Hoe verwijderde notities op een iPhone te herstellen: beste methoden

Voorbij zijn de dagen van het gebruik van pen en papier om aantekeningen te maken. Met onze iPhones kunnen we zoveel aantekeningen maken als we willen en nooit zonder inkt of ruimte komen te zitten om ze te plaatsen en dit kan allemaal vanuit de notities-app.

De notities-app wordt door velen gebruikt voor projectideeën, wachtwoorden en persoonlijke gegevens zoals uw bankgegevens. Het wordt op je iPhone geïnstalleerd en is free waardoor het super toegankelijk is.

Wanneer we informatie zoals deze verliezen, zet dit ons terug en kan het ongemak in ons leven veroorzaken of zelfs ertoe leiden dat we opnieuw moeten beginnen. In dit artikel zullen we kijken naar meerdere manieren om verwijderde notities op de iPhone te herstellen.

Waarom zouden mijn notities niet langer op mijn iPhone staan ​​en waar gaan ze heen?

Er zijn veel redenen waarom we notities op de iPhone kunnen zijn kwijtgeraakt.

Soms worden dingen niet opgeslagen of kan een app crashen, waardoor de aantekeningen die we hebben gemaakt niet worden opgeslagen. U kunt een notitie verwijderen en dan beseffen dat u deze niet wilde verwijderen. Je hebt een nieuw apparaat ingesteld en je notities niet naar het apparaat overgebracht.

Wanneer notities worden verwijderd, staan ​​ze nog steeds op onze iPhone, maar gemarkeerd als free ruimte voor iets nieuws om over te schrijven We zullen later in het artikel praten over hoe software voor gegevensherstel de notities nog steeds kan vinden, zelfs nadat ze zijn verwijderd. Het ding om op te merken (bedoelde woordspeling) is dat zelfs als je notities zijn verwijderd, er meerdere manieren zijn om ze terug op je iPhone te zetten, en iPhone-notitieherstel is mogelijk.

Methode 1: Herstel verwijderde notities met behulp van de onlangs verwijderde map

Wanneer u een notitie op uw iPhone verwijdert, wordt deze niet meteen verwijderd. Het gaat eigenlijk naar de onlangs verwijderde map en kan daar ongeveer 40 dagen worden hersteld.

U kunt notities uit de onlangs verwijderde map herstellen door de onderstaande stappen te volgen.

   Ga naar je notities en selecteer de onlangs verwijderde map.onlangs verwijderd
   Nadat u de onlangs verwijderde map hebt geselecteerd, ziet u al uw notities die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd.recent verwijderde notities bekijken
   Selecteer de notities die u wilt herstellen en tik op de knop Verplaatsen om ze terug te plaatsen in een map waarnaar u ze wilt herstellen.verwijderde notities herstellen

Dat is het! Als de notities zich niet in de onlangs verwijderde map bevinden, is het tijd om ze te herstellen vanaf een back-up.

Methode 2: Herstel verwijderde notities van een iTunes-back-up

iTunes is een geweldige manier om een ​​back-up van je iPhone te maken en je kunt de software voor free. Deze software is beschikbaar op zowel Mac als Windows en helpt ons verwijderde notities op iPhone terug te krijgen. Op nieuwere Macs wordt het de Muziek-app genoemd, terwijl we op oudere machines en Windows naar iTunes zouden willen zoeken. Op Windows kunt u iTunes downloaden voor: free door naar te gaan Apple’s website. Als je mijn aantekeningen op de iPhone bent kwijtgeraakt, is dit een geweldige manier om ze terug te krijgen.

Als je een Mac hebt, is de software vooraf geïnstalleerd wanneer je de computer koopt, wat betekent dat je iPhone een back-up moet maken wanneer je het apparaat op je computer aansluit om op te laden. Als je iTunes al een tijdje op je computer hebt staan, zou je telefoon automatisch een back-up moeten maken als je je iPhone erop aansluit.

Het maakt niet uit of je iTunes of de Muziek-app gebruikt, met de onderstaande stappen kunnen we verwijderde iPhone-notities herstellen.

   Sluit uw iPhone aan op uw Mac of Windows-machine. Selecteer uw iPhone in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant en klik vervolgens op “Synchronisatie-instellingen …”. Hiermee kunnen we zien of we een back-up op onze computer hebben opgeslagen.
   iphone selecteren in muziek
   Selecteer op de overzichtspagina “Back-up herstellen…”. Dit is te vinden op het tabblad Algemeen. Als je meer dan één back-up hebt, kies dan degene waarvan je denkt dat je de foto’s voor het laatst hebt gebruikt.
   Back-up terugzetten
   Nadat u op de optie Back-up herstellen… hebt geklikt, wordt uw iPhone teruggezet naar de back-up die u hebt geselecteerd en gaan uw onlangs verwijderde notities terug naar uw iPhone. Dit kan enige tijd duren, omdat het niet alleen uw notities herstelt, maar uw hele telefoon terugzet naar de manier waarop deze eruitzag op de datum waarop u ervoor kiest om te herstellen.

  Methode 3: Notities herstellen van iCloud

  Notities worden opgeslagen op de opslag die in onze iPhone is ingebouwd. Hoewel deze opslag zeer betrouwbaar is, betekent dit dat als er iets met onze telefoon gebeurt, ze er niet meer voor ons zullen zijn.

  iCloud is een geweldige manier om niet alleen onze gegevens te synchroniseren, maar het maakt ook een back-up van onze aantekeningen in de cloud. Zie dit als een back-up van iPhone-notities. Het zal ons helpen uw notities te herstellen, zelfs als u al mijn notities op de iPhone bent kwijtgeraakt of de iPhone zelf verwijderde notities.

  Stap 1. Maak een back-up van je iPhone voor het geval je terugzet naar een oudere back-up en de berichten er niet zijn

   Ga naar je instellingen en tik vervolgens op je naam bovenaan het scherm.
   appel id-account selecteren
   Selecteer iCloud in de lijst met opties.
   icloud selecteren vanuit instellingen
   Scroll naar beneden en klik op iCloud-back-up.
   icloud-back-up selecteren
   Als u geen recente back-up hebt, klikt u op Nu back-up maken terwijl uw iPhone is verbonden met wifi en is aangesloten op het stopcontact.
   nu backuppen

  Stap 2. Zet je iPhone terug op de fabrieksinstellingen

  Nu er een back-up van uw iPhone is gemaakt, is het tijd om de fabrieksinstellingen te herstellen en het installatieproces te doorlopen waarmee we verwijderde iPhone-notities van een back-up kunnen herstellen. Zorg ervoor dat u in stap 1 een back-up van uw iPhone hebt gemaakt voor het geval we de recent verwijderde notities niet in de iCloud-back-up kunnen vinden.

  Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen om de reset te starten. Je iPhone wordt dan gereset en je wordt begroet door het installatiescherm zodra het proces is voltooid, zodat we notities van iCloud kunnen herstellen.

  iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen in instellingen

  Stap 3. Herstel notities van een iCloud-back-up

  Nu we onze telefoon hebben teruggezet naar de fabrieksinstellingen, kunnen we beginnen met het herstellen van notities op de iPhone.

   Doorloop het installatieproces van de iPhone en kies Herstellen vanuit een iCloud-back-up. Als u meer dan één iCloud-back-up hebt, probeer dan degene te vinden die het dichtst bij de datum ligt waarvan u zich voor het laatst herinnert dat de notities op uw iPhone zijn opgeslagen. Nadat we een back-up hebben geselecteerd, kunnen we notities van iCloud herstellen. Nadat onze iPhone het herstel heeft voltooid, zouden we toegang moeten hebben tot oude notities op de iPhone. Ter herinnering: het herstel van iPhone-notities kan enige tijd duren en uw telefoon moet de hele tijd verbonden zijn met wifi.

  Methode 4: Herstel notities op iPhone met behulp van Data Recovery Software

  Als je hebt geprobeerd je notities te herstellen met iTunes en iCloud en geen van beide werkte, is het tijd om software voor gegevensherstel te gebruiken om notities op de iPhone op te halen. We kunnen verwijderde notities op de iPhone ophalen zonder een back-up met behulp van software voor gegevensherstel van derden.

  Disk Drill geeft ons de mogelijkheid om per ongeluk verwijderde notities op de iPhone te herstellen. Het scant ons apparaat en lokaliseert de notities, ook al zien we ze niet meer in de notities-app.
  Om notities op de iPhone te herstellen met software voor gegevensherstel:

     Download en installeer Disk Drill voor uw computer. Start een scan door uw iPhone op uw computer aan te sluiten en deze te selecteren als het apparaat om door te zoeken.

   scan iphone

   Wacht tot het scanproces is voltooid. Dit zou niet lang moeten duren, maar zal variëren afhankelijk van hoeveel gegevens je op je iPhone hebt. Je iPhone moet voor dit hele proces op je computer zijn aangesloten.
   scan bezig
   Nadat de scan voltooid is, zal je een scherm getoond worden dat alle gegevens zal tonen die Disk Drill kon herstellen van je iPhone. Klik op notities om de verloren notities te bekijken die Disk Drill kon herstellen. We kijken in dit voorbeeld alleen naar verwijderde notities, maar u kunt ook verloren contacten, agenda-afspraken, bladwijzers, video’s en vele andere dingen ophalen.
   selecteer notities
   Eenmaal op het herstelde notitiescherm kunnen we verwijderde notities op de iPhone vinden. Er is één opmerking die ik op naam wil zoeken, wat ik kan doen door het zoekvak in de rechterbovenhoek van het scherm te gebruiken.
   vind notities
   Selecteer de notities die u wilt herstellen en klik vervolgens op de blauwe knop Herstellen in de rechterbenedenhoek van het scherm. Hierdoor kunnen we notities van de iPhone op onze computer ophalen.
   notities herstellen
   Herstel verwijderde notities op iPhone door een pad te selecteren voor Disk Drill om ze te herstellen.
   herstelpad met schijfoefening
   Nadat u de verwijderde notities met succes hebt hersteld, ontvangt u een bevestigingsbericht dat het herstel is voltooid en kunt u de notities bekijken waar u ze wilt opslaan.
   herstelbevestigingsbericht schijfoefening

  Het verliezen van notities op onze iPhone is iets dat ons kan vertragen en frustratie kan veroorzaken. Omdat belangrijke dingen zoals ideeën, projectlijsten, bankgegevens of wachtwoorden daar worden opgeslagen, willen we deze belangrijke gegevens niet kwijtraken.

  Het gebruik van iTunes, iCloud en software voor gegevensherstel zorgt ervoor dat als we de toegang tot onze aantekeningen kwijtraken, we weten hoe we ze terug op ons apparaat kunnen krijgen zonder gestoord te worden.

0 Shares:
You May Also Like