Hoe NordVPN Network TAP Fatal Driver Error op te lossen en wat het is?

Als NordVPN problemen heeft om verbinding te maken, open dan Instellingen en open vervolgens Netwerk en internet. Open onder Geavanceerde netwerkinstellingen Adapteropties wijzigen. Een van de verbindingen krijgt de naam TAP-NordVPN Windows Adapter V9, schakel deze uit en weer in. Dit zou de TAP-fout moeten oplossen.

Heb je problemen met het verbinden met NordVPN? laat het zien? een fout wanneer u verbinding probeert te maken met een server? Het is mogelijk dat je een netwerk TAP fatale driverfout.

Geen zorgen, het probleem is gemakkelijk te vinden en op te lossen. Ik laat je zien hoe je een diagnose kunt stellen NordVPN netwerk TAP fouten in Windows en repareer het als u een vindt fatale driverfout. Als je klaar bent, kun je weer verbinding maken met NordVPN.

Hoe een NordVPN-netwerk TAP-fout te diagnosticeren?

U kunt een probleem niet oplossen als u niet weet wat het is, dus voordat u probeert de fatale fout van NordVPN Network TAP op te lossen, moet u een diagnostische test uitvoeren om er zeker van te zijn dat dit het probleem is dat u ondervindt. Hier is hoe:

  Open de NordVPN-app en ga naar de instellingen (dit is de tandwieltool in de rechterbovenhoek van de app)

  scherm van de nordvpn-app

  Zodra je de instellingen hebt geopend, klik op Geavanceerd om toegang te krijgen tot de geavanceerde instellingen van de app.

  NordVPN-instellingen

  Vervolgens gaat u een diagnostische test uitvoeren om te zien of het probleem dat u ondervindt een TAP-fout is. Dit doe je door op de te klikken “Diagnostisch hulpprogramma uitvoeren” optie.

  Geavanceerde instellingen van NordVPN

  Afhankelijk van uw firewall-instellingen, zal uw computer vragen of u: sta NordVPN toe om wijzigingen aan te brengen naar jouw computer. Klik op Ja. Zodra het venster Diagnostiek is geopend, selecteert u de “Diagnostiek verzamelen” optie en druk vervolgens op doorgaan om de test uit te voeren.

  Scherm NordVPN Diagnose

  U kunt de diagnostische informatie vinden in zijn standaardmap in C:\Program Files\NordVPN\. Het is opgeslagen als een zip-bestand, dus je zult het nodig hebben pak het bestand uit om het servicebestand te vinden met de informatie die u nodig hebt.

  NordVPN Dianostic-bestanden gecomprimeerd

  Nadat u het bestand hebt uitgepakt, zoekt u naar het servicebestand met de service-XXXX-XX-XX.nwl formaat. Bijvoorbeeld, dienst-2021-03-04.nwl.

  diagnostische servicebestanden

  Open het bestand met behulp van een teksteditor zoals Kladblok en zoek naar een fout in de meetwaarden. Dit zal zoiets zijn als FATAL Alle TAP-Windows.

Zodra je het probleem hebt gediagnosticeerd en hebt bevestigd dat je een TAP-stuurprogrammafout hebt, de volgende stap is om het te repareren. Het is eenvoudig en u hoeft NordVPN ook niet te de-installeren om het te doen.

Hoe een NordVPN-netwerk TAP Fatal Driver Error op te lossen?

  Open Apparaatbeheer op uw bureaublad naar toegang tot uw netwerkadapters. De beste manier om dit te doen, is door in het zoekvak van de taakbalk te zoeken.

  Zoekresultaat voor zoeken in apparaatbeheer

  Zodra je Apparaatbeheer hebt geopend, selecteer de netwerkadapters om alle netwerkadapters van uw computer te zien.

  Schermafbeelding van NOrdVPN-adapters

  Zoeken TAP-NordVPN Windows Adapter V9 dan klik met de rechtermuisknop en selecteer “Uitschakelen” om de adapter uit te schakelen.

  TAP-NordVPN Windows Adapter V9 uitschakelen

  Nadat u de adapter heeft uitgeschakeld, klik er nogmaals met de rechtermuisknop op en schakel het in.

  TAP-NordVPN Windows Adapter V9 inschakelen

Het opnieuw opstarten van de adapter zou het probleem moeten verhelpen, zodat u verbinding kunt maken. Als het niet werkt, bekijk dan andere manieren om een ​​netwerkadapter opnieuw in te stellen.

Na dat te hebben gedaan, je zou moeten kunnen beginnen je favoriete Netflix-programma’s streamen van andere landen.

Veelgestelde vragen

Wat is NordVPN netwerk TAP?

NordVPN netwerk TAP is een virtueel TAP-apparaat (Test Access Point) die NordVPN gebruikt om verbinding te maken met zijn servers. De netwerk-TAP is essentieel om NordVPN te laten functioneren en als er problemen zijn met de netwerk-TAP, krijgt u verbindingsproblemen.

Is TAP Windows een virus?

TAP Windows is geen virus. Het is een netwerkstuurprogramma dat VPN-services, zoals NordVPN, gebruiken om verbinding te maken met servers en het is volkomen veilig.

Wat is een TAP-apparaat?

EEN KRAAN (Toegangspunt testen) device is een hardwareapparaat waarmee u uw netwerkverkeer kunt openen en bekijken. TAP-stuurprogramma’s dragen zowel uitgaande als inkomende gegevensstromen tegelijkertijd over op speciale kanalen, zodat alle gegevens tegelijkertijd kunnen aankomen.

Wat is een TAP-stuurprogramma voor VPN?

EEN KRAAN bestuurder voor VPN simuleert een TAP-adapter (Test Access Point) voor het besturingssysteem van uw computer. TAP-stuurprogramma’s voeren dezelfde taken uit als fysieke TAP-adapters en zijn essentieel voor het functioneren van VPN’s zoals NordVPN.

Een NordVPN-netwerk TAP-fout oplossen – Afronden

Een Network TAP-fout kan een technisch ingewikkeld probleem lijken om op te lossen, maar het is relatief snel en eenvoudig. Daarom wilde ik met je delen hoe snel en gemakkelijk het is te repareren. Het duurt slechts een paar minuten en als u klaar bent, kunt u zonder zorgen verbinding maken.

NordVPN is mijn favoriete VPN-service, dus als je het wilt uitproberen, hebben ze een geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat je het zonder risico kunt proberen. Bekijken.

Als je deze gids leuk vond, laat het me dan weten in de reacties hieronder. Wees ook niet bang om dit artikel te delen met je vrienden of iemand anders die je kent die mogelijk problemen heeft om verbinding te maken met NordVPN.

0 Shares:
You May Also Like