Hoe u uw pc voorbereidt op Windows 10 oktober 2020 Update versie 20H2

Microsoft is bijna klaar om weer een grote update uit te brengen voor de nieuwste Windows 10. Zoals eerder, Functie-update van Windows 10 versie 20H2 wordt ook gebundeld met een aantal nieuwe functies en verbeteringen. En de gratis update die beschikbaar is voor alle huidige Windows 10-gebruikers. Compatibele apparaten die zijn verbonden met de Microsoft-server ontvangen automatisch de Windows 10 oktober 2020-update via Windows-update. Soms verloopt de installatie van Windows-updates soepel. Maar vaker wel dan niet, vinden updates plaats op de meest ongelegen momenten en/of brengen ze onverwachte problemen met zich mee. En om deze onderbrekingen en gegevensverlies hier te voorkomen, hebben we een tijdelijke oplossing Succesvolle Windows 10 20H2-upgrade.

Pc voorbereiden voor update van Windows 10 oktober 2020

Microsoft heeft de update van Windows 10 oktober 2020 gepland om in de komende dagen uit te brengen, en het upgradeproces is gepland om geleidelijk te verlopen. Dat betekent dat niet iedereen dezelfde dag nog een update krijgt. Het duurt een paar dagen (zelfs maanden) voordat alle apparaten toegang hebben tot de nieuwe versie. zijn afhankelijk van een aantal variabelen, zoals het type apparaat dat u gebruikt, de locatie, hoe u Windows 10 hebt verkregen en de belasting van Microsoft-updateservers tijdens de uitrol. Het bedrijf brengt ook de officiële upgrade-assistent en tool voor het maken van media uit die helpt bij het handmatig upgraden windows 10 versie 20H2. En pas vóór de upgrade hier onderstaande tips toe om uw pc goed voor te bereiden op een succesvolle Windows 10-upgrade.

Ben je klaar om te upgraden?

Denk eerst een paar minuten na en zorg ervoor dat u uw Windows 10 meteen wilt upgraden. Volgens de geschiedenis van Microsoft veroorzaakt elke keer dat de nieuwste Windows-functie-update wordt geïnstalleerd, verschillende problemen, systeemcrashes, BSOD et. Als je twijfels hebt of als je niet met de onzekerheid van mogelijke problemen en problemen wilt geconfronteerd worden na het installeren van de Windows 10 oktober 2020-update, kun je de installatie van deze functie-update enkele dagen uitstellen. Dat betekent dat de update van Windows 10 oktober 2020 een paar maanden niet wordt geïnstalleerd. Wacht op de update naar Stable en upgrade vervolgens uw Windows 10.

Een Windows Herstelschijf maken

Als u hebt besloten de update niet uit te stellen, dus vóór Windows 10 Automatisch upgraden naar de update van oktober 2020 Maak een Windows-herstelstation. Als er een oorzaak is De Windows-update is een beschadigd besturingssysteem dat niet wil opstarten. Dat zorgt ervoor dat Windows Recovery Drive helpt bij het oplossen van opstartproblemen.

Om een ​​herstelschijf te maken op Windows 10, hebt u gewoon een USB-schijf nodig met minimaal 8 GB vrije ruimte.

Plaats eerst de USB-drive, klik op het menu Start Zoeken Typ recovery Drive en druk op de enter-toets. Volg de instructies van de Recovery Drive Creator Wizard.

Vind en noteer uw productsleutels

Als er na de upgrade iets misgaat, krijg je de Windows-licentie Verlopen, Windows is niet geactiveerd. Die keer heb je je oude productsleutel nodig om Windows weer geactiveerd te krijgen. Ook, een of andere oorzaak Je moet uiteindelijk Windows helemaal opnieuw installeren, je hebt ook je Windows-productsleutel nodig. Dus voordat u een upgrade uitvoert, is het een goed idee om de productcodes van Windows en Office te noteren.

u kunt eenvoudig uw huidige productsleutel verkrijgen met behulp van deze productsleutelsoftware. Dit is een draagbaar hulpprogramma (dat wil zeggen dat u het niet hoeft te installeren) dat uw systeem scant op productsleutels van bekende apps, waaronder Microsoft Office 2000 tot 2016, Adobe- en Autodesk-producten en de meeste Windows-versies.

Maak een herstelpunt

Voordat Windows de nieuwe update toepast, is het belangrijk om back-ups te maken van verschillende delen van het systeem, inclusief het Windows-register. Om dit te doen, kunt u de Windows-systeembeveiligingsfunctie inschakelen en een systeemherstelpunt maken. Zodat als er iets misgaat na de upgrade naar Update oktober 2020 u kunt teruggaan naar de vorige instellingen door Systeemherstel uit te voeren.

Hier Hoe u systeembeveiliging inschakelt en een systeemherstelpunt maakt.

Druk eerst op Windows + Q, typ herstel, selecteer Een herstelpunt maken om de systeembeveiligingsknoppen te openen. Selecteer hier de door Windows geïnstalleerde schijf (systeemschijf), klik op configureren en selecteer het keuzerondje Systeembeveiliging inschakelen. En maak een systeemherstelpunt .

We raden aan om voor elke update een herstelpunt te maken voor het geval dat. Als u daarna tevreden bent met de stabiliteit, kunt u deze weer uitschakelen om gebruikte ruimte vrij te maken.

Back-up van belangrijke gegevens

Systeemherstel Schijf en Systeemherstel Restore slaan alleen de Windows-instellingen op, opstartconfiguraties, ze zullen uw persoonlijke bestanden niet opslaan, dus als een update misgaat en uw systeem wordt gewist, kunt u veel niet-geback-upte gegevens verliezen. We raden u aan om op zijn minst een back-up te maken van uw Documenten- en Downloads-mappen. Plus alle mediagerelateerde bestanden die je hebt (bijvoorbeeld muziek, video’s, enz.). Bewaar ze op een externe schijf, of nog beter, een NAS-apparaat. Lees hoe u een back-up van Windows 10 maakt met behulp van de back-upfunctie voor bestandsgeschiedenis.

Zorg ervoor dat uw systeem voldoende schijfruimte heeft

Deze keer raadt Microsoft aan dat Windows 10 versie 20H2 minimaal 32 GB vrije schijfruimte vereist. Zorg er dus voor dat u voldoende vrije schijfruimte hebt om de update van oktober 2020 te downloaden en te installeren. U kunt uw onnodige gegevens verplaatsen van Systeeminstallatie Drive (C:). Voer storage sens uit om onnodige tijdelijke bestanden, ongewenste bestanden, systeemfoutbestanden enz. op te schonen. Voer ook software van derden uit CCleaner om onnodige bestanden op te ruimen en beschadigde, ontbrekende registerbestanden te repareren.

WINDOWS 10 VERSIE 20H2 SYSTEEMVEREISTEN
Verwerker 1GHz of snellere CPU of System on a Chip (SoC).
RAM 1GB voor 32-bits of 2GB voor 64-bits.
Ruimte op de harde schijf 32 GB voor 64-bits of 32-bits.
Grafische afbeeldingen DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0-stuurprogramma.
Schermresolutie 800×600.
Netwerken Wi-Fi- of Ethernet-adapter.

Enkele andere dingen

Voor de zekerheid,

Werk al uw geïnstalleerde software bij, schakel uw antivirussoftware uit, indien geïnstalleerd Verwijder alle aangesloten USB-drives, koppel alle aangesloten randapparatuur los, steek de stekker in het stopcontact en zorg ervoor dat uw laptop volledig is opgeladen. Zorg ervoor dat Windows de nieuwste updates heeft geïnstalleerd. Ook actief De opdracht DISM restore health en het SFC-hulpprogramma is een goede oplossing om functiefouten te voorkomen.

Dat is alles nu Wacht tot Windows Windows 10 versie 20H2 automatisch voor u downloadt en installeert.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like