Hoe u Windows 10 oktober 2020 Update v2004 nu vroeg kunt krijgen en installeren !!!

Zoals Microsoft onlangs heeft aangekondigd, wordt de update voor Windows 10 oktober 2020 uitgebracht op 21 oktober. We kunnen verwachten dat de Windows 10 oktober 2020-update vandaag wordt uitgerold naar de Media Creation Tool rond 10.00 uur Pacific Time in de VS (17.00 uur GMT, 18.00 uur BST) en bevindt zich al een tijdje in de releasepreview-ring. Omdat de uitrol gefaseerd plaatsvindt, ontvangt niet iedereen op dag één de nieuwste versie van Windows. De update wordt naar verwachting alleen uitgerold via Windows Update. Hier in dit bericht bespreken we hoe te krijgen en installeer Windows 10 oktober 2020 Update vroeg nu!!!

Update: Windows 10 oktober 2020 Update v2004 ISO is beschikbaar om te downloaden. Bekijk hier hoe u het ISO-bestand van Windows 10 versie 2004 rechtstreeks van de officiële Microsoft-site kunt downloaden.

Microsoft geeft de voorkeur aan de gefaseerde uitrol zodat het zich kan concentreren op het verzamelen van feedback en op basis van de gemelde bugs plant het bedrijf het schema voor de bredere uitrol. Het is ook vermeldenswaard dat de Windows 10 oktober 2020-update op maandag wordt vrijgegeven voor gebruikers die de voorkeur geven aan Upgrade Assistant of Windows Media Creation Tool. De aanpak helpt Microsoft ook om bugs op te lossen voordat de nieuwe feature release de komende dagen voor iedereen beschikbaar komt. Als u wilt wachten tot het beschikbaar is om automatisch te downloaden en te installeren vanuit de Windows 10 Update-app, moet u mogelijk nog een paar dagen tot maanden wachten.

Als u niet wilt wachten tot, kunt u Windows Update Assistant, Media Creation Tool gebruiken om de Windows 10 oktober 2020-update nu vroeg te downloaden en te installeren !!!

Windows 10 Update-assistent.

    Microsoft biedt een Update Assistant-tool die kan worden gebruikt om uw pc snel naar de nieuwste en meest up-to-date versie van Windows 10 te brengen. U kunt deze van deze site downloaden. Dubbelklik op de tool nadat u deze hebt gedownload. Het zal nu uw pc scannen en controleren op de nieuwste update. Windows zou nu de Windows 10 oktober 2020-update op de achtergrond moeten downloaden en het zal installeren wanneer het klaar is.

Let op: Uw pc wordt een paar keer opnieuw opgestart – dus sla eerst al uw werk op – en daarna wordt uw pc bijgewerkt met de april-update, terwijl al uw bestanden en instellingen blijven waar ze waren.

Windows Insider

Neem vanaf hier deel aan het Windows Insider-programma. Ga naar Start > Instellingen > Update en beveiliging > Windows Insider-programma. Klik op Aan de slag en volg de eenvoudige aanwijzingen om de installatie te voltooien. wil je nieuwbouw?”. Selecteer ook de optie “Alleen fixes, apps en stuurprogramma’s” onder “Wat voor soort inhoud wilt u ontvangen?”. Ga naar Instellingen> Update en beveiliging> Windows-update en klik op “Controleren op updates”.

Hulpmiddel voor het maken van media

Nogmaals, de tool voor het maken van media is een van de beste manieren om de computers te upgraden naar de nieuwste versie van het besturingssysteem. U kunt ook IOS downloaden of een schone installatie van Windows 10 oktober 2020 Update uitvoeren met Media Creation Tool.

U kunt de volgende stappen volgen om de update te installeren:

Download hier de Media Creation Tool. Volg de stappen op het scherm en selecteer de optie Deze pc nu upgraden en kies Persoonlijke bestanden en apps behouden.

Als je geduld hebt, wordt het systeem binnen een paar uur geüpgraded.

Of u kunt Windows 10 ISO Direct downloaden van de officiële Microsoft-site en de schone installatie uitvoeren naar de nieuwste Windows 10 versie 2004.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like