Hoe snoersnijders zonder kabel naar Major League Baseball kunnen kijken

mlb tv screen capture

Major League Baseball zal het seizoen 2022 op 7 april openen na een door de eigenaar opgelegde lock-out van 99 dagen. Ondanks een ingekorte Spring Training en het effectieve uitstel van een week reguliere seizoenswedstrijden, krijgen we een volledig schema van 162 wedstrijden tot en met 1 oktober.

Helaas voor degenen onder ons die thuis kijken, kan het nog steeds moeilijk zijn om onze favoriete teams in actie te zien. In de afgelopen jaren hebben Sling TV, FuboTV, YouTube TV en Hulu + Live TV elk op hun beurt de regionale netwerken van Fox Sports, eigendom van Sinclair, uit hun line-ups verwijderd. Alleen de dure DirectTV Stream-service biedt die kanalen, nu omgedoopt tot regionale Bally Sports-netwerken. Dat is een grote hindernis, want in tegenstelling tot de NFL of NBA is MLB grotendeels een regionale competitie, waarbij de meeste teams worden uitgezonden op lokale kabelnetwerken zoals Bally Sports San Diego of NBC Sports Bay Area.

Net als in de afgelopen jaren zullen de landelijk uitgezonden games verdeeld blijven over ESPN, FOX, FS1, TBS en MLB Network. Hiervan is alleen Fox draadloos toegankelijk, maar er zijn nog steeds manieren om de andere vier netwerken te krijgen zonder een duur kabelabonnement. Laten we eens kijken naar de opties.

slingtv mlb

Over de lucht

Aangezien uitgezonden honkbal grotendeels de weg is gegaan van dubbele kopteksten op zondag, zijn er weinig opties om een ​​​​game te bekijken zonder een of ander abonnement. Het Fox-netwerk is echter nog steeds te krijgen voor free met een goede binnenantenne. Dat geeft je toegang tot een aantal landelijk uitgezonden zaterdagmiddagspellen.

Als je voor de eerste keer een antenne koopt, vergeet dan niet om eerst te kijken welke stations je in jouw regio kunt ontvangen en welk type antenne je nodig hebt om je lokale Fox-filiaal erbij te halen.

AT&T TV

Als je Fox-uitzending via een antenne hebt geregistreerd, kun je de rest van de MLB-actie opvangen met een DirectTV Stream-abonnement. Het is niet alleen de enige manier om alle Bally Sports Networks (voorheen Fox Sports Regional Networks) te streamen, het is de service met de meeste regionale sportnetwerkdekking in het algemeen, inclusief de regionale NBC Sports-netwerken, Mid-Atlantic Sports Network, New England Sports Netwerk, JA Netwerk en Spectrum SportsNet LA. Het biedt ook ESPN, FS1, TBS en MLB Network.

Om deze overvloed aan honkbalrijkdommen te krijgen, heb je het “Choice” -pakket nodig voor $ 80 per maand. Dat geeft je ook onbeperkte cloud DVR-opslag die je kunt gebruiken om games op te nemen.

Sling TV

Sling TV biedt ESPN, ESPN2, TBS, Fox en Fox Sports 1, evenals NBC Sports voor uitzendingen van lokale teams. Als je ze echter allemaal in één pakket wilt, moet je overstappen naar de eersteklas Sling Orange + Blue-optie (in feite de twee individuele pakketten van Sling gecombineerd en aangeboden met korting) voor $ 50 per maand.

Om de aanbieding wat zoeter te maken, bevat Sling TV meestal apparaatkortingen met prepaid-verplichtingen. Momenteel kunt u een free Chromecast met Google TV wanneer u zich abonneert en vooruitbetaalt voor één maand Sling TV of a free AirTV Mini wanneer u onder andere twee maanden vooruitbetaalt.

honkbalspeler behendig springen en vliegen

FuboTV

De ooit op voetbal gerichte streamingdienst biedt een behoorlijk aantal honkbalzenders, waaronder ESPN, Fox, FS1 en het MLB-netwerk. Het omvat ook de NBC Sports Bay Area- en NBC Sports California-netwerken, wat goed nieuws is voor de fans van Giants en A. Om ze allemaal te krijgen. je hebt het starterspakket nodig voor $ 65 per maand (er is een 7-dagen free proefversie voor nieuwe klanten) en de add-on voor het Sports Plus-kanaal voor een extra $ 11 per maand.

Hulu + Live TV

Hulu biedt een enkel, vast tariefpakket met meer dan 65 live en on demand-kanalen, waaronder de ESPN, FS1 en TBS, plus regionale sportnetwerken in bepaalde gebieden. Je krijgt ze allemaal, naast de originele inhoud van Hulu en de streamingbibliotheek, voor $ 70 per maand.

fubotvsports

YouTube TV

Net als Hulu biedt YouTube een vast tariefpakket van meer dan 85 kanalen voor $ 65 per maand (momenteel $ 55 voor de eerste drie maanden). Het aanbod van honkbalkanalen is vergelijkbaar, maar YouTube TV omvat Fox en het MLB-netwerk, waar Hulu With Live TV dat niet doet.

MLB.TV

De officiële streamingdienst van de competitie biedt livestreams van elk seizoen dat niet op de markt is, met extraatjes zoals het bekijken van meerdere games (maximaal vier games tegelijk), hoogtepunten in de game en een free abonnement op de At Bat Premium-app.

mlbtv

Let echter op de uitdrukking “out-of-market”. MLB.TV is geen echte bron voor het doorsnijden van kabels. Het was echt ontworpen als een manier voor transplantaties – een Red Sox-fan die in Seattle woont bijvoorbeeld – om hun voormalige thuisteams te bekijken. Lokale uitzendingen blijven onderworpen aan black-outregels, dus u kunt op deze manier uw eigen balclub niet live op tv zien.

Dat gezegd hebbende, blijft MLB.TV een waardevolle optie voor door de wol geverfde naadkoppen om vrijwel elke out-of-market game-uitzending – thuis of uit – gedurende het reguliere seizoen te vangen. En als je niet erg van realtime kijken houdt en sociale media en andere potentiële spoilerbronnen kunt vermijden, kun je 90 minuten na het einde van de game herhalingen van de games van je lokale team op aanvraag bekijken.

Een volledig MLB.TV-abonnement, waarmee je toegang hebt tot alle wedstrijden van 30 teams, minus die van je plaatselijke club, kost $ 25 per maand of $ 130 voor het hele jaar. Er is ook een optie voor één team waarmee je een niet-lokale ploeg naar keuze kunt volgen voor $ 110 per jaar.

Speel bal!

Major League Baseball is eindelijk bezig met het opvoeren van de plaat en geeft snoersnijders meer opties om de Grand Old Game te bekijken. We zouden nog steeds graag zien dat het meer biedt free streamingopties van selectiekader-matchups, zoals de NFL heeft gedaan met Yahoo! en Twitter. Maar tot die tijd kun je profiteren van deze kabelalternatieven, samen met onze gids voor honkbal-apps op het tweede scherm, om ervoor te zorgen dat je alle diamantactie opvangt.

0 Shares:
You May Also Like