Hoe snoersnijders zonder kabel naar de NBA Finals kunnen kijken

nba for cord cutters

De NBA Finals gaan vanavond meer dan 11 maanden na het begin van het seizoen van start. Terwijl de laatste twee teams overeind staan ​​na de herstart van 22 teams, zullen de Los Angeles Lakers en Miami Heat strijden om de Larry O’Brien-trofee te hijsen, waarbij de eerste wedstrijd om 21.00 uur Eastern Time begint.

Er staat voor beide teams veel op het spel, aangezien geen van beiden al enige tijd in de finale is geweest – de laatste keer van de Heat was in 2014 en de Lakers zijn hier sinds 2010 niet meer geweest. Gelukkig kun je alle hardhouten heldendaden zonder kabel vangen, aangezien de hele serie wordt uitgezonden op ABC. Het enige dat u nodig hebt, is een tv-antenne (u vindt hier onze beste antennekeuzes).

Als je geen antenne hebt of een lokale partner niet kunt aantrekken, geven verschillende van de onderstaande streamingdiensten je toegang tot de games op ABC of ESPN, en de meeste bieden proefperiodes waarmee je een deel kunt bekijken van de serie – die mogelijk tot 13 oktober loopt – gratis. Tijd dingen goed en je zou zelfs genoeg gratis proefversies aan elkaar kunnen rijgen om de games te bekijken, maar bij de meeste services kun je je maar één keer aanmelden voor een gratis proefperiode.

Als u geïnteresseerd bent in het aangaan van een langetermijnrelatie met een van deze services, hebben we hieronder links naar onze diepgaande beoordelingen van elk van deze services ingesloten.

slinger tv

AT&T TV Nu

AT&T TV Now is verre van onze favoriete tv-streamingservice, maar het geeft je toegang tot zowel ABC als ESPN via het basis Plus-pakket voor $ 55 per maand. Je kunt de dienst zeven dagen gratis uitproberen.

FuboTV

De ooit op voetbal gerichte FuboTV is nu een streamingdienst voor alle doeleinden, en het Family-pakket van $ 65 per maand bevat ESPN, maar niet ABC. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

Hulu + Live TV

Hulu + Live TV is onze beste keuze voor sportfans en geeft je toegang tot ABC en ESPN. Zoals bij de meeste andere diensten, verschilt het exacte kanaalaanbod echter per markt. De service kost $ 55 per maand en er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

Sling TV

Het Orange-pakket van Sling TV biedt de goedkoopste manier voor snoersnijders om de finale te bekijken. Het kost slechts $ 30 per maand en is inclusief ESPN. Sling is echter gierig met zijn gratis proefperiode – je krijgt slechts drie dagen.

YouTube TV

youtube tv

YouTube TV is onze beste keuze op het gebied van tv-streamingdiensten en omvat lokale ABC-stations (in 99,5 procent van de huizen in de VS), ESPN NBA TV, maar het is ook een van de duurdere alternatieven voor $ 65 per maand. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

0 Shares:
You May Also Like