Hoe nummers op Spotify te verbergen, inclusief de oude ‘Fearless’-albums van Taylor Swift

how to hide fearless songs on spotify

zojuist op de grote muziekstreamingservices, waaronder Spotify, gevallen en daarmee de kans voor Swifties over de hele wereld om het te houden aan de hebzuchtige zakelijke belangen die de studiomeesters van enkele van Taylor Swift’s vroegste grote hits kopen en verkopen.

Het eerste salvo in Tay Tay’s poging om effectief de controle over haar back-catalogus terug te krijgen, die nu in handen is van een derde partij na een langdurig geschil met haar voormalige label, Big Machine, is in alle opzichten een zorgvuldig opnieuw opgenomen versie van het originele tweede album (behalve een handvol “From the Vault”-nummers), dat laat zien hoe vastbesloten Taylor is om haar muziek terug te krijgen.

Wat heeft dit allemaal te maken met het verbergen van nummers op Spotify? Welnu, met , Tay Tay en haar leger willen het origineel begraven (plus een paar door Big Machine geproduceerde heruitgaven), die nog steeds beschikbaar zijn op Spotify en andere diensten. Als genoeg luisteraars Taylor’s versie van streamen, zo redeneren ze, zullen ze de vorige versies die ze niet langer onder controle heeft, devalueren.

Omdat de oude albums nog steeds op Spotify staan, kun je ze gemakkelijk – en onbedoeld – streamen door een shuffle te spelen. Maar als je de originele nummers gebruikt, weet je zeker dat je die oude nummers uit je Spotify-wachtrij houdt – en inderdaad, Taylor’s fanbase heeft instructies op Twitter gedeeld over hoe je precies dat moet doen.

Het slechte nieuws is dat er geen gemakkelijke manier is om een ​​heel Spotify-album in één keer te verbergen. Dat betekent dat je elk nummer op drie oude albums (en een paar nummers op ), één voor één moet doornemen en verbergen.

Hoe nummers op Spotify te verbergen (inclusief oude nummers)

hoe nummers op spotify te verbergen
    Zoek eerst naar het album met nummers die u wilt verbergen – laten we doorgaan en beginnen met . Tik vervolgens op de knop met drie stippen naast elk nummer, tik op Verberg nummer, beschouw het deuntje dan als verbannen. Keer terug naar het startscherm, tik op Instellingen > Afspelenzorg er dan voor dat de Niet-afspeelbare nummers verbergen optie is ingeschakeld. U kunt deze instelling altijd uitschakelen om eerder verborgen tracks zichtbaar te maken. Geniet ervan, veilig in de wetenschap dat die originele, niet-Taylor-eigendomsnummers nooit meer in een van je Spotify-shuffles zullen verschijnen.
0 Shares:
You May Also Like