Hoe u iMessage op twee manieren kunt uitloggen en waarom u dat misschien wilt?

Ben je van plan om buiten het ecosysteem van Apple te springen en een ander mobiel platform te testen, maar heb je geen idee? hoe u uitlogt bij iMessage op uw Apple-apparaat?

Word je geïrriteerd door? de constante iMessage-melding op uw Apple-apparaat, maar u weet niet hoe u het moet uitschakelen?

Maak je geen zorgen, dat zal geen probleem meer zijn.

Deze eenvoudig te volgen gids legt u uit hoe u: uitloggen van iMessage op je iPhone/iPad en je Mac.

Uitloggen van iMessage op verschillende Apple-apparaten

Stappen om uit te loggen bij iMessage op iPad/iPhone

De gegeven stappen zijn heel eenvoudig te volgen. En zodra u dat doet, logt u met succes uit bij iMessage op uw iPhone of uw iPad.

1. Open de Instellingen app op uw iPad/iPhone. Het is een app die zich op het startscherm of in de map Hulpprogramma’s op het startscherm bevindt.

optie iphone-instellingen

2. Daarna moet je de zoeken en erop tikken Berichten optie uit de lijst met verschillende beschikbare opties.

berichten optie instellingen

3. Als het Berichten-scherm verschijnt, zoek en tik op de Verzenden & ontvangen optie.

stop met verzenden en ontvangen

4. Tik in het gedeelte iMessage op de Apple-ID (uw e-mailadres) dat bovenaan verschijnt.

selecteer apple id-optie

5. Direct nadat je op de Apple ID hebt getikt, verschijnt er een nieuwe pagina. Tik op de Afmelden optie beschikbaar onderaan het scherm.

afmeldoptie voor berichten

Nu heb je met succes kunnen uitloggen van iMessage op je iPhone/iPad. Hierdoor wordt het vermogen van de app om berichten op het doelapparaat te verzenden en te ontvangen, uitgeschakeld.

Stappen om uit te loggen bij iMessage op Mac

1. Klik op de berichtpictogram gelegen op het dok. Het ziet eruit als een blauw pictogram dat lijkt op een gedachteballon. (Opmerking: )

mac-berichtpictogram

2. Wanneer de app wordt geopend, klikt u op de Berichten optie in de linkerbovenhoek van het scherm, naast het Apple-pictogram.

3. Nadat u op Berichten heeft geklikt, verschijnt een vervolgkeuzemenu. Kies de Voorkeuren… optie in het menu Berichten.

kies voorkeuren optie

4. Nu kunt u twee opties zien, Algemeen en iMessage. Klik op iMessagehet lijkt op een blauw pictogram dat lijkt op @ symbool.

5. Om nu de mogelijkheid van de app om berichten te verzenden en te ontvangen volledig uit te schakelen, klikt u op de Afmelden knop voor de Apple ID, onder de Instellingen tabblad.

uitloggen bij berichten

6. Er verschijnt een melding waarin u wordt gevraagd het afmelden bij iMessage te bevestigen. Klik op Afmelden om eindelijk uit te loggen bij iMessage op je Mac.

uitloggen bevestigen

Dat is alles wat u hoeft te doen. Nu bent u met succes uitgelogd bij iMessage op uw Mac.

Nu weet je hoe je uitlogt bij iMessage

Het aantal redenen om te leren hoe u zich kunt afmelden bij iMessage kan ontelbaar zijn. Maar de hele zaak komt op het punt dat we dit eindelijk kunnen doen of niet.

Welnu, we zijn er vrij zeker van dat u met deze methoden, indien correct gevolgd, kunt uitloggen bij iMessage op uw iPhone, iPad en Mac.

Afgezien hiervan, als u een live locatie wilt verzenden met iMessage, moet u onze tutorial volgen over hoe u dat moet doen.

0 Shares:
You May Also Like