Hoe u uw woning op Airbnb kunt plaatsen

Als je in de horeca wilt stappen, wat is dan een betere plek dan? Airbnb? Als u uw woning of appartement wilt huren, moet u dit zeker op Airbnb vermelden. Aangezien Airbnb wereldwijd miljoenen gebruikers heeft, krijgt uw advertentie wereldwijde aandacht.

Bovendien ontvang je gasten van over de hele wereld. Als je iemand bent die graag nieuwe mensen ontmoet en host, dan is het plaatsen van je woning op Airbnb een uitstekende beslissing. Als u echter een nieuweling bent en niet weet hoe u aanbiedingen moet maken, kunt u onze tutorial lezen om te weten hoe u hetzelfde kunt doen.

Plaats uw woning op Airbnb

Advertenties maken op Airbnb is een lang proces en daarom is het verdeeld in 3 delen, zoals Woning aanbieden, Details toevoegenen Vermelding publiceren.

Opmerking: We gebruiken de Airbnb-website om de woning op Airbnb te plaatsen. Echter, de stappen op de Airbnb-app zijn niet veel anders en u kunt de app ook gebruiken om uw eigendom te vermelden.

Woning aanbieden

1. Bezoek Airbnb op je desktop en log in op je account. Selecteer nu Host worden in de rechterbovenhoek en selecteer Vermeld je plaats.

geef je plaats op

2. Kies vervolgens uw type woning, zoals een huis, appartement, gebouw, bungalow, enz. Scroll daarna naar beneden en selecteer wat de gast zal hebben? Zoals een privékamer, gedeelde kamer of de hele plaats. Klik op Volgende als je eenmaal klaar bent.

kies type woning

3. Selecteer op de volgende pagina Hoeveel gasten kan uw plaats herbergen? En geef andere informatie, zoals hoeveel bedden er zijn en hoeveel slaapkamers gasten kunnen gebruiken. U kunt de slaaparrangementen ook bewerken door desgewenst meer bedden toe te voegen en vervolgens te selecteren Volgende verder gaan.

aantal gasten

Voeg nu het aantal badkamers toe dat een gast kan gebruiken. Onthoud dat badkamers die geen bad of douche hebben, tellen als 0,5.

4. Voeg daarna het adres van uw vermeldingen toe en bevestig of de locatiepin op de juiste plaats staat. U kunt de locatie op de kaart ook aanpassen als dit niet de exacte locatie van de vermelding is. Klik op Ja dat klopt om verder te gaan zodra u de locatie hebt vastgesteld.

speld op de juiste plaats

Opmerking: De gast weet pas na het boeken de exacte locatie van uw plaats.

5. Controleer vervolgens de lijst met voorzieningen die u in uw vermeldingen gaat aanbieden, zoals airconditioning, tv, wifi en andere basisvoorzieningen. Scroll op dezelfde pagina naar beneden en bekijk de lijst met veiligheidsvoorzieningen die beschikbaar zijn voor de gasten, zoals eerste hulp, rookmelder, enz. Als u klaar bent, selecteert u Volgende. Selecteer daarna de ruimtes die de gast kan gebruiken, zoals keuken, zwembad, enz. en selecteer Finish.

Lijst voltooien

Hiermee heb je je woning toegevoegd aan Airbnb. U moet echter de resterende twee stappen volgen om het te publiceren.

Details toevoegen

Zodra uw plaats op Airbnb is vermeld, gaan we verder door foto’s en een korte beschrijving van uw advertentie toe te voegen.

1. Selecteer Doorgaan in stap 2 om verder te gaan.

stap 2

2. Upload nu een foto van uw vermelding vanaf uw computer en selecteer Volgende.

voeg foto van aanbiedingen toe

3. Geef daarna een korte beschrijving van uw plaatsen, zoals uw buurt, een specialiteit van uw plaats en andere aanvullende details. Geef uw vermelding nu een goede en aantrekkelijke naam en klik op Volgende.

voeg vermeldingsnaam toe

4. De tweede stap eindigt nu, dat kan! Voorbeeld uw vermelding voordat u doorgaat naar de laatste stap.voorbeeldlijst

Of u kunt gewoon selecteren: Doorgaan onder stap 3 om verder te gaan.

Vermelding publiceren

1. Bekijk alle gastvereisten en voeg aanvullende vereisten toe, zoals een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en de aanbeveling van andere verhuurders, alleen als u uw gast om meer vereisten wilt vragen.

Opmerking: Als u om aanvullende vereisten vraagt, kan dit het aantal boekingen op uw aanbiedingen verminderen.

2. Stel vervolgens regels in voor uw gasten, zoals wat is toegestaan ​​en wat niet is toegestaan ​​en andere details die gasten over uw plaats moeten weten. Bekijk op de volgende pagina uw vereisten voor de laatste keer en bewerk iets als u wilt en selecteer vervolgens Volgende.

Regels instellen voor gasten

3. Als u nu direct boeken op uw advertentie wilt uitschakelen, kunt u selecteren: Ik wil elk verzoek bekijken onder optie 2. Of u klikt gewoon op Volgende als u direct boeken op uw advertentie wilt inschakelen.

direct boeken

Als u meer wilt weten over de functie Direct boeken, kunt u ons artikel over Direct boeken lezen.

4. Vink daarna het vakje aan met de tekst “Ik snap het! Ik hou mijn agenda up-to-date” en selecteer Volgende.

agenda airbnb

Op de volgende schermen geeft u nu informatie over hoe lang gasten uw plaats kunnen reserveren, hoe laat u wilt voordat de gast arriveert, enz.

5. Werk nu uw kalender bij en selecteer datums om te blokkeren of deblokkeren op basis van uw beschikbaarheid.

update agenda

6. Nu moet u uw ruimte prijzen. Er zijn in principe twee prijsopties, de slimme prijs en basisprijs. Het wordt aanbevolen om de laagste prijsstelling te gebruiken, omdat dit u zal helpen meer inkomsten te genereren met uw vermeldingen.

aanbiedingsprijs:

7. Op de volgende twee schermen kunt u speciale aanbiedingen voor uw gasten toepassen, zoals maandelijkse en wekelijkse kortingen en 20% korting voor uw eerste gast.

speciale aanbiedingen

Door speciale aanbiedingen op uw advertentie toe te passen, vergroot u de kans om geboekt te worden.

8. Voeg nu je uitbetalingsmethode toe, zodat je op Airbnb betaald kunt worden. en hiermee bent u klaar om uw vermelding te publiceren.

advertenties publiceren

Dus zo vermeld je je woning op Airbnb.

Conclusie

Airbnb is een geweldig platform waarmee u geld kunt verdienen met uw woning door een woning op zijn platform te plaatsen. We hopen dat je je eerste advertentie aan Airbnb hebt kunnen toevoegen en dat je je eerste gast zo snel mogelijk zult ontvangen. Als je een probleem tegenkomt, vraag het ons dan gerust in de reacties hieronder.

0 Shares:
You May Also Like