Hoe u minder betaalt voor Amazon Prime Video

Prime Video logo

Amazon’s Prime Video-only abonnement lijkt een betere deal dan ooit nu de prijs voor standaard Prime-abonnementen omhoog gaat.

Hoewel Amazon zelden adverteert met zijn optie voor alleen video, is het nog steeds beschikbaar voor $ 9 per maand. Ondertussen krijgt de volledige versie van Prime, inclusief gratis verzending voor Amazon-bestellingen en een reeks andere voordelen, een prijsstijging van $ 119 naar $ 139 per jaar, of van $ 13 naar $ 15 per maand. (De nieuwe prijs gaat in op 18 februari 2022 voor nieuwe abonnees en vanaf 25 maart wanneer bestaande abonnementen worden verlengd.)

Amazon-woordvoerster Alexis Tiacoh bevestigde aan TechHive dat de prijs van Prime’s video-only hetzelfde blijft, dus het is de moeite waard om in gedachten te houden naarmate de kosten van een volledig Prime-lidmaatschap stijgen. Als je niet volledig profiteert van de andere voordelen van Prime, kun je overwegen dat abonnement op te zeggen en Prime Video voor slechts een maand of twee op te halen wanneer er een nieuwe show is die je wilt bekijken.

Aanmelden voor alleen Prime Video

Helaas is het vinden van het alleen-videoplan van Amazon Prime niet eenvoudig, maar je kunt je nog steeds aanmelden als je weet waar je moet zoeken en momenteel geen actief Prime-abonnement hebt. Hier leest u hoe u het kunt vinden:

Op internet:

Ga naar deze pagina op de Amazon-website. Scroll naar beneden en klik op de knop ‘Meer plannen bekijken’ onderaan. Selecteer het abonnement ‘Prime Video’ op de volgende pagina.

Prime Video-aanmelding

Jared Newman / IDG

Prime Video-selectie

Jared Newman / IDG

Je kunt je ook aanmelden via de Prime Video-app op je telefoon, hoewel de instructies afhangen van of je iOS of Android gebruikt.

Op iOS: Volg de aanwijzingen om uw proefperiode te starten en gebruik vervolgens het in-app-aankoopsysteem van Apple om u te abonneren. Je wordt gefactureerd via iTunes en kunt u zich afmelden via de iOS-instellingen onder Uw naam > Abonnementen.

Prime Video-aanmelding op iOS

Jared Newman / IDG

Op Android: Volg de aanwijzingen om uw proefperiode te starten. Tik op de pagina “Bevestig uw gegevens” op “Prime” en selecteer vervolgens “Prime Video” op de volgende pagina. U wordt rechtstreeks via Amazon gefactureerd.

Prime Video-aanmelding op Android

Jared Newman / IDG

Houd er rekening mee dat als je onmiddellijk opzegt nadat je je hebt aangemeld, je nog steeds de maand Prime Video krijgt waarvoor je hebt betaald en aan het einde niet automatisch wordt gefactureerd. Dit is handig als je maar één of twee shows wilt bingewatchen.

Hoe Amazon Prime op te zeggen

Als je al een Prime-abonnement hebt, lijkt er geen manier te zijn om te downgraden naar een Prime Video-only abonnement. In plaats daarvan moet je Amazon Prime opzeggen en je vervolgens aanmelden voor een nieuw Prime Video-abonnement nadat je huidige lidmaatschap is verlopen.

Hier is hoe dat te doen:

Ga naar deze pagina op de Amazon-website. Selecteer “Mijn voordelen annuleren”. Selecteer op de volgende pagina “Doorgaan met annuleren”. [cancellation date].”

Zodra uw abonnement verloopt, zou u zich zelf moeten kunnen aanmelden voor Prime Video.

Jared Newman behandelt persoonlijke technologie vanuit zijn afgelegen buitenpost in Cincinnati. Hij publiceert ook twee nieuwsbrieven, Advisorator voor technisch advies en Cord Cutter Weekly voor hulp bij het weggooien van kabel- of satelliet-tv.

0 Shares:
You May Also Like