Hoe u uw Ring-account kunt beschermen met het nieuwe privacydashboard van het Control Center

ring video doorbell 2

Om tweefactorauthenticatie in te schakelen, tikt u op het eerste item in het Control Center-menu, genaamd Two-Factor Authentication; klik op de knop onder aan het scherm, met het label Turn On Two-Factor; bevestig het wachtwoord van je Ring-account in het daarvoor bestemde veld en tik op de knop Doorgaan. Geef vervolgens het smartphonenummer op waarnaar u Ring een verificatiecode wilt sturen en tik op de knop Doorgaan.

Ring stuurt een zescijferige code naar je telefoon. Voer dit in het daarvoor bestemde veld in, tik op Doorgaan en tik er nogmaals op op het volgende scherm. Dat is alles, u hebt tweefactorauthenticatie ingeschakeld. Elke keer dat je je aanmeldt bij de Ring-app vanaf een nieuw apparaat, heb je zowel je wachtwoord als een eenmalige zescijferige code nodig die Ring via sms naar je telefoon stuurt. Dit zorgt ervoor dat zelfs als het account is gecompromitteerd, niemand toegang heeft tot uw account, tenzij ze uw accountgegevens hebben en in het bezit zijn van uw telefoon en deze kunnen ontgrendelen.

Dat gezegd hebbende, is het type tweefactorauthenticatie dat Ring gebruikt niet voor hackers, vooral omdat sms geen veilig communicatiemiddel is. Niet-versleutelde sms-berichten kunnen worden onderschept en hackers kunnen uw telefoonnummer stelen en opnieuw toewijzen aan een andere simkaart.

0 Shares:
You May Also Like