Hoe u in één keer op al uw Amazon Echo-apparaten kunt komen

echo dot kids edition

Heb je ooit gewenst dat je het hele huishouden zou kunnen pollen over wat ze willen voor het avondeten, zelfs als iedereen in een andere kamer is? Dankzij een onlangs bijgewerkte Alexa-functie kun je precies dat doen.

Met de toepasselijke naam “Drop in” -functie van Alexa, waarmee je verbinding kunt maken met een Echo-luidspreker of -scherm in de buurt en een tweerichtingsgesprek kunt voeren met degene aan de andere kant, kun je nu op al je huishoudelijke Echo-apparaten tegelijk binnenvallen, perfect voor het houden van een groepschat.

Een verwante opmerking, je kunt nu een aantal van al je Alexa-herinneringen zo instellen dat ze op al je Echo-apparaten tegelijk afgaan.

Hoe u tegelijkertijd op al uw Echo-apparaten kunt komen

Voor degenen die nieuw zijn bij Alexa, “Drop in” is een functie die je Echo-apparaat in wezen in een intercom verandert, zodat je verbinding kunt maken met een andere Echo-luidspreker of weergave op je thuisnetwerk en kunt meeluisteren of een tweerichtingsgesprek kunt voeren .

Tot nu toe moest je specificeren op welk Echo-apparaat je wilde binnenvallen; ik zou bijvoorbeeld kunnen zeggen “Alexa, kom langs bij Ben’s Echo Dot” om langs te komen bij de Echo Dot die in mijn woonkamer beneden staat.

Nu kun je echter “Alexa, kom langs op alle apparaten” zeggen om een ​​groepschat te starten met alle Echo-speakers en -schermen in je huis. De eerste keer dat je Alexa om een ​​groepschat vraagt, moet je echter een nieuwe instelling voor ‘verbeterde functies’ inschakelen die gevolgen heeft voor de privacy.

Terwijl directe Echo-to-Echo drop-in-oproepen end-to-end worden gecodeerd, moeten drop-in-oproepen kort worden gedecodeerd in de cloud van Amazon om de audio en video van groepschat-deelnemers te mixen. De instelling “verbeterde functies” maakt het ontsleutelen van groepschats mogelijk om ze samen te voegen, evenals voor “andere verbeterde functies in de toekomst”. Amazon belooft dat het geen van je audio- of video-oproepen zal opslaan, zelfs niet als ze in de cloud worden gedecodeerd om te mixen.

Als je erop vertrouwt dat Amazon groepsoproepen in de cloud kort ontsleutelt, ga je gang en schakel je de instelling in (en ja, je kunt het later altijd uitschakelen).

Hoe u een herinnering kunt laten klinken op al uw Echo-apparaten

De mogelijkheid om herinneringen in te stellen is een van mijn favoriete Alexa-functies, vooral als het gaat om het wakker maken van mijn slaperige achtjarige uit bed in de ochtend (“Dit is een herinnering: Hé, Claire, tijd om op te staan ​​en je tanden”). Tot voor kort kon je echter alleen een Alexa-herinnering instellen voor een specifieke spreker. Nu kunt u een herinneringsgeluid op al uw Echo-apparaten tegelijk laten klinken.

Om een ​​herinnering te maken, open je de Alexa-app, tik je op Menu > Herinneringen & Alarmenen stel vervolgens een herinnering op (“Hey Ben, vergeet niet je Fresh Direct-bestelling voor vrijdag in te dienen”), die kan worden geactiveerd door tijd of locatie.

Tik vervolgens op Aankondigingen vanen je zou een nieuwe optie moeten zien: Alle apparaten. Tik erop en je hoort je herinnering op al je Echo-apparaten.

Als je wilt dat Alexa herinneringen van al je Echo-apparaten aankondigt, tik je op Menu > Instellingen > Herinneringenen schakel vervolgens de instelling Aankondigen op alle apparaten in.

0 Shares:
You May Also Like