Hoe u alle pagina’s op Facebook niet kunt gebruiken (of in tegenstelling tot slechts één pagina)

Hoewel Facebook veel voordelen heeft, is het is niet zonder nadelen, ook. Blader gewoon door de nieuwsfeed van uw gemiddelde gebruiker en u ziet allerlei soorten berichten – goed, slecht en alles daartussenin.

Je hebt de gezonde, de grappige, de huiveringwekkende en zelfs de ronduit aanstootgevende berichten op de verschillende pagina’s op het platform. Je hebt ook berichten van die pagina’s die je leuk vond in de jaren ’10, waarvan de meeste waarschijnlijk al vergeten. Niets is tenslotte voor altijd, en interesses vervagen na verloop van tijd.

Ben je het zat om steeds weer vervelende, oninteressante of niet-gerelateerde berichten van dezelfde pagina’s te zien? In dit artikel zal ik het je leren hoe je alle pagina’s op Facebook niet leuk vindtevenals slechts één pagina!

Hoe u alle pagina’s op Facebook via browser anders kunt maken

Een enkele pagina niet leuk vinden

Een enkele pagina op Facebook niet leuk vinden is heel eenvoudig. Er zijn twee manieren waarop u dit kunt doen. Voor de eerste kun je het doen rechtstreeks uit je nieuwsfeed. Ondertussen omvat de tweede: naar de pagina zelf gaan en niet leuk vinden om handmatig te doen.

Je kunt een van deze opties kiezen, omdat beide even gemakkelijk zijn om te doen, maar als je door je nieuwsfeed scrolt en je ziet toevallig een bericht waardoor je niet wilt dat de pagina waar het vandaan kwam, de eerste methode is, is de beste keuze .

Hier is een stapsgewijze handleiding voor: een pagina leuk vinden? op Facebook.

Niet leuk vinden in de nieuwsfeed

1. Beweeg je muis over de naam van de pagina die het bericht heeft gemaakt.

Beweeg uw muis over de naam van de pagina die het bericht heeft gemaakt

2. Klik op de blauwe “Leuk gevonden” knop om de pagina anders te maken.

Klik op de blauwe

Niet leuk vinden op de pagina zelf

1. Ga naar de pagina die je niet wilt.

Ga naar de pagina die je niet leuk vindt.

2. Rechtsboven, onder de banner, zie je de “Leuk gevonden” knop. Klik erop om de pagina anders te maken.

Rechtsboven, onder de banner, zie je de

Meerdere pagina’s niet leuk vinden

Als u meerdere pagina’s niet leuk wilt vinden en u tijd probeert te besparen, zult u blij zijn te weten dat u dat ook daadwerkelijk kunt massa in tegenstelling tot pagina’s op Facebook. Deze methode vereist dat je eerst naar je gelikete pagina’s gaat, maar het maakt niet-leuke pagina’s op grote schaal erg snel en gemakkelijk.

Hier is hoe kan je veel Facebook-pagina’s niet leuk vinden? onmiddelijk:

1. Klik op de startpagina op “Pagina’s” aan de linkerkant.

Klik op de startpagina op

2. Dit leidt u naar het scherm waar u alle pagina’s kunt zien die u bezit of beheert. Aan de linkerkant ziet u ook drie andere opties. Klik op “Gelikete pagina’s.” U kunt deze link ook gewoon kopiëren en plakken in de zoekbalk van uw webbrowser.

Klik op Gelikete pagina's.

3. Het volgende scherm toont u: alle pagina’s die je momenteel leuk vindt. Dit toont u ook alle recente veranderingen naar die pagina’s.

Het volgende scherm toont u alle pagina's die u momenteel leuk vindt.

4. Scroll naar beneden om je gelikete pagina’s te zien. Klik eenvoudig op “in tegenstelling tot” om te stoppen met het leuk vinden van een specifieke pagina.

Scroll naar beneden om je gelikete pagina's te zien.

5. Je kunt nu in tegenstelling tot alle pagina’s die je niet meer op je tijdlijn wilt zien. Als je ze niet leuk vindt, verandert de knop “Vind ik leuk” in een “Volgen” knop.

Als je ze niet leuk vindt, verandert de knop 'Vind ik leuk' in een knop 'Volgen'.
De

6. Daarover gesproken, als je bepaalde pagina’s niet op je gelikete pagina’s wilt, maar toch wilt zie hun berichten in uw nieuwsfeed kunt u ook klikken op “Volgen.”

Als u bepaalde pagina's niet wilt, kunt u ook op 'Volgen' klikken.

7. Gevolgde pagina’s komt niet opdagen in het gedeelte Over van je profiel, maar je bent nog steeds updates kunnen ontvangen van hen.

Gevolgde pagina's worden niet weergegeven in het gedeelte Over van je profiel

Een verwijderde pagina niet leuk vinden

Door naar pagina’s met ‘vind ik leuk’ te gaan, kunt u niet alleen verschillende pagina’s in een korte tijd niet leuk vinden, maar kunt u ook pagina’s die al verwijderd.

Een verwijderde pagina bestaat niet meer op het perron, maar het kan nog steeds verschijnen in het gedeelte Over van uw profiel. Aangezien u niet naar een pagina kunt gaan die niet meer bestaat, kunt u deze alleen niet leuk vinden door naar je gelikete pagina’s gaan eerst en niet leuk vinden vanaf daar.

Een verwijderde pagina bestaat niet meer op het platform, maar kan nog steeds worden weergegeven in het gedeelte Over van uw profiel.

Hoe pagina’s op Facebook mobiel anders te maken?

Als je Facebook vanaf je mobiele apparaat gebruikt, kun je de eerste hierboven genoemde methode om niet leuk te vinden niet uitvoeren. Je kunt alleen de tweede methode doen, die niet leuk is door naar de specifieke pagina gaanof de derde methode, die niet leuk is door naar je gelikete pagina’s gaan.

Niet leuk vinden door naar de specifieke pagina te gaan werkt op dezelfde manier als de desktopversie, dus daar zal ik het niet meer over hebben. In plaats daarvan is hier een stapsgewijze handleiding voor het niet leuk vinden van pagina’s op Facebook applicatie voor de mobiele telefoon door naar je gelikete pagina’s gaan.

1. Klik vanuit uw nieuwsfeed op de hamburger icoon. Afhankelijk van uw apparaat kan dit ofwel aan de rechtsboven als je Android gebruikt of de rechtsonder als je iOS gebruikt.

Klik vanuit uw nieuwsfeed op het hamburgerpictogram.

2. Er verschijnt een nieuw scherm. Klik op Pagina’s.

Er verschijnt een nieuw scherm.  Klik op Pagina's.

3. Vanaf hier kunt u de pagina’s zien die u bezit of beheert. Klik op Gelikete pagina’s om alle pagina’s te zien die u momenteel leuk vindt.

Klik op Gelikete pagina's om alle pagina's te zien die u momenteel leuk vindt.

4. Net als bij de desktopversie staat “Wijzigingen in pagina’s” bovenaan, terwijl het onderste gedeelte al uw pagina’s die u leuk vindt, toont. Naar beneden scrollen om al die pagina’s te zien.

Net als bij de desktopversie staat 'Wijzigingen in pagina's' bovenaan

5. Klik gewoon op de lichtblauwe “Leuk gevonden” knop om de pagina anders te maken.

Klik gewoon op de lichtblauwe

6. De knop wordt grijs en verandert in “Vind ik leuk” zodra u dit doet.

De knop wordt grijs en verandert in

Nogmaals, net als de desktopversie van Facebook, kun je deze methode gebruiken om slechts één pagina of meerdere pagina’s tegelijk te onderscheiden.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een tegenstelling tot een pagina op Facebook?

Er zijn vele manieren om een ​​pagina op Facebook niet leuk te vinden. Je kunt het leuk vinden door handmatig naar een pagina gaandoor niet leuk te vinden rechtstreeks uit je tijdlijnof door naar . te gaan Gelikete pagina’s en het vanaf daar niet leuk meer vindt.

Nee, een Facebook-pagina niet leuk vinden betekent niet uw opmerkingen worden automatisch verwijderd. De enige manier om al uw opmerkingen in één keer te verwijderen, is door uw Facebook-account te deactiveren of te verwijderen. Als je bepaalde opmerkingen van een specifieke pagina wilt verwijderen, moet je naar die opmerkingen gaan handmatig en verwijder ze een voor een.

Hoe u alle pagina’s op Facebook anders kunt maken?

Nu je weet hoe je alle pagina’s op Facebook niet leuk vindt, kun je eindelijk die vervelende pagina waarvan je de berichten niet meer wilt zien, niet leuk vinden. Veel plezier met je overzichtelijke nieuwsfeed!

Vond je dit artikel leuk? Als je nog vragen hebt of gewoon je ervaring wilt delen, vergeet dan niet om hieronder een reactie achter te laten!

0 Shares:
You May Also Like