Hoe permanent verwijderde notities op iPhone op 4 manieren te herstellen: controleer ook gratis oplossingen!

Hier leest u hoe u verwijderde notities op uw iPhone kunt herstellen: open de Notes-app en tik vervolgens op de pijl-terug om naar het menu Mappen te gaan. Open nu de map Onlangs verwijderd, selecteer de verwijderde notities die u wilt herstellen en tik vervolgens op “Herstellen” om deze notities naar de map Notities te verplaatsen.

De iPhone Notes-app is de perfecte app om willekeurige gedachten, ideeën, herinneringen, takenlijsten en meer vast te leggen. Maar als je ooit per ongeluk een notitie of meerdere notities op je iPhone hebt verwijderd, is de eerste vraag die je jezelf waarschijnlijk stelt: “hoe krijg ik mijn verwijderde notities terug?”

Maak je geen zorgen, ik heb je gedekt. Hier is hoe permanent verwijderde notities op iPhone te herstellen op vier verschillende manieren.

4 eenvoudige manieren om verwijderde notities op iPhone te herstellen

Ik heb geprobeerd vier verschillende methoden om verwijderde notities op een iPhone te herstellen. Voor het geval je je dit afvroeg, je kunt deze methoden ook voor een iPad gebruiken.

Twee van de methoden die ik probeerde, vereisten premium software, Dr. Fone en Stellar Recovery. Twee andere methoden gebruiken echter gratis Apple-software: iTunes en iCloud. Dus ongeacht uw budget, er is een manier om uw verwijderde notities op uw iPhone te herstellen.

Dr. Fone gebruiken

Dr. Fone – Data Recovery is een app voor gegevensbeheer u kunt gebruiken om verwijderde bestanden op zowel iOS- als Android-apparaten te herstellenen ze bieden jaarabonnementen voor hun producten.

Als u alleen op zoek bent naar een tool voor gegevensherstel voor iOS-apparaten, kost het 1-jarige abonnement, dat tot 5 apparaten en 1 pc/Mac-computer dekt, $ 59,95. Als u op zoek bent naar de volledige iOS-toolkit, inclusief gegevensherstel, telefoonoverdracht, systeemreparatie en meer, zijn de kosten $ 99,95 per jaar.

Verkrijg Dr.Fone – Gegevensherstel

Hier, ik ga het je laten zien hoe te gebruiken Dr. Fone om verwijderde notities op je iPhone te herstellen:

  Koop uw Dr. Fone – Data Recovery-licentie en download de software naar uw pc of Mac. Open de software op uw desktopcomputer en sluit uw iPhone aan op de computer via een USB-kabel.
  De onderstaande interface laat zien dat uw apparaat wordt aangesloten.

  Dr. Fone verbindt iPhone met computer

  Nadat uw iPhone succesvol is verbonden, ziet u de verschillende gegevenscategorieën waaruit u kunt kiezen.
  Aangezien u nu alleen verwijderde notities hoeft te herstellen, deselecteer elke andere optie behalve “Notities & Bijlagen.

  Dr. Fone-pagina voor gegevensherstel met gegevenstypen die u kunt herstellen

  Zodra u alle andere gegevenscategorieën heeft uitgeschakeld, behalve ‘Notities en bijlagen’, drukt u op de knop “Start scannen” om te beginnen met het scannen van uw iPhone op verwijderde notities.

  Dr. Fone-pagina voor gegevensherstel met opmerkingen en bijlagegegevens geselecteerd voor herstel

  Dr. Fone zal beginnen uw apparaat scannen op huidige en verwijderde notities. De tijd hangt af van hoeveel gegevens er op uw telefoon staan. U ziet de volgende interface en een geschatte resterende tijd tot voltooiing.

  Dr. Fone scant de iPhone voor de gegevens die moeten worden hersteld

  Nadat de scan is voltooid, ziet u alle notities op uw iPhone, huidige en verwijderde, weergegeven waaruit u kunt kiezen en kiezen. Selecteer de gewenste notities en klik op “Herstellen naar apparaat” om ze op je iPhone te herstellen of “Herstellen naar computer” om ze op uw pc/Mac op te slaan.

  Dr. Fone Toont alle notities en bijlage hersteld

Verkrijg Dr.Fone – Gegevensherstel

Hier is een video-tutorial die uitlegt hoe je verwijderde notities op je iPhone kunt herstellen met Dr. Fone:

Dr. Fone is een geweldige tool voor gegevensherstel die zeker van pas zal komen, niet alleen voor verwijderde notities op je iPhone, maar ook voor berichten en andere vormen van gegevens. Als je meer wilt weten, bekijk mijn gedetailleerde Dr. Fone iOS-recensie.

Als u er al zeker van bent dat Dr. Fone – Data Recovery de juiste tool voor gegevensherstel voor u is, kunt u deze hier downloaden.

Verkrijg Dr.Fone – Gegevensherstel

Stellar Recovery gebruiken

Stella Recovery is een app voor gegevensbeheer die kan worden gebruikt voor iOS- en Android-apparaten. U kunt het gebruiken voor gegevensoverdracht tussen apparaten, back-ups en gegevensherstel. De abonnementen van Stellar Recovery worden op jaarbasis afgesloten.

De Standard Plan, waarmee gegevensherstel op iPhone, iPad, iCloud en iTunes mogelijk is, is beschikbaar voor $ 39,99 per jaar. De Toolkit, die gegevensherstel biedt, evenals een gegevenswisser voor iOS-apparaten, is beschikbaar voor $ 49,99 per jaar. Beide abonnementen dekken maximaal 5 apparaten en bieden onbeperkt herstel.

Als u geïnteresseerd bent in een abonnement dat meer dan 5 apparaten dekt, biedt Stellar Recovery een Toolkit Plus-abonnement dat tot 50 iPhones ondersteunt.

Hier laat ik het je zien hoe het te gebruiken om verwijderde notities van de iPhone te herstellen zonder back-up.

  Koop uw Stellar Recovery-abonnement en download de software op uw computer. Open de Stellar Recovery-app op uw computer. Op het startscherm ziet u dat de optie “Herstellen van iPhone” automatisch is geselecteerd, waarbij elke gegevenscategorie is aangevinkt op herstel. Schakel elke categorie uit, behalve ‘Notities en herinneringen’.

  Stellar Iphone Recovery-startscherm met aantekeningen geselecteerd voor herstel

  Als je eenmaal hebt deselecteerde elke andere gegevenscategorie behalve “Notities & Herinneringen”, klik op “Volgende” in de rechterbenedenhoek van het scherm.

  Stellar Data Recovery voor Iphone- Selecteer wat te herstellen pagina met de volgende knop gemarkeerd

  Stellar Recovery zal u nu vragen om uw iPhone op uw computer aan te sluiten. Sluit het aan met een USB-kabel en wacht tot Stellar Recovery het herkent.

  Stellar Data Recovery voor Iphone Verbind uw Iphone-pagina

  Nadat Stellar Discovery uw apparaat heeft herkend, selecteer uw iPhone en klik vervolgens op “Scannen”.

  Stellar Data Recovery voor Iphone Klik op apparaat om pagina te selecteren met scanknop gemarkeerd

  Stellaire ontdekking zullen scan je iPhone op de huidige en verwijderde notities.

  Stellar gegevensherstel voor het scannen van een aangesloten iPhone

  Zodra de scan is voltooid, ziet u de volgende interface. U moet de categorie “Notities” selecteren om een ​​voorbeeld van de resultaten te zien.

  Stellar gegevensherstel voor iPhone die gescande iPhone-gegevens weergeeft

  Als u niet tevreden bent met de resultaten van de eerste scan, is er een optie om een ​​Deep Scan te doen en nog verder te gaan in je iPhone.

  Stellar Data Recovery voor Iphone-bestandsvoorbeeldpagina met Deep Scan-optie gemarkeerd

  De diepe scan duurt even, omdat uw telefoon grondiger wordt doorzocht dan de eerste scan. Terwijl het plaatsvindt, ziet u de volgende interface:

  Stellar Data Recovery voor iPhone Deep Scan Prompt

  Zodra de Deep Scan is voltooid, ziet u een pop-up waarin staat dat deze is voltooid. Als er meer gegevens te vinden zijn, Stellair herstel Zal je het laten zien, als er echter, zoals ik, niets anders te vinden was, zie je het volgende verschijnen:

  Stellar gegevensherstel voor iPhone Deep Scan voltooid Prompt

  Nadat de Deep Scan van Stellar Recovery is voltooid, u kunt een voorbeeld van de bevindingen bekijken door op de categorie Notities te klikken zoals je deed in stap 6. Hiermee kun je de notities zien die Stellar Recovery heeft ontdekt, en kun je de gewenste notities opslaan.

  Stellar Data Recovery voor Iphone toont items in de Notes-map

Hier is een video-tutorial over hoe Stellar Recovery te gebruiken om verwijderde notities op uw iPhone te herstellen:

Stellar Recovery werkt niet alleen geweldig voor het herstellen van verwijderde notities op je iPhone, maar ook voor berichten, oproeplogboeken en meer. Uitchecken Stellair herstel om al uw verloren iPhone-gegevens te vinden.

iCloud gebruiken

iCloud is de cloudopslagservice van Apple en wordt door Apple-gebruikers gebruikt om back-ups te maken en gegevens op te slaan. Het is een geweldige manier om verwijderde gegevens, zoals notities, en andere bestanden, zoals afbeeldingen, video’s en meer, te herstellen.

De iCloud-website gebruiken

  Ga naar icloud.com en log in op uw iCloud-account.

  iCloud-aanmeldingspagina

  Klik na het inloggen op Notities.

  iCloud-dashboard

  Als je eenmaal hebt geklikt op Notes, klik op Recent verwijderd.

  Inhoud van iCloud-notitiesmap

  Selecteer de items die u wilt herstellen en klik vervolgens op ‘Herstellen’. Hiermee worden uw eerder verwijderde notities hersteld.

  iCloud Notes-map met hersteloptie gemarkeerd

iCloud-back-up gebruiken

Als u iCloud-back-ups hebt ingeschakeld op uw iPhone, kunt u deze gebruiken om uw verwijderde notities te herstellen. Het proces is vrij eenvoudig, maar het is belangrijk op te merken dat u eerst alle gegevens van uw telefoon moet wissen.

  Open op uw iPhone Instellingen> Algemeen> Reset en selecteer vervolgens “Wis alle inhoud en instellingen”. Hiermee wordt je telefoon schoongeveegd en wordt deze in feite opnieuw ingesteld.

  iPhone Reset Pad

  U moet dan uw telefoon opnieuw instellen, wanneer u dit doet, selecteer de optie “Herstellen van iCloud-back-up” en log in met uw Apple ID. Kies de iCloud-back-up met uw verwijderde notities. Al uw gegevens van uw iCloud-back-up worden teruggezet op uw telefoon, inclusief uw eenmaal verwijderde notities.

Hier is een video-tutorial over hoe u uw verwijderde notities op uw iPhone kunt herstellen met behulp van een iCloud-back-up:

iTunes-back-up gebruiken

Als u iTunes gebruikt om regelmatig een back-up van uw iPhone te maken, is de kans groot dat uw verwijderde notities zich in uw iTunes-back-ups bevinden. Het is belangrijk op te merken dat het herstellen van de back-up de huidige inhoud van uw iPhone overschrijft. Je kunt ook niet zien wat er op die back-up is opgeslagen, dus het is een kwestie van vertrouwen.

  Open iTunes op uw bureaublad en sluit uw iPhones aan met een USB-kabel. Klik op de telefoonpictogram om het gegevensoverzicht van uw iPhone te zien.

  iTunes-dashboard

  Op die pagina ziet u een “Back-up terugzetten” optie onder het gebied “Handmatig een back-up maken en terugzetten”. Klik erop om het op je iPhone te herstellen.

  iTunes toont uw iPhone-inhoud

  Als je dit eenmaal hebt gedaan, iTunes begint je iPhone te herstellen met de gekozen back-up. Onthoud dat u uw iPhone tijdens dit proces niet loskoppelt.

  Voortgangsbalk met iPhone-herstel via iTunes

  Eenmaal hersteld, ziet u de volgende pop-up waarin u kunt zien dat het proces is voltooid. U kunt nu uw Notes-app controleren om uw eenmaal verwijderde notities te zien.

iTunes iPhone-herstel succesvolle prompt

Hier is een video-tutorial over hoe u uw iPhone kunt herstellen met een iTunes-back-up:

Veelgestelde vragen

Kun je verwijderde tekst in notities op de iPhone herstellen?

U kunt verwijderde tekst in notities op de iPhone herstellen met behulp van de Notes-app of iCloud. Je kunt verwijderde notities vinden in de map ‘Recent verwijderd’ in de Notes-app, of je kunt een iCloud-back-up gebruiken om een ​​verwijderde notitie te herstellen die je nodig hebt maar per ongeluk hebt verwijderd.

Waar is de onlangs verwijderde map op de iPhone?

De onlangs verwijderde map op uw iPhone vindt u in het menu Mappen in de Notes-app. Open Notities en tik vervolgens op de pijl terug in de rechterbovenhoek van uw scherm. Dat brengt je naar de Mappenmenu waar u de recent verwijderde notitiemap kunt vinden.

Hoe permanent verwijderde notities op iPhone te herstellen – Inpakken

Wat vond je van deze tutorial? Deze vier methoden waren de manieren waarop ik kon verwijderde notities op mijn iPhone herstellen. Ze werken goed met zowel oude als nieuwere iPhones, dus of je nu een iPhone 6 of een iPhone 12 Pro gebruikt, je bent gedekt.

Als je geïnteresseerd bent in het herstellen van meer dan verwijderde notities op je iPhone, bekijk dan dit artikel dat gaat over de beste iPhone-software voor gegevensherstel. Als u echter meer geïnteresseerd bent in het herstellen van WhatsApp-berichten, kunt u hier leren hoe u dat kunt doen.

Stellair herstel en Dr. Fone – Gegevensherstel beide werken goed als premium betaalde opties om verwijderde notities op mijn iPhone te herstellen. Als je echter een klein budget hebt, werken iTunes- en iCloud-back-ups ook goed, zorg er wel voor dat je regelmatig een back-up van je iPhone maakt.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om hieronder te reageren en dit artikel te delen met je familie en vrienden!

0 Shares:
You May Also Like