Hoe verwijderde bestanden te herstellen met Remo Recover

Ben je ooit in een situatie gekomen waarin je per ongeluk iets belangrijks hebt verwijderd en je het terug moet krijgen? Of als gevolg van een beschadigd besturingssysteem of een virusinfectie ontbreken uw belangrijke bestanden op uw pc. Deze situaties zijn erg pijnlijk wanneer er geen back-up is van verloren gegevens. Welnu, ongelukken zullen onvermijdelijk gebeuren en het verliezen van gegevens van de harde schijf wordt soms onvermijdelijk. Maar hier hoef je je geen zorgen over te maken, hier hebben we de juiste oplossing voor Herstel uw belangrijke gegevens 100%. Ja, je hebt gelijk, met hulp van Remo herstellen u kunt eenvoudig gegevens herstellen van een gecrasht besturingssysteem, geformatteerde partitie. Herstel ook foto’s van geheugenkaart en digitale camera, vind gegevens van een geformatteerde USB-drive en herstel ontbrekende bestanden van geheugenkaart en meer.

Over Remo herstellen

Remo Recover is een eenvoudig te gebruiken programma voor gegevensherstel voor Windows, Mac en Android dat: 100% gegevensherstel van onbedoelde verwijdering, geformatteerde, met een virus geïnfecteerde schijf met eenvoudige en eenvoudige stappen.

De applicatie kan gegevens herstellen van RAID-schijven, geformatteerde vensters, opnieuw geformatteerde partities, RAID-schijfpartities, externe harde schijven, flashdrives, camera’s en nog veel meer. Herstel ook gegevens Zelfs na een schone Windows-herinstallatie of verwijdering van een partitie, ondersteunt dat bijna elk bestandssysteem, inclusief FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, ExtFAT en meer.

Remo Recover biedt een gratis proef- of demo-editie waarmee alleen gegevens van 1 GB kunnen worden gescand en hersteld. Als u per ongeluk een kleine hoeveelheid gegevens hebt verwijderd, download dan de gratis versie en voer de klus snel uit.

Als u meer dan 1 GB aan gegevens moet herstellen, biedt het bedrijf twee verschillende edities aan die u moet kopen als uw vereiste.

De Basis editie (Remo Photo Recovery Software) ondersteunt alle soorten bestanden, foto’s, video’s en audio herstellen, zelfs RAW-foto’s genomen van een digitale camera en zelfs bestanden herstellen van een lege prullenbak of Shift+ Del.

En de Pro-editie combineert alles wat de Basic-editie doet en voegt verbeterde ondersteuning toe voor het herstellen van verloren gegevens van per ongeluk geformatteerde partities, verloren/ontbrekende partities of wanneer een partitie beschadigd, geformatteerd, opnieuw gepartitioneerd of verwijderd is.

Functies

Het Remo-herstel is een compleet gegevensherstelpakket dat u nodig hebt om uw verloren geformatteerde gegevens terug te krijgen. Biedt het snelste herstel van gegevens uit eenvoudige situaties van gegevensverlies, zoals het verwijderen van bestanden, lege Windows-prullenbak. Hiermee kunt u permanent verwijderde of verloren gegevens herstellen bestanden van uw Windows-computer of andere externe opslagapparaten. Herstelt gegevens van harde schijven, externe USB-schijven, geheugenkaarten, SD-kaarten, pen-drives, thumbdrives, FireWire-drives, iPods enz. De Remo-gegevensherstel Pro Edition kan herstellen gegevens nadat het Windows-besturingssysteem is gecrasht als gevolg van een stroomstoot, onjuist afsluiten, beschadiging van het bestandssysteem of slechte sectoren Ondersteunt gegevensherstel van FAT-, exFAT- en NTFS-bestandssystemen. Verder kunt u deze applicatie gebruiken om geformatteerde partities op te halen na herinstallatie van Windows OS, bestanden die verloren zijn gegaan tijdens bestandssysteemconversie, formaat van partitie wijzigen, overdracht, enz. Ook in staat om bestanden te herstellen van geformatteerde partities en verwijderde / corrupte partities van een RAID0, RAID1 en RAID5-array.

Hoe verwijderde gegevens te herstellen met Remo herstellen (pro)

De applicatie is echt supergemakkelijk te gebruiken, met een schone gebruikersinterface en duidelijke instructies voor iedereen zonder technische kennis om gegevens te gebruiken en gegevens te herstellen met drie eenvoudige stappen Start gewoon de software en scan vervolgens het apparaat waar u gegevens bent kwijtgeraakt en herstel de gegevens. Laten we stap voor stap bekijken hoe u het product installeert en gebruikt.

Download eerst Remo herstellen (Windows) van de officiële downloadpagina hier. En voer Setup.exe uit om de applicatie te installeren.

Nadat u het installatieproces hebt voltooid, merkt u bij het starten van de software dat een schone gebruikersinterface het startscherm vertegenwoordigt.

Als u het product hebt gekocht, gebruikt u de licentiesleutel om het product te activeren waarmee de geavanceerde opties worden ontgrendeld. Of u kunt doorgaan met de gratis proefperiode.

Selecteer de schijf waarvan u verwijderde of verloren bestanden wilt herstellen en klik op Scannen.

Wacht een paar minuten om verloren gegevens te scannen en op te halen.

Na een snelle scan toont de software de bestaande en verwijderde gegevens in Bestandstype Weergeven en Gegevensweergave. Als u niet tevreden bent met de scanresultaten die u kunt uitvoeren Diepe scandie een geavanceerde scan uitvoert op basis van bestandshandtekening om te scannen op verwijderde, beschadigde en overschreven bestanden.

Opmerking: de verwijderde bestanden en mappen hebben een Rode X-markering die onderscheid maakt tussen bestaande en verloren gegevens.

Hier zijn de bestanden gecategoriseerd op basis van de bestandstypen, en er is een optie “Toon verwijderd” om alleen de verwijderde en verloren gegevens weer te geven.

Selecteer het bestandstype dat u wilt herstellen, en ja, de software biedt een voorbeeld van foto, muziek of video waarmee u de exacte gegevens kunt herstellen waarnaar u op zoek bent.

Selecteer vervolgens de bestanden die u wilt herstellen en klik op Opslaan. Selecteer de locatie om de herstelde gegevens op te slaan. Voor betere resultaten “Sla de herstelde gegevens niet op dezelfde schijf op waarvan u probeert te herstellen

Wanneer u op Opslaan klikt, herstelt de applicatie snel uw verwijderde gegevens.

Opmerking: Hersteltijd afhankelijk van de grootte van de gegevens die u probeert te herstellen. We hebben 5 videobestanden van 732 MB geselecteerd en het herstelproces duurt slechts 23 seconden.

Zodra het opslagproces is voltooid, opent de software de locatie waar de herstelde gegevens zijn opgeslagen.

Algemeen Remo herstellen (Windows) is een geweldige software als u iets moet herstellen dat per ongeluk verloren is gegaan. U kunt niet alleen verloren of verwijderde bestanden herstellen, maar ook bestanden van verwijderde partities, geformatteerde partities en zelfs na een schone Windows-installatie. Download en test de gratis editie voordat u besluit het product aan te schaffen. Als u het product al hebt gebruikt, deel dan uw ervaring in de onderstaande opmerkingen.

Lees ook

0 Shares:
You May Also Like