Hoe PDF naar BMP op twee manieren te converteren

Microsoft was de eerste die het BMP-bestandsformaat op de markt bracht. Het is ook bekend als het bitmapafbeeldingsbestand, apparaatonafhankelijke bitmap of gewoon bitmap. Dit bestandsformaat wordt gebruikt voor het opslaan van tweedimensionale gekleurde digitale afbeeldingen in Microsoft Windows en OS/2.

Veel mensen zoeken naar methoden om converteer hun PDF-bestanden naar BMP.

De reden hiervoor is dat wanneer u uw bestanden naar BMP-indeling converteert, er geen enkele vorm van gegevenscompressie plaatsvindt. Hierdoor hoeft de gebruiker geen concessies te doen aan de kwaliteit en dat is ook de reden waarom mensen de voorkeur geven aan hun afdrukbare afbeeldingen in BMP-formaat.

Zelfs nadat ze zoveel voordelen van het BMP-formaat kennen, verzetten mensen zich tegen het converteren van hun PDF-bestanden.

De reden is de onbeschikbaarheid van potentiële converters en de hoge prijs van de beschikbare. Dus vandaag gaan we in dit artikel enkele manieren noemen waarmee u gemakkelijk uw PDF-documenten gratis naar BMP-formaat kunt converteren.

Aanbevolen: Hoe watermerk uit PDF te verwijderen

Converteer PDF naar BMP met PDF Candy

Webbrowser gebruiken

PDF Candy is een online tool om uw bestanden van en naar het PDF-formaat naar verschillende andere te converteren. Het beste van PDF Candy is dat het geen cent van zijn gebruikers vraagt ​​voor zijn service. Bovendien gaat het converteren van bestanden met PDF Candy snel. Laten we leren hoe.

1. Gebruik de browser op uw bureaublad om de officiële site van PDF Candy te bereiken.

2. Klik nu op de +Bestand(en) toevoegen optie en selecteer het PDF-bestand van uw apparaat dat u wilt converteren. Zoals je kunt zien, kun je de bestanden ook selecteren met Google Drive en Dropbox.

pdf candy-bestandsconverter

3. Nadat u de bestanden hebt geselecteerd die u wilt converteren, klikt u op PDF converteren. U kunt ook de kwaliteit van uw gewenste bestanden wijzigen met de Beeldkwaliteit uitvoer optie.

converteer pdf-bestanden naar bmp

4. Zodra de conversie is voltooid, klikt u op Download bestand om het geconverteerde bestand lokaal op uw apparaat op te slaan.

download bestand gemaakt door pdf candy

Hiermee is de conversie van PDF naar BMP voltooid zonder veel tijd in beslag te nemen. Deze site is een hub voor PDF-conversies omdat het verschillende andere conversies ondersteunt, zoals BMP naar PDF, JPG naar PDF, PDF naar Word en nog veel meer.

andere conversies met pdf candy

Afgezien van de desktop, werkt deze site ook perfect met de mobiele browser. Dus dezelfde procedure kan worden gevolgd door de mensen die de voorkeur geven aan mobiel boven desktop.

De PDF Candy-app gebruiken

Als je de bestanden een keer in een blauwe maan converteert, is het gebruik van de site een perfecte optie. Maar als je dit regelmatig gaat doen, waarom dan niet overstappen naar de desktop-app van PDF Candy. Met de app heb je geen internetverbinding meer nodig en is de app altijd handig.

1. Download eerst de PDF Candy-app en installeer deze op uw bureaublad.

2. Selecteer na het starten van de app de conversieoptie PDF naar BMP.

bestanden converteren met de pdf candy-app

3. Selecteer nu op uw bureaublad het bestand dat u wilt converteren.

4. Klik daarna op de OVERZETTEN optie om het bestand in het gewenste formaat te converteren. U kunt ook de locatie van het bestand dat wordt opgeslagen, wijzigen met behulp van het vervolgkeuzepictogram.

converteer geselecteerd bestand

5. Uw bestand is geconverteerd. Klik op de OPEN FOLDER om het gemaakte bestand te bekijken.

bekijk het bmp-bestand op desktop

U kunt de instellingen van de app ook wijzigen door te klikken op de Instellingen optie linksonder. Onder instellingen kunt u de taal van de app, beeldkwaliteit, bestandslocatie, etc. wijzigen.

pdf candy app-instellingen

Converteer PDF naar BMP met behulp van Convertio Extension

Veel mensen zijn het niet eens met het gebruik van online sites en het downloaden van niet-vertrouwde apps om hun werk gedaan te krijgen. Hun weerstand is oprecht vanwege de mogelijkheid dat virussen en andere malware eraan worden gekoppeld. Bovendien beangstigt het risico van hacking hen ook, hoe betrouwbaar en oprecht deze sites ook moeten zijn. Dus voor degenen die veiligheid verkiezen boven alle andere dingen, hier is een Chrome-extensie voor jullie allemaal, waarmee je je PDF-bestanden naar BMP kunt converteren.

1. Gebruik de Chrome Web Store en voeg de Convertio-extensie toe aan uw browser.

convertio bestand converter

2. U kunt zien dat de extensie wordt toegevoegd in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik erop en selecteer de Afbeeldingsconvertor.

convertio app-extensie

3. Selecteer in het volgende scherm dat verschijnt de locatie van uw bestand. Als uw PDF-bestand bijvoorbeeld lokaal op uw computer is opgeslagen, tikt u op het bureaubladpictogram en selecteert u het gewenste bestand. Op dezelfde manier selecteert u het Dropbox-pictogram, Drive-optie of klikt u op het koppelingspictogram als u de link heeft van het bestand dat u wilt converteren.

selecteer bestanden om te converteren in convertio

4. Selecteer nu het formaat naar BMP door te klikken op de vervolgkeuzepictogram. U kunt desgewenst meer bestanden toevoegen om te converteren en vervolgens de OVERZETTEN optie.

selecteer bmp-formaat en converteer het bestand in convertio

5. Klik ten slotte op Downloaden om het bestand op uw apparaat op te slaan.

download het bestand gemaakt door convertio

Op dezelfde manier kunt u de bestanden met slechts enkele eenvoudige stappen in talloze andere formaten converteren.

Afsluiten

BMP-formaat maakt geen enkele vervorming van de kwaliteit en dat is de reden waarom dit formaat groter is dan de PDF-bestanden. Het verdient ook de voorkeur om het BMP-formaat te gebruiken wanneer u uw kleurenafdruk wilt kopiëren met heldere en levendige kleuren.

Als u echter van plan bent uw document online te delen, wordt het vanwege het grotere formaat niet aanbevolen om het BMP-formaat te gebruiken. Bovendien wilt u in dit geval misschien uw PDF-document comprimeren om de grootte nog meer te verkleinen.

En als u uw PDF in een Word-document moet gebruiken, kunt u dit eenvoudig doen door deze eenvoudig in het document in te voegen.

Als je dit artikel van enige hulp hebt gevonden, aarzel dan niet om het met je vrienden te delen. Laat het ons weten in de opmerkingen in het geval van een vraag.

0 Shares:
You May Also Like