Hoe stuurprogrammahandtekening handhavingsvensters uit te schakelen 10

Digitale handtekeningen ervoor zorgen dat de software-uitgever of hardwareleverancier wordt vertrouwd en geverifieerd door Microsoft. Maar sommige uitgevers en leveranciers kunnen Microsoft niet altijd betalen om al hun producten te verifiëren of Microsoft kan niet alle stuurprogramma’s of programma’s controleren die elke dag worden gepubliceerd. Als uw stuurprogramma’s niet digitaal zijn ondertekend, kunt u ze helemaal niet installeren, wat betekent dat u de bijbehorende hardware niet kunt gebruiken. Je krijgt The Digitale handtekening voor dit bestand kon niet worden geverifieerdAfdwingingsfout stuurprogrammahandtekening bij opstarten of de digitale handtekening voor dit bestand kon niet worden geverifieerd Windows 10. Maar bij geavanceerd opstarten kunt u schakel het afdwingen van stuurprogrammahandtekeningen uit 10 om van dit soort fouten af ​​te komen.

Meestal krijgt u na het installeren van een nieuw hardwareapparaat of nieuwe toepassing: De digitale handtekening voor dit bestand kon niet worden geverifieerd” fout bij opstarten. Dit betekent dat het apparaat en de software niet worden vertrouwd door Microsoft, u krijgt de foutmelding zoals.

Deze informatie geeft aan dat er iets mis is met de opstartmanager. Het kan beschadigd zijn of ontbreken, er kan van alles gebeuren. Dit is een verschrikkelijk probleem voor Windows-gebruikers, omdat u uw besturingssysteem niet kunt opstarten om ze te repareren. De meeste vereisen het gebruik van herstelmedia en als de gebruiker geen installatie- of herstelmedia heeft, wordt het repareren van de machine complexer.

Fix Digitale handtekening niet geverifieerd fout

Als u met deze fout wordt geconfronteerd, volgen hier enkele tips om dit op te lossen. het eerste dat we moesten doen nadat we deze fout kregen, was de machine opnieuw opstarten en controleren of de vensters normaal moesten worden gestart als dit niet hielp.

Herbouw Boot Manager

Plaats eerst uw opstartbare dvd of USB-station en start Windows opnieuw. Als je geen controle hebt over hoe? een installatiemedium maken (USB / DVD) wanneer het opstartscherm van Windows start, drukt u op de Del-toets op het toetsenbord (probeer verschillende toetsen zoals de Esc-, F2-, F8- of F12-toets volgens uw fabrikant) om toegang te krijgen tot het BIOS Setup-venster.

Rechts, pijltoets en ga naar opstartopties en stel het eerste opstartapparaat in op cd / dvd – rom-station en tweede opstartapparaat op harde schijf.

Opmerking: als u een opstartbare USB-drive gebruikt, stelt u de eerste keer opstarten van het apparaat in op Verwisselbare apparaten.

Gebruik nu de F10-toets om wijzigingen op te slaan, druk op ja om de wijzigingen te bevestigen. Wanneer Windows opstart vanaf dvd en een scherm wordt weergegeven zoals onderstaande afbeelding “Druk op een willekeurige toets om op te starten vanaf cd of dvd”.

Druk op een willekeurige toets op het toetsenbord om uw Windows-installatiescherm op te starten. Selecteer hier uw voorkeurstaal, tijd- en valuta-indeling, toetsenbordinvoermethode. en klik op volgende.

Selecteer nu in het volgende scherm Windows-installatievenster Herstel uw computer. Hierdoor wordt het venster voor probleemoplossing geopend. Klik hier op Geavanceerde opties en selecteer opdrachtprompt.

Hierdoor wordt het opdrachtpromptvenster geopend, voer de volgende opdrachten één voor één uit en druk elke keer op de enter-toets.

C:
cd opstarten
attrib bcd -s -h -r
bootrec /rebuildbcd
bootrec /fixMBR
bootrec /fixBoot

Deze opdrachten repareren de Master Boot Record, herbouwen Boot Configuration Data (BCD). Sluit daarna de opdrachtprompt en start Windows opnieuw op. Controleer of de vensters normaal zijn gestart.

Opstartherstel uitvoeren

Als de bovenstaande opdrachten het probleem niet oplossen, ga dan naar geavanceerde opties en selecteer Opstartherstel zoals hieronder afgebeeld.

Wanneer u opstartreparatie selecteert, wordt het venster opnieuw gestart en wordt de diagnose van uw systeem gestart. Tijdens deze diagnostische fase scant Startup Repair uw systeem en analyseert het de verschillende instellingen, configuratie-opties en systeembestanden terwijl het zoekt naar corrupte bestanden of mislukte configuratie-instellingen. Meer specifiek zoekt Startup Repair naar de volgende problemen:

    Ontbrekende/corrupte/incompatibele stuurprogramma’sOntbrekende/corrupte systeembestandenOntbrekende/corrupte opstartconfiguratie-instellingenCorrupte registerinstellingenCorrupte schijfmetadata (hoofdopstartrecord, partitietabel of opstartsector)Problematische update-installatie

Als Startup Repair een van dit soort problemen detecteert, zal het automatisch proberen deze op te lossen. Als Startup Repair het probleem kan oplossen, zal het dit doen zonder enige tussenkomst. Het zal dan het systeem opnieuw opstarten en normaal opstarten. Controleer het probleem opgelost Als u nog steeds met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, volgt u de volgende stappen.

Schakel het afdwingen van stuurprogrammahandtekeningen uit 10

Volgens de foutmelding kunt u ook de handhaving van de handtekening van het stuurprogramma uitschakelen en kijken of dat u helpt. Om dit opnieuw te doen, moet u uw systeem opstarten met Geavanceerde opties en Opstartinstellingen kiezen. Klik vervolgens op Opnieuw opstarten. Nu hier Na opnieuw opstarten, selecteer de “Handtekening stuurprogramma uitschakelen” optie (druk op de F7-toets op het toetsenbord) en druk op Binnenkomen.

De volgende keer zal het systeem de integriteitscontroles van de handtekening van het stuurprogramma omzeilen en hopen dat u normaal kunt opstarten.

Houd er rekening mee dat na het opnieuw opstarten de handhaving van de handtekening van de bestuurder weer wordt ingeschakeld om beveiligingsrisico’s te voorkomen.

Als u hierna te maken krijgt met een digitale handtekening voor dit bestand kon niet worden geverifieerd tijdens een software-installatie, dan moet u de handhaving van de handtekening van het stuurprogramma altijd uitgeschakeld houden.

Handhaving van bestuurdershandtekening permanent uitschakelen

Om het afdwingen van stuurprogrammahandtekeningen uit te schakelen, opent u de opdrachtprompt als beheerdersrechten. En typ commando bcdedit /zet testsigning aan en druk op enter.

U ontvangt het bericht “De bewerking is succesvol voltooid”. dat is alles Sluit nu het opdrachtpromptvenster en start uw computer opnieuw op. Vanaf nu kunt u zonder problemen elk niet-ondertekend stuurprogramma of programma installeren of uitvoeren.

Als u in de toekomst de handhaving van de handtekening van de bestuurder wilt inschakelen en beveiligingsrisico’s wilt vermijden, open dan opnieuw “Opdrachtprompt” met beheerdersrechten. Typ de volgende opdracht en druk op “Enter”

bcdedit /set testsigning off

Dit zijn enkele beste tips om “De digitale handtekening voor dit bestand kon niet worden geverifieerd” Fout 0xc0000428, Windows kan de digitale handtekening voor dit bestand niet verifiëren, de digitale handtekening voor dit RDP-bestand kan niet worden geverifieerd in Windows 10.

Bekijk deze video: stappen die zijn uitgevoerd om de digitale handtekening voor dit bestand te repareren, konden niet worden geverifieerd” Fout 0xc0000428

Heeft u een vraag en een suggestie, reageer dan hieronder.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like