Hoe u geheime gesprekken op Facebook kunt volgen: u kunt het!

Als u geheime gesprekken op Facebook wilt volgen, kunt u dat doen met spionagesoftware, zoals mSpy. Deze app werkt op zowel iOS- als Android-apparaten. Als je mSpy niet wilt gebruiken, zijn er ook andere alternatieven zoals KidsGuard, FlexiSPY en Spyic.

Heb je geprobeerd de te gebruiken functie geheime gesprekken op Facebook?

Hoewel Facebook, als platform, veel voordelen heeft, kan niet worden ontkend dat een toenemend aantal mensen leert hoe ze het voor slechte dingen kunnen gebruiken.

Een functie, genaamd geheime berichten, is daar een goed voorbeeld van. Met deze functie kunnen berichten alleen worden gelezen op de specifieke apparaten die de afzender en de ontvanger voor hun gesprek hebben gebruikt.

Dit betekent dat zelfs als u de rekening van uw kind op uw eigen laptop of telefoon opent, de geheime berichten worden niet weergegeven. Als ouder is dit natuurlijk niet iets wat je wilt, omdat het het maakt moeilijker om te weten of uw kind online wordt mishandeld.

Gelukkig voor jou zal dit artikel het je vertellen hoe je geheime gesprekken op Facebook kunt volgen met de mSpy-app.

Geheime gesprekken volgen met mSpy

Startpagina van Mspy

Er zijn verschillende methoden om op afstand monitoren het geheime Facebook-gesprek van een doelwit, maar verreweg de meest betrouwbare daarvan is het gebruik van een spionage-app.

mSpy is mijn favoriete software voor spionage op afstand. Afgezien van weten hoe het moet volg geheime gesprekken op Facebook kan het ook track locaties, browsergeschiedenis controleren, stuur screenshot-meldingen, en worden gebruikt als een WhatsApp-gesprekspion, naast vele andere functies. Het bedrijf heeft ook een betrouwbare reputatie als het gaat om het helpen van ouders om hun kinderen te beschermen.

Zelfs als iemand je op Facebook blokkeert, werkt deze aanpak nog steeds. Als de persoon in kwestie echter zijn FB-account heeft gedeactiveerd, werkt de oplossing natuurlijk niet.

In dit gedeelte ga ik precies bespreken hoe u de online activiteiten van uw kinderen beschermen mSpy gebruiken.

Op iOS-apparaten

Voordat we beginnen, zijn er een paar dingen die u moet weten. Hoewel mSpy zelfs op niet-gejailbreakte apparaten werkt, moet je dat apparaat jailbreaken als je wilt dat het kan omgaan met monitoring van sociale media.

Jailbreaking stelt de gebruiker van de iPhone in staat om toegang tot root-telefoonwat betekent dat de eigenaar dan kan apps installeren, zelfs als ze niet in de Apple Store staan. Hierdoor vervalt echter effectief de garantie.

Jailbreaken is een technisch en ingewikkeld proces en kan van apparaat tot apparaat verschillen. Als je het niet zeker weet, kun je het beste iemand met meer kennis raadplegen om je telefoon voor je te jailbreaken. Als alternatief kunt u ook contact opnemen met de klantenondersteuning op de mSpy-website, die u zal helpen bij het jailbreaken van uw doeltelefoon.

  Kies het mSpy-pakket voor: iOS.Installeer mSpy op de doel gejailbreakte iPhone met behulp van Cydia. Als dat eenmaal gedaan is, voer de registratiecode in gegeven bij aanmelding. U kunt nu vanaf uw kant inloggen op het dashboard. Scroll naar beneden om te zien Facebook volgen onder de Sociale netwerken tabblad aan de linkerkant.
Mspy-dashboard
  Als u erop klikt, wordt laat je alle gesprekken zien op Facebook, inclusief alle geheime gesprekken als er enige zijn.
Mspy Facebook-volgpaneel

Op Android-apparaten

Net als bij iOS-apparaten, moet u eerst: root je apparaat voordat je geheime gesprekken op Facebook kunt volgen. Rooten is het Android-equivalent van jailbreak en geeft gebruikers extra vrijheid en controle over hun apparaat.

Nogmaals, dit is standaard niet vereist, omdat je mSpy altijd op een niet-geroot apparaat kunt gebruiken om andere functies uit te voeren. U hoeft het apparaat alleen te rooten als u dat wilt monitoring van sociale media.

Dat gezegd hebbende, hier zijn de stappen die nodig zijn om mSpy op een geroot Android-apparaat te installeren.

  Kies het Android pakket op de website van mSpy.
Mspy-installatiepakketten met Android-pakket gemarkeerd
  Ga naar de Play Store en Play Protect uitschakelen.
Play Protect uitschakelen op Android-apparaat
  Met deze functie uitgeschakeld, kunt u nu download mSpy op je telefoon.
Mspy-downloadpagina met de downloadknop gemarkeerd
  Open de gedownloade app en volg de instructies op het scherm om accepteer de licentieovereenkomst.
Bevestigingspaneel voor installatie van Android-app
  mSpy zal dan uw toestemming vragen om toegang te krijgen tot de functies van de telefoon. Goedkeuren alle machtigingen.
mSpy toegang verlenen tot gegevens op een Android-apparaat
  Zodra dat is voltooid, wordt de mSpy-app op de doel-app geïnstalleerd. Klik Volledige installatie.
mSpy-installatiepaneel met de knop Volledige installatie gemarkeerd
  Klik “OKE” bevestigen. U kunt nu doorgaan en open mSpy. Vanaf het dashboard kunt u vervolgens de geheime Facebook-berichten van uw kind volgen.
mSpy succesvolle installatie prompt
  Log vanaf uw kant in op het mSpy-dashboard en vind Facebook volgen onder de Sociale netwerken tabblad aan de linkerkant.
Mspy-dashboard
  Klik erop om te zien alle gesprekken op Facebook, inclusief alle geheime gesprekken als er enige zijn.
Facebook-volgpaneel in mSpy

Bekijk ook deze video:

Andere apps die geheime gesprekken op Facebook kunnen volgen

KidsGuard Pro

kidsguardpro ​​startpagina

KidsGuard Pro is een spionage-app die, net als mSpy, er trots op is oudervriendelijk. Het is gemaakt door het bedrijf ClevGuard met als specifiek doel: ouders helpen het welzijn van hun kinderen veilig te stellen.

Hierdoor zijn enkele van de meest aanlokkelijke functies van KidsGuard onder meer: vlot installatieproces waarvoor geen jailbreak of rooten nodig is, a gebruiksvriendelijk dashboarden gebruiksvriendelijke functies.

De service heeft geen verschillende abonnementsniveaus, zodat u alle functies voor één, voordelige abonnementsprijs.

Naast deze geweldige functies, kun je met KidsGuard ook sociale media-apps controleren en zie geheime gesprekken, track locatie, de gegevens van de doeltelefoon bekijkenen commando’s geven vanaf je telefoon.

KidsGuard Pro heeft echter andere functies beschikbaar voor iOS dan voor Android. De meest opvallende is dat je met iOS kan geen opdrachten op afstand verzenden van uw eigen apparaat naar het doelapparaat, in tegenstelling tot de Android-versie.

Het beperkt gebruikers ook tot monitoring slechts één apparaat tegelijk. Voor het bewaken van andere apparaten is een heel ander abonnementin tegenstelling tot sommige merken die kortingen bieden voor gezinssets.

Ten slotte biedt KidsGuard Pro geen enkele proef- of demo-account, dus jij moet betalen ervoor als je de service wilt proberen.

Krijgen 20% KORTING op alle licentietypes op KidsGuard Pro: Gebruik couponcode 6STW-S08A tijdens het afrekenen. Verloopt op 12/01/2022.

Koop KidsGuard Pro

FlexiSPY

flexispy startpagina

FlexiSpy is de pionier van commerciële spionage-apps voor mobiele apparaten. Momenteel is het ook een van de meest populaire spionage-apps op de markt, en terecht.

De service beschikt over een lange lijst met functies en mogelijkhedenwaaronder sommige niet gevonden bij anderen.

Dit omvat functies zoals: telefoongesprekken opnemen, videogesprekkenen FaceTime, de omgevingsomgeving opnemen van de telefoon via camera en geluiden deactivering op afstand van de spionagesoftware in de doeltelefoon, voor het geval het mis gaat.

Als je een geroot of gejailbreakt apparaat hebt, kan het: activiteiten volgen van de meest populaire apps voor sociale media en instant messaging rond, zoals Facebook en Snapchat. En het zien van geheime gesprekken is praktisch een wandeling in het park met FlexiSpy.

Meer dan dat, het heeft een handig en gebruiksvriendelijk dashboarden de installatie ervan is vrij eenvoudig als je kiest voor de optie zonder jailbreak of niet-rooten.

Een van de belangrijkste nadelen van de FlexiSpy-app is echter dat de prijs. Hoewel het drie niveaus heeft, is de prijs behoorlijk hoog, namelijk $ 199 per drie maanden voor het Extreme-abonnement.

Daarnaast moet u: eerst de doeltelefoon rooten of jailbreaken om gebruik te maken van de meeste functies, zodat degenen die op zoek zijn, kunnen afschrikken probleemloze installatie.

Ten slotte zouden sommigen de meeste functies van deze app als over de top en misschien zelfs onnodig. Als u alleen de basis wilt behandelen bij het monitoren, dan zijn er: andere veel kosteneffectiever middel om dat te doen.

Als je je afvraagt ​​hoe deze software zich verhoudt tot mSpy, de andere populaire spionage-app, lees dan ons bericht mSpy versus FlexiSpy.

Spyic

Spyic startpagina

Als je je kinderen gewoon veilig wilt houden zonder je druk te maken over alle andere extra functies die een spionage-app kan hebben, dan is Spyic, wiens beste eigenschap is de eenvoudis zeker iets voor jou.

Met Spyic kunt u berichten lezen van SMS en instant messagingzie het doelapparaat oproeplogboekentoezicht houden op activiteit op sociale mediavolg de locatie van het apparaatzie de browsergeschiedenisToegang krijgen tot mediabestandenen ontvang meldingen wanneer bepaalde apps zijn geïnstalleerd.

Je hoeft het apparaat meestal niet te jailbreaken of te rooten Basis kenmerkenhoewel dat wel nodig is als je de app wilt gebruiken om te monitoren sociale media platforms, zoals Facebook en Instagram.

Dat gezegd hebbende, Spyic is niet wat je zoekt als je serieus bent het doelapparaat bewakenen wil er alle informatie over krijgen.

Het kan bijvoorbeeld niet telefoongesprekken opnemen en onderscheppen of de omgevingsomgeving opnemen onder andere met de microfoon of de camera. Met andere woorden, deze app geeft je gewoon de minimaal dat je nodig hebt om uw lading veilig te houden, niets meer.

Ten slotte, vergeleken met andere apps met meer functies zoals mSpy, Spyic is een relatief duurder optie.

Krijg Spyic

Veelgestelde vragen

Hoe weet je of iemand een geheim gesprek op Facebook heeft?

Er zijn alleen twee zekere manieren om te zien of iemand een geheim gesprek op Facebook heeft: door te winnen toegang tot hun apparaat of monitoring-apps gebruiken zoals mSpy of andere alternatieven.

Worden geheime gesprekken weergegeven in Messenger?

Geheime gesprekken zijn alleen zichtbaar in de Android- en iOS-app, niet bureaublad. Je kunt ook alleen geheime gesprekken vinden op de zender en ontvanger specifieke apparaten. Zelfs als u de account van het doelwit op een ander apparaat opent, blijft u zal het niet zien tenzij u een betrouwbare spionage-app gebruikt.

Hoe ontgrendel je een geheim gesprek op Messenger?

U kunt de map met de geheime inbox ontgrendelen door: de messenger-app openen op het doelapparaat en naar het tabblad Instellingen gaan. Ga vervolgens naar “Mensen,” dan “Berichtverzoeken.” Onderaan vind je “Bekijk gefilterde verzoeken.” Dit bevat alle geheime gesprekken in dat account.

Kunnen geheime Facebook-gesprekken worden gehackt?

U kunt de map met de geheime inbox ontgrendelen door: de messenger-app openen op het doelapparaat en naar het tabblad Instellingen gaan. Ga vervolgens naar “Mensen,” dan “Berichtverzoeken.” Onderaan vind je “Bekijk gefilterde verzoeken.” Dit bevat alle geheime gesprekken in dat account.

Geheime gesprekken volgen op Facebook

Nu weet je het hoe je geheime gesprekken op Facebook kunt volgen met behulp van de mSpy-app!

Hoewel de functie voor geheime berichten de privacy zeker verbetert, is het nog steeds een mogelijke weg voor misbruikers of pestkoppen om verborgen gesprekken met kinderen te houden. Daarom is het als ouder het enige verstandige om te doen: controleer continu de online activiteiten van uw kind.

Dit kan eenvoudig met een betrouwbare spionage-app, zoals mSpy. Met mSpy kunt u comfortabel uitrusten, wetende dat u dat kunt bescherm uw kinderen tegen schade en laat ze alleen leeftijdsgeschikte online inhoud zien. Klik nu hier om uw eigen mSpy-abonnement te krijgen!

Als je een spionage-app nodig hebt die Instagram bijhoudt, bekijk dan dit bericht.

Vond je dit artikel leuk? Vergeet niet om ons uw mening te laten weten in de reacties hieronder!

0 Shares:
You May Also Like