Hoe u geblokkeerde tekstberichten op Samsung of Android kunt ophalen

Hier leest u hoe u geblokkeerde sms-berichten op Samsung kunt herstellen. Selecteer in het hoofdscherm Oproep- en sms-blokkering en navigeer vervolgens naar Geschiedenis en ga naar Geschiedenis van geblokkeerde tekst. Houd vervolgens de geblokkeerde berichten die u wilt ophalen ingedrukt en klik op Herstellen naar Postvak IN om de geselecteerde berichten terug te zetten naar uw Postvak IN.

Zelfs met de komst van sociale media en berichten-apps zijn sms-berichten nog steeds een geweldige manier om te communiceren. Als je iemand hebt geblokkeerd om je sms-berichten te sturen, maar nieuwsgierigheid het wint en je wilt zien welke berichten ze hebben verzonden, maak je geen zorgen, je kunt de geblokkeerde berichten bekijken en ze ook herstellen.

Hier is hoe geblokkeerde sms-berichten op Samsung op te halenen ik ben ook doorgegaan en heb ook voorbeelden voor andere Android-telefoons toegevoegd.

3 manieren om geblokkeerde tekstberichten op te halen

Op Samsung

Samsung is op dit moment een van de zwaargewichten in het smartphonespel en een van, zo niet de beste als het gaat om Android-smartphones. Hun berichten-app heeft een lange weg afgelegd en stelt u in staat om eenvoudig geblokkeerde sms-berichten te bekijken en op te halen. Hier is hoe het te doen:

  Open de berichten-app op uw Samsung-apparaat.

  Samsung-startscherm met berichten-app geselecteerd

  Als je het eenmaal hebt geopend, tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van uw scherm om een ​​vervolgkeuzemenu te openen.

  Postvak IN van Samsung-berichten

  Selecteer ‘Instellingen’ in de lijst met opties.

  Samsung Berichten App Instellingen Selectie

  Dit brengt u naar de Berichten-instellingen. Hier ziet u nog een lijst met opties waaruit u kunt kiezen, selecteer ‘Nummers en berichten blokkeren’.

  Samsung Berichten Instellingen met Blok Nummers en Berichten Optie Gemarkeerd

  Als je dit eenmaal hebt geselecteerd, zie je twee opties: ‘Nummers blokkeren’ en ‘Geblokkeerde berichten’. Tik op de optie “Geblokkeerde berichten” om toegang te krijgen tot de geblokkeerde berichten op uw Samsung-telefoon.

  Geblokkeerde berichten optie Geselecteerd in Samsung Berichten Instellingen App

  Volgende, tik op de knop “Bewerken” bovenaan het scherm om de berichten/berichtenthreads te selecteren u wilt kiezen.

  Samsung Blocked Messages-instelling met bewerkingsoptie gemarkeerd

  Nadat u uw gewenste bericht heeft geselecteerd, tik op de herstelknop onder aan het scherm om het geblokkeerde bericht terug te sturen naar je Postvak IN.

  Hersteloptie voor instellingen voor geblokkeerde berichten in de Samsung Berichten-app

  Het geblokkeerde bericht is nu teruggezet in uw Postvak IN.

  Geblokkeerd bericht terug naar inbox in Samsung Berichten-app

Hier is een video-tutorial die u laat zien hoe u geblokkeerde sms-berichten op Samsung kunt ophalen:

op Huawei

Huawei’s telefoons zijn populair vanwege hun vlaggenschipprestaties en betaalbare prijzen. Als je er een hebt, kun je als volgt geblokkeerde sms-berichten op een Huawei-smartphone herstellen.

  Open de Berichten-app op je Huawei-telefoon. Druk op drie verticale knoppen onderaan je scherm om een ​​pop-upmenu te openen met meer opties. Vanuit het pop-upmenu, selecteer het “Intimidatiefilter”. Hiermee kunt u geblokkeerde berichten controleren.Hiermee gaat u naar uw blokkeerlijst, waar u het bericht kunt selecteren dat u naar uw inbox wilt herstellen. Tik op het bericht dat je wilt herstellen om een ​​pop-upmenu te zien.Vanuit dat pop-upmenu, selecteer “Herstellen naar berichten” om het geselecteerde bericht naar uw inbox te verplaatsen. U kunt dit bericht nu in uw inbox bekijken. U kunt het nummer ook toevoegen aan een Whitelist, zodat u alle toekomstige sms-berichten ontvangt.

Hier is een video-tutorial die je laat zien hoe geblokkeerde sms-berichten op een Huawei-telefoon op te halen:

Op andere Android-apparaten

Voor deze stap ben ik demonstreren hoe u geblokkeerde berichten op Android kunt bekijken en haal ze op met de Google Pixel XL.

  Zoek naar de Berichten-app met behulp van de Google-zoekbalk op uw startscherm. Zodra je het hebt gevonden, open je het.

  Zoeken naar de Berichten-app met behulp van de Google-zoekbalk op het Android-startscherm

  Tik na het openen van de app op de drie verticale stippen in de zoekbalk van Berichten boven aan je scherm om een ​​vervolgkeuzemenu te openen.

  De drie verticale stippen op de zoekbalk Berichten boven aan het telefoonscherm

  In het vervolgkeuzemenu, selecteer de optie “Spam & Geblokkeerd” om spam en geblokkeerde sms-berichten te bekijken.

  De optie

  Als je eenmaal hebt de map “Spam & Blocked” geopend, selecteer het bericht dat u wilt bekijken.

  Map

  Nadat je het bericht hebt geopend, zie je een melding bovenaan het bericht waarin staat waarom het spam is. Tik op de optie “geen spam” om te melden dat het geen spam is en verplaats het naar je hoofdinbox.

  optie

  Zodra je dit hebt gedaan, zie je een melding dat het bericht is gerapporteerd als geen spam.

  Melding die aangeeft dat het bericht is gerapporteerd als geen spam in de Android Berichten-app

  Ga terug naar je Postvak IN, en je ziet het herstelde bericht met alle anderen in de Berichten-app.
  7 - de berichten staan ​​op de reguliere lijst

Veelgestelde vragen

Kun je zien of iemand je teksten blokkeert?

U kunt niet zien of iemand uw teksten op Android blokkeert, want wanneer u een bericht verzendt, gaat dit normaal door, de persoon ontvangt uw berichten echter niet. U kunt controleren of iemand u heeft geblokkeerd door deze te bellen om te zien of u antwoord krijgt.

Worden geblokkeerde berichten bezorgd als ze gedeblokkeerd zijn?

De berichten die door een geblokkeerd contact zijn verzonden, worden niet bezorgd wanneer u dat contact deblokkeert. Om die berichten te bekijken, moet je naar je map Geblokkeerde berichten gaan en ze terugzetten naar je inbox. Anders ziet u de geblokkeerde berichten niet, zelfs niet nadat u de blokkering van dat contact hebt opgeheven.

Kun je nog steeds sms-berichten ontvangen van een geblokkeerd nummer op Android?

U kunt geen sms-berichten ontvangen van een geblokkeerd nummer op Android. Aan hun kant wordt het bericht weergegeven als afgeleverd, maar u ontvangt het niet aan uw kant. Het is belangrijk op te merken dat het blokkeren van iemands sms-berichten niet verhindert dat ze contact met u opnemen via andere berichten-apps.

Wat gebeurt er als je een geblokkeerd nummer sms’t op Android?

Wanneer je een geblokkeerd nummer sms’t op Android, zullen ze nog steeds je sms-berichten ontvangen, u ontvangt echter geen antwoord van hen. Het wordt uiteindelijk een soort eenrichtingscommunicatie omdat ze uw berichten kunnen zien, maar u die van hen niet.

Hoe u geblokkeerde tekstberichten op Samsung kunt ophalen – Afronding

Wat vond je van deze tutorial? Om eerlijk te zijn, sms ik niet zo vaak rechtstreeks via mijn telefoon, maar het is goed om te weten dat ik indien nodig nog steeds cruciale informatie via sms kan krijgen.

Soms is er een misstap en blokkeer je iemand per ongeluk, of als je jongere broers en zussen of kinderen hebt, kunnen ze met je telefoon spelen en het doen zonder dat je het door hebt. Nu weet je een manier om die geblokkeerde sms-berichten te bekijken als dat nodig is.

Als verwijderde sms-berichten uw probleem zijn, in plaats van geblokkeerde berichten, volgt hier: hoe u verwijderde sms-berichten op uw Android-telefoon kunt bekijken zonder deze te rooten.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om hieronder uw mening te geven en deel deze ook met uw vrienden en familie!

0 Shares:
You May Also Like