Hoe u het primaire e-mailadres op PayPal kunt wijzigen en de fouten waarmee u te maken kunt krijgen?

Als het gaat om alles wat te maken heeft met online betalingen en geldoverdrachten (bijvoorbeeld wanneer u betaald werd voor het verkopen van uw oude telefoon), is PayPal zonder enige twijfel een perfecte keuze. PayPal heeft een enorm gebruikersbestand en de grootste reden is dat het zijn gebruikers op alle mogelijke manieren helpt. Hetzelfde is het geval als we het hebben over het wijzigen van het primaire e-mailadres op PayPal. Wanneer u online geld van iemand moet ontvangen, kunt u die persoon uw e-mailadres geven dat is toegevoegd aan PayPal, waarna de betaling in een handomdraai kan worden gedaan. Maar het probleem doet zich voor wanneer de e-mail die aan uw PayPal-rekening is gekoppeld, niet meer in gebruik is. Of om welke reden dan ook, die e-mail is niet geschikt voor overboekingen. Welnu, de enige optie die u nog heeft, is het wijzigen van het primaire e-mailadres op PayPal.

Het toevoegen van een ander e-mailaccount of het wijzigen van het primaire e-mailadres op PayPal is heel eenvoudig. Maar in sommige gevallen kan het een probleem veroorzaken en het voor u moeilijk maken om dat te doen. Daar kunnen veel redenen voor zijn, maar daar hebben we een oplossing voor.

Aanbevolen: Hoe een factuur op PayPal verzenden?

Hoe u het primaire e-mailadres op PayPal kunt wijzigen

Webbrowser gebruiken

Voor het wijzigen van het primaire e-mailadres kunt u zowel PayPal in de webbrowser als de mobiele PayPal-app gebruiken. Maar laten we eerst bespreken hoe dit kan worden bereikt met behulp van de webbrowser.

OPMERKING:

1. Ga naar de officiële website van PayPal en log in als je dat nog niet bent.

2. Klik nu op de Instellingen icoon beschikbaar in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik tijdens het gebruik van een mobiel apparaat op de hamburger icoon in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens de instellingen icoon.

paypal-instellingen

3. Ga onder de , richting de en klik op de plus-pictogram.

plus-pictogram om nog een e-mail toe te voegen

4. Geef daarna het e-mailadres op dat u als uw primaire e-mailadres op PayPal wilt hebben in de vereiste kolom en klik op E-mail toevoegen.

voeg nog een e-mailadres toe aan paypal

5. U ontvangt nu een e-mail van de PayPal-community waarmee u de zojuist toegevoegde e-mail moet bevestigen. Ga daarvoor naar die e-mail en klik op, Bevestig mijn e-mailadres.

bevestig e-mail voor paypal

6. Voer op de volgende pagina het wachtwoord van uw PayPal-rekening in het vereiste veld in en klik op Bevestig dit Email adres.

PayPal wachtwoord

7. Nadat de e-mail is bevestigd, gaat u terug naar het PayPal-account en klikt u op de Bewerk optie voor het e-mailadres dat u wilt instellen als uw primaire e-mailadres.

primaire e-mail wijzigen in paypal

8. Vink ten slotte het selectievakje aan om PayPal toe te staan ​​u de meldingen op die e-mail te sturen en klik op E-mailadres wijzigen.

bevestig het ontvangen van een melding

Mobiele app gebruiken

De gebruikers die PayPal liever vanuit de mobiele app gebruiken dan vanuit de webbrowser of desktop, kunnen ook eenvoudig het primaire e-mailadres in de PayPal-app wijzigen, net als desktopgebruikers.

OPMERKING:

1. Open de PayPal-rekening op je mobiele apparaat en log in als je dat nog niet hebt gedaan.

2. Nadat je bent ingelogd, tik je op de Instellingen icoon bovenaan het scherm.

paypal-instellingen in telefoon

3. Selecteer nu de Persoonlijke informatie optie uit verschillende beschikbare opties.

paypal persoonlijke informatie

4. Tik op de e-mails optie in de volgende stap in de iOS-app. Tik in Android op E-mailadressen.

e-mails op paypal

5. Tik nu op + Voeg een nieuwe e-mail toe om het e-mailadres toe te voegen aan uw PayPal-account dat u als uw primaire e-mailadres wilt instellen.

voeg een nieuwe e-mail toe

6. Geef de e-mail door en tik op Toevoegen daarna.

e-mail toegevoegd op paypal via telefoon

7. Net als bij de webbrowser wordt er een bevestigingsmail naar die e-mail gestuurd. Open de e-mail die je hebt ontvangen en tik op Bevestig mijn e-mailadres.

Bevestig je e-mailadres

8. Geef ter bevestiging het wachtwoord van uw PayPal-rekening op en tik op Bevestig mijn e-mail.

wachtwoord om account te bevestigen

9. Tik op het e-mailaccount dat u zojuist hebt bevestigd, selecteer Maak dit jouw primaire email optie.

maak dit je primaire e-mailadres

10. Tik ten slotte op Bevestigen.

verander het primaire e-mailadres in paypal met behulp van de mobiele app

Dat is het. het werk wordt gedaan met behulp van de mobiele PayPal-app.

Fout bij het toevoegen van e-mail aan PayPal?

We weten nu hoe gemakkelijk het is om het primaire e-mailadres in PayPal te wijzigen. Maar soms zijn dingen niet zo eenvoudig als ze lijken. Als je hebt geprobeerd een e-mailadres aan je PayPal-account toe te voegen en dit niet hebt kunnen doen, weet je heel goed over wat voor soort pijn ik het heb. Wanneer u het probeert, geeft PayPal voortdurend fouten weer en zit u vast in een positie waarin u zich hulpeloos voelt. Maar als het gaat om de problemen met betrekking tot technologie, staat TechUntold altijd voor u klaar. We hebben dus de oplossing voor uw PayPal-problemen met betrekking tot het toevoegen van e-mails.

PayPal-account al gemaakt

Als het e-mailaccount dat u probeert toe te voegen en in te stellen als primair e-mailadres al eerder is gebruikt om het PayPal-account aan te maken, kunt u dat account niet zomaar opnieuw gebruiken. De reden is duidelijk. PayPal wordt veel gebruikt en behandelt alles met betrekking tot geldoverdrachten, dus PayPal moet de juiste beveiliging op zijn site handhaven. Probeer dus eens een e-mailadres toe te voegen waarvan je zeker weet dat je nog niet eerder een PayPal-account met dat e-mailadres hebt aangemaakt.

Totaal aantal e-mail-ID’s toegevoegd aan PayPal-account

Als je al 7 e-mailadressen aan je PayPal-account hebt toegevoegd en je probeert de 8e toe te voegen, is dit niet mogelijk. De maximale limiet om de e-mailadressen toe te voegen is 7, daarna zul je zeker een fout zien.

Documenten die niet aan uw account zijn toegevoegd

Als de hierboven besproken oplossingen geen van uw gevallen zijn, dan zal dit zeker de oplossing zijn. Mensen die vaker PayPal gebruiken, weten dat voordat je begint met het doen en ontvangen van betalingen, je eerst de PayPal-rekening moet koppelen aan een paar van je documenten. Deze documenten bevatten belastinginformatie, bankrekening en doelcode. Nadat u deze documenten hebt toegevoegd en ingediend wanneer u uw primaire account op PayPal probeert toe te voegen en te wijzigen, kunt u dat zeker doen. Om direct op de pagina te komen waar u deze documenten aan uw PayPal-rekening moet toevoegen, kunt u gebruik maken van deze link.

fix om primaire e-mail toe te voegen

Houd altijd in gedachten

Zorg er bij het toevoegen van een e-mailadres aan uw PayPal-rekening voor dat u alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen neemt. Houd er bovendien altijd rekening mee dat u uw informatie alleen aan de officiële PayPal-site of -app verstrekt, omdat uw enkele fout u moeilijk kan maken.

We hopen dat u met onze handleiding de primaire rekening op uw PayPal-rekening kunt wijzigen. En zo niet, dan hopen we dat deze oplossingen voor u hebben gewerkt.

0 Shares:
You May Also Like