Hoe pdf naar jpg te converteren op Windows 10 (5 manieren)

PDF staat voor protected document format, het is een veelgebruikt bestandsformaat voor documenten. Om dit bestandsformaat te openen heeft u een PDF-reader nodig of u kunt converteer PDF naar JPG bestand voor free en hetzelfde openen. Welnu, jpg of Joint Photographic Experts Group (JPEG) is een fotoformaat dat op bijna elk platform toegankelijk is. Nogmaals als u uw PDF naar jpg converteert voor free en stuur het naar iemand waarvan de ontvanger waarschijnlijk geen software hoeft te downloaden om uw bestand te openen. Er zijn verschillende manieren om converteer pdf naar jpg op windows 10hier behandelen we enkele van die manieren om u te helpen bij het converteren van uw PDF-document.

Converteer PDF naar JPG voor free

ALS u op zoek bent naar een programma met veel functies waarmee u uw PDF-bestanden naar jpg kunt converteren, dan FormaatPDF is een geweldige tool waarmee je niet alleen converteer PDF naar JPG maar het laat je ook je andere bestanden naar PDF converteren. De tool wordt geleverd met veel handige opties waarmee u meer kunt doen met uw bestaande PDF-documenten.

Met hulp van de FormatPDF-toolu kunt PDF online naar jpg converteren voor free. En het is compatibel met Windows, Mac Android, iOS en meer.

Het online conversieproces van pdf naar jpg is 100% veilig en uw document is volledig privé en alleen u kunt het openen om het van internet te downloaden. En het originele document wordt na enige tijd van de server verwijderd.

Hoe u PDF online naar JPG converteert met behulp van de FormatPDF-tool

De conversie van een PDF naar JPG is in een paar seconden gedaan met de formaat PDF tool online.

Open eerst https://www.formatpdf.com/pdf-a-jpg/ en klik op de optie PDF-bestand selecteren. Selecteer vervolgens de PDF-bestanden die u moet omzetten in een JPG-afbeelding of u kunt de bestand daar.En tot slot, klik op de knop converteren naar JPG en dat is alles wat je hebt gedaan.Zodra het proces is voltooid, is het tijd om te klikken op “Download JPG” om je nieuwe bestand te hebben.

Converteer PDF-bestand naar JPG met Acrobat DC

U kunt Adobe’s Acrobat DC-toepassing gebruiken om PDF-bestanden naar JPG-bestanden te converteren.

Open eerst de bestandsverkenner met de Windows-toets + E en zoek het PDF-document dat u zoekt, converteer het naar een jpg-bestand. Open uw PDF-bestand in Acrobat DC, aan de rechterkant is een werkbalk en selecteer PDF exporteren. Dit opent de Exporteren PDF-venster, selecteer afbeelding en vervolgens JPEG. Klik indien nodig op het pictogram Instellingen naast JPEG om de instellingen voor bestand, kleur en conversie te wijzigen en druk vervolgens op OK. Laat “Alle afbeeldingen exporteren” uitgeschakeld en klik op Exporteren. Een dialoogvenster Opslaan als zou moeten pop open, kies je map, typ je bestandsnaam en druk op Opslaan

Elke PDF naar JPG-app gebruiken in de Microsoft Store

U kunt ook elke PDF naar JPG-app downloaden en installeren vanuit de officiële Microsoft Store en uw PDF-documenten converteren naar jpg voor free.

Open eerst Microsoft Store en zoek naar een pdf naar jpgSelecteer de app uit de zoekresultaten en klik op Downloaden en installeer de app op uw pc. Open nu de PDF naar JPG-converter en klik vervolgens op het pictogram PDF laden. Een dialoogvenster moet openen, selecteer daar het PDF-bestand dat u wilt converteren. Zodra het bestand is geopend, klikt u op afbeelding opslaan onder in het venster boven het document. Selecteer de locatie waar u het afbeeldingsbestand wilt opslaan en selecteer of u op zoek naar converteer alle PDF-documenten of de huidige pagina of bereik of pagina’s. Klik ten slotte op doorgaan om de taak te voltooien. Wanneer de app is voltooid, moet het bericht “Conversie voltooid” worden weergegeven. zoek de map waarin u het afbeeldingsbestand opslaat.

Converteer PDF naar JPG met een afbeeldingseditor

Bovendien kunt u een beeldbewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop of CorelDRAW gebruiken om het werk te doen.

Zoek eerst het PDF-bestand dat u naar JPG wilt converteren en maak een back-up van het bestand. Om dit te doen markeert u het bestand, klikt u er met de rechtermuisknop op selecteer kopieer en plak hetzelfde op een andere locatie. Open vervolgens een afbeeldingseditorprogramma zoals Adobe Photoshop of CorelDRAW en
Importeer het PDF-bestand dat u naar JPG wilt converteren. Gebruik hiervoor het menu “Bestand” om “Openen” of “Importeren” te selecteren. Zoek het PDF-bestand op uw harde schijf en klik op “OK”. Gebruik vervolgens het menu “Bestand” om “Opslaan als” te selecteren en kies “JPG” of “JPEG” als bestandstype voor het nieuwe afbeeldingsbestand. Wacht op de conversie om het nieuwe JPG-bestand te voltooien en te openen. Zorg ervoor dat er geen fouten zijn opgetreden tijdens het conversieproces en dat de JPG-afbeelding eruitziet als de originele PDF.

Een screenshot maken van het PDF-bestand

Welnu, als u de online manier of afbeeldingseditor voor PDF naar JPG-conversie niet wilt gebruiken, dan is een snelle optie om handmatig de schermafbeelding van elk van uw PDF-pagina’s vast te leggen. En sla deze screenshots op in JPG-formaat.

Zoek het PDF-bestand dat u zoekt, converteer naar JPG, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Openen met > Microsoft Edge. Hierdoor wordt uw PDF geopend in de Edge-browser, die een ingebouwde PDF-lezer heeft. bovenaan klikt u op de optie “Aanpassen aan pagina”. Deze optie is een vierkant pictogram met een pijl in elke hoek. Uw Edge-venster geeft nu één volledige pagina van uw PDF-bestand weer. Gebruik nu de ingebouwde Snip & Sketch-tool van Windows 10 om een ​​screenshot van deze PDF-pagina te maken. Open hiervoor het menu “Start”, zoek naar “Snip & Sketch” en klik erop in de zoekresultaten. Selecteer in het geopende Snip & Sketch-venster in de linkerbovenhoek “Nieuw”. klik bovenaan uw scherm op de optie Rechthoekig knipsel en gebruik uw muis of trackpad om het PDF-gebied op uw scherm te selecteren. Het geselecteerde gebied wordt vastgelegd op snip & sketch, als deze schermafbeelding er goed uitziet, drukt u op de Windows-toets + S hetzelfde te redden.

En zo converteert u handmatig PDF naar JPG. Uw resulterende JPG-bestand is nu beschikbaar in de door u opgegeven map.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like