. Start Finder op uw Mac en selecteer vervolgens uw iPhone in de linkerzijbalk.
iPhone in de Finder-zijbalk

Stap 2. Navigeer naar het tabblad “Algemeen”. Blader vervolgens omlaag naar het gedeelte Back-ups en klik op “Back-up herstellen …”
iPhone-beheerscherm in Finder

Stap 3. Gebruik het vervolgkeuzemenu om een ​​back-up te selecteren en voer uw wachtwoord in. Klik vervolgens op ‘Herstellen’. Zodra uw iPhone opnieuw is opgestart, zou u uw oude oproeplogboeken in uw Telefoon-app moeten vinden.
iPhone-back-ups in Finder

FAQ

Om de belgeschiedenis op een iPhone te bekijken, start u uw telefoon-app en tikt u op “Recent” onder aan het scherm.

In de meeste gevallen wel! U moet echter snel handelen. Zoals met alle recentelijk verwijderde gegevens, blijven verwijderde oproeplogboeken nog steeds op de opslagschijf van het apparaat staan ​​totdat deze wordt overschreven door nieuwe gegevens. Om verwijderde telefoontjes van uw iPhone terug te halen, moet u uw iPhone terugzetten naar een eerdere back-up of gegevensherstelsoftware gebruiken om de gegevens van de opslagschijf van uw iPhone te halen.

Ga als volgt te werk om een ​​oproeplogboek op een iPhone te verwijderen:

    Start de Telefoon-app. Als u al uw logboeken wilt verwijderen, tikt u op ‘Wissen’ > ‘Alle recente gegevens wissen’. Als u een specifiek logboek wilt verwijderen, tikt u op de oproep en tikt u op Verwijderen > Verwijderen.

iPhone registreert alleen de laatste 100 oproepen en verwijdert de rest. Er is momenteel geen manier om deze configuratie te wijzigen. Als oproeplogboeken worden verwijderd, zelfs als ze binnen de laatste 100 oproepen vallen, kan iCloud de boosdoener zijn.

Als u iCloud op meerdere apparaten hebt ingeschakeld, is het mogelijk dat een oproeplogboek op een van hen is verwijderd en dat de wijziging overal is doorgevoerd. Je kunt het uitschakelen door uit te loggen bij iCloud op het andere apparaat (of door een andere Apple ID te gebruiken).

0 Shares:
You May Also Like