Hoe u per ongeluk verwijderde agenda’s op een iPhone kunt herstellen

Als piloot leef ik veel tegen de tijd. Ik kijk meerdere keren per dag in mijn agenda om te zien wat er op staat, in de hoop dat ik lange dagen vrij kan hebben.

Als ik alle evenementen in mijn agenda zou verliezen, zou ik het gevoel hebben dat ik niet weet wat ik de komende weken ga doen, wat het voor mij moeilijk maakt om georganiseerd te zijn.

In dit artikel gaan we kijken hoe u per ongeluk verwijderde agenda-afspraken op de iPhone kunt herstellen en terugkrijgen als we ze kwijtraken.

Waarom kunnen agenda-afspraken van mijn iPhone verdwijnen?

Er zijn een aantal redenen waarom u mogelijk agenda-afspraken bent kwijtgeraakt die al op uw iPhone stonden.

👥 Accountproblemen: als u uw agenda deelt met iemand anders, zoals een echtgenoot of een bedrijf, kan iemand anders uw agenda-afspraken verwijderen en ze van uw iPhone verwijderen. 🔁 Synchronisatieproblemen: als u Google gebruikt als uw methode om uw agenda-afspraken op uw iPhone te synchroniseren en deze vervolgens te wijzigen in iCloud, kan het soms veranderen van waar u synchroniseert de agenda-afspraken van uw iPhone verwijderen. 📊 Corrupte iPhone-gegevens: als de opslag op onze iPhone faalt, is het mogelijk dat gebeurtenissen verdwijnen, zelfs nadat we ze hebben gemaakt en op ons apparaat hebben gezet.

Wat de reden ook is, er zijn manieren voor ons om agenda-afspraken op de iPhone te herstellen.

Methode #1: Contacten herstellen met behulp van software voor gegevensherstel

Disk Drill stelt u in staat om verwijderde agenda’s op uw iPhone en al uw andere gegevens ook te herstellen. We gebruiken Disk Drill als de eerste methode omdat het een grote kans heeft om je gegevens te herstellen, stabiliteit, gebruiksgemak en de aantrekkelijke prijs.

We hebben Disk Drill eerder gebruikt om allerlei soorten gegevens van een iPhone te herstellen, zoals deze keer toen we permanent verwijderde foto’s van een iPhone herstelden. Laat me je door de stappen leiden voor het ophalen van verwijderde agenda-afspraken op de iPhone.

  Downloaden en installeer Disk Drill op je Mac. Sluit je iPhone aan op je Mac en klik op Deze computer vertrouwen.vertrouw deze computer
  Navigeer naar iPhone & iPad en selecteer je iPhone als het apparaat dat je wilt scannen.koppel je iphone en druk op zoeken naar verloren gegevens
  Wacht tot het scanproces is voltooid.wacht tot de scan is afgelopen
  Bekijk de bestanden die Disk Drill kon herstellen.klik op het tabblad agenda's
  Klik op de blauwe knop Herstellen om de kalender op de iPhone te herstellen.

Het gebruik van Disk Drill is een van de gemakkelijkste methoden om agenda-afspraken op de iPhone op te halen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het ook wordt geleverd met een heleboel andere krachtige functies.

Laten we eens kijken hoe iCloud ons kan helpen verloren agenda-afspraken op de iPhone op te halen.

Methode #2:Herstel agendagebeurtenissen met iCloud

iCloud is een geweldige functie waar elk Apple-apparaat gebruik van kan maken. Hiermee kunt u niet alleen uw gegevens synchroniseren tussen uw Apple-apparaten, maar kunt u ook een back-up van uw gegevens maken.

We kunnen iPhone-agenda-afspraken herstellen met iCloud door de onderstaande stappen te volgen.

  Inloggen iCloud.com. Dit kan in elke webbrowser naar keuze. Klik op in de rechterbovenhoek en selecteer het tandwielpictogram. Klik vervolgens op Accountinstellingen. Eenmaal binnen uw accountinstellingen, scrolt u omlaag totdat u geavanceerd ziet in de linkerbenedenhoek. U wilt nu Kalenders herstellen selecteren.agenda's herstellen met icloud
  U wordt dan begroet door een venster waarin u een archief kunt kiezen waaruit u wilt herstellen.iCloud-agendaarchieven bekijken
  Houd er rekening mee dat wanneer je een archief selecteert, alle agenda-afspraken die je hebt gemaakt tussen de hersteldatum en de back-updatum er niet meer zullen zijn. Er wordt echter een nieuwe back-up gemaakt van hoe uw agenda er nu uitziet voor het geval u besluit dat u terug wilt naar uw huidige agenda-instellingen.

Dat is het! Het herstellen van agenda’s met iCloud is een vrij gemakkelijke en handige functie, om nog maar te zwijgen over het feit dat het u niets kost.

Methode #3:Herstel je agenda vanuit een Finder-back-up

Als u een back-up van uw iPhone op uw Mac maakt met Finder, kunt u uw agenda-afspraken ook met deze methode herstellen.

  Sluit je iPhone aan op je Mac. Start Finder en klik vervolgens op uw iPhone. Klik op Back-up herstellen….vinder back-up

Je iPhone wordt dan hersteld naar hoe het eruit zag tijdens je laatste back-up, die hopelijk de verwijderde agenda-evenementen bevat die je probeert te herstellen.

Hoe de Agenda-app op iPhone opnieuw te installeren

Maak je geen zorgen als je de Agenda-app van je iPhone hebt verwijderd of als de iPhone-agenda-app ontbreekt. We kunnen het downloaden en terugzetten op onze iPhone voor free.

  Start de App Store op je iPhone. Zoek naar Kalender. Selecteer Kalender.agenda in app store resultaten
  Tik op het cloudpictogram of tik op het woord Downloaden. De mijne ziet er anders uit omdat ik de kalender nu op mijn iPhone heb geïnstalleerd.agenda in app store
  De Agenda-app wordt nu gedownload naar onze iPhone en je bent helemaal klaar om te gaan!

Conclusie

Als we weten hoe we agenda-afspraken kunnen herstellen als we ze kwijtraken, hebben we meer controle over onze gegevens. Gewoon weten hoe we ze kunnen herstellen, geeft ons de gemoedsrust dat we weten wat we moeten doen als we ze kwijtraken.

Naast weten wat we moeten doen als we ze kwijtraken, is het belangrijk om ook aan preventie te werken. Ik raad je aan om iCloud te gebruiken om gegevensverlies te voorkomen als je een free hoeveelheid opslagruimte en het is een geweldige service omdat niemand denkt dat agenda’s van hun iPhone zullen worden verwijderd.

FAQ

De beste manier om verwijderde kalendergebeurtenissen te vinden zou zijn om Disk Drill te downloaden en te gebruiken. Dit is de eerste methode die we willen gebruiken omdat er geen recentelijk verwijderde map is voor agenda-evenementen zoals voor foto’s op onze iPhone.

  Downloaden en installeer Disk Drill op je Mac. Sluit je iPhone aan op je Mac en selecteer vervolgens het apparaat onder iPhone & iPad. Wacht tot het scanproces is voltooid. Bekijk de bestanden die Disk Drill kon herstellen en klik vervolgens op de blauwe knop Herstellen om ze terug te zetten op je Mac.

Ik zou hiervoor iCloud gebruiken, want als je het eenmaal aanzet, hoef je er niet eens meer over na te denken. Standaard moet iCloud-agendasynchronisatie zijn ingeschakeld. U kunt controleren en ervoor zorgen dat het is ingeschakeld door uw iPhone te pakken en uw instellingen te controleren.

  Ontgrendel je iPhone en ga naar Instellingen. Klik op je naam bovenaan Instellingen. Navigeer naar iCloud. Controleer en zorg ervoor dat de agenda’s zijn ingeschakeld.

Als u uw agenda opnieuw wilt beginnen, kan dit. Volg gewoon de onderstaande stappen om uw iPhone-agenda opnieuw in te stellen.

  Pak je iPhone en start de Agenda-app. Klik op Kalenders onderaan het scherm. Klik naast de agenda die u wilt verwijderen op het rode “i”-pictogram. Klik vervolgens op Kalender verwijderen.

0 Shares:
You May Also Like