Hoe MMGuardian op de telefoon te verwijderen of te omzeilen: bekijk dit eens

Als u MMGuardian op uw telefoon wilt verwijderen of omzeilen, kunt u dit op vier manieren doen: verwijderen, ontkoppelen, ouderlijk toezicht van Google Play uitschakelen en Google Play-gegevens verwijderen.

Denk je dat je een monitoring-app of spyware geïnstalleerd op je telefoon?

Hoewel je apps voor ouderlijk toezicht, zoals MMGuardian, voor goede dingen kunt gebruiken, door het op een doelapparaat te installeren zonder medeweten en toestemming van de gebruiker illegaal kan zijn. En zelfs als u de gebruiker bent en u zich bewust bent, kunt u nog steeds niet waarderen het feit dat je in de gaten wordt gehouden.

Als je denkt dat MMGuardian op je telefoon is geïnstalleerd zonder toestemming, of als je gewoon wil niet dat het wordt geïnstalleerd op je telefoon of op de doeltelefoon niet meer, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tutorial leer ik het je hoe MMGuardian te verwijderen of te omzeilen met behulp van 4 methoden.

4 manieren om MMGuardian te verwijderen of te omzeilen: stap voor stap

Monitoring-apps zoals de MMGuardian app voor ouderlijk toezicht bestaan ​​zodat ouders ervoor kunnen zorgen dat hun kinderen niet worden blootgesteld aan iets dat ongepast is voor hun leeftijd.

Met functies zoals locatie en communicatie volgenkunnen ouders hun kinderen ook beschermen tegen potentieel schadelijke mensen en ervoor zorgen dat hun online interacties gezond zijn.

Dat gezegd hebbende, zijn er veel redenen waarom u MMGuardian op de telefoon wilt verwijderen of omzeilen, zoals hierboven vermeld.

Als je wilt verwijder de app of ten minste voorkomen dat het toegang krijgt de doeltelefoon, hier is hoe.

Door de MMGuardian-app te verwijderen

MMGuardian gebruikt apparaatbeheerdersrechten om het te beschermen tegen verwijdering. Met andere woorden, als u het probeert te verwijderen, wordt u gevraagd om de account wachtwoord.

Als je hier geen toegang toe hebt, kun je het apparaat per ongeluk blokkeren door te proberen het zonder te verwijderen. U kunt een tijdelijke oplossing vinden door het apparaat op te starten in veilige modus, maar je zult een langdurig en ingewikkeld proces moeten ondergaan.

Dat gezegd hebbende, als je wel toegang hebt tot de beheerderswachtwoord en telefoon, dan is het eenvoudig om de MMGuardian child-app te verwijderen. Dit zijn de stappen:

  Open vanaf je telefoon de MMGuardian-app.

  Mm voogd app inlogpagina

  U wordt dan gevraagd om in te loggen met de admin/ouder wachtwoord. Voer het wachtwoord in om toegang te krijgen tot de interface en klik op Indienen.

  Mmguardian-aanmeldingspagina met het ingevoerde wachtwoord en de verzendknop gemarkeerd

  Nadat u bent ingelogd, navigeert u naar de rechter bovenhoek van de interface. Druk op prullenbak icoon in de groene balk.

  Mmguardian-dashboard met het prullenbakpictogram gemarkeerd

  De app toont je dan een venster. Druk op Verwijder MMGuardian knop.

  Mmguardian nieuw venster met de knop mmguardian verwijderen gemarkeerd

  Kraan Oke bevestigen.

  Verwijder de mmguardian-bevestiging met de ok-optie gemarkeerd

  MMGuardian zal nu de beveiligingen uitschakelen en je vragen of je dat wilt verwijder de app. Als u wilt voorkomen dat MMGuarding de activiteiten van het doelapparaat controleert, tikt u op Oke.

  MMGuardian de-installatie laatste bevestiging pop-up met de ok-knop gemarkeerd

Door uw apparaat los te koppelen van MMGuardian

Als u toegang heeft tot de beheerdersreferenties van het apparaat, kunt u ook: MMGuardian uitschakelen van het webportaal zelf. U kunt dit doen via uw desktop-, laptop- of telefoonbrowser.

  Ga naar de MMGuardian web portaal via de browser van uw computer.

  MMguardian-webportaal

  Gebruik vanaf hier de admin/ouder e-mailadres en wachtwoord Inloggen.

  MMguardian-webportal met de invoervelden voor inloggen en de inlogknop gemarkeerd

  U komt dan in de MMGuardian-interface. Als er meerdere apparaten worden gecontroleerd, kies dan het juiste apparaat van de tabbladen in de groene balk op de top. Uw het telefoonnummer van het apparaat moet hier worden aangegeven. Zoals je kunt zien, is er maar één tabblad in mijn interface, aangezien ik maar één apparaat heb dat wordt gecontroleerd.

  Mmguardian overzichtsdashboard met het indicatortabblad voor het telefoonnummer van het apparaat gemarkeerd

  Klik op het tabblad opties, aangegeven door de hamburger icoon naast het bewaakte telefoonnummer.

  Mmguardian bovenste gedeelte overzichtsvenster met het hamburgermenu gemarkeerd

  Ga op het tabblad Opties dat verschijnt naar het onderste gedeelte en kies Instellingenaangeduid met een moersleutelpictogram.

  MMguardian-menu met het tabblad Instellingen gemarkeerd

  Als u eenmaal in het venster Instellingen bent, controleert u of het aangegeven telefoonnummer het telefoonnummer is dat u wilt loskoppelen van MMGuardian. Je zult het zien telefoonnummer weergegeven in de linkerbovenhoek van de interface.

  Venster met Mmguardian-telefooninstellingen met het nummerveld gemarkeerd

  Zodra je zeker weet dat dit is wat je wilt verwijderen, klik je op de rode “Verwijderen uit account” knop rechtsonder in de interface.

onderste deel van het Mmguardian-instellingenvenster met de knop Verwijderen uit account gemarkeerd

Door ouderlijk toezicht uit te schakelen in de Play Store

Je kan ook het vermogen van MMGuardian om te spioneren omzeilen op uw activiteiten door de Functie voor ouderlijk toezicht in de Play Store. Ouderlijk toezicht stelt ouders in staat om: bewaken en controleren de activiteiten van hun kinderen op hun telefoons. Als u dit uitschakelt, krijgt u meer controle over uw activiteitenzoals de apps die u kunt downloaden en openen.

  Open Google Play Store op uw apparaat.

  Android-startscherm met de playstore-app gemarkeerd

  Tik op je profielfoto bij de rechter bovenhoek van de interface om het optiescherm weer te geven. Als je geen profielfoto hebt, zie je alleen de eerste letter van je naam.

  Playstore For you-scherm met de accountknop gemarkeerd

  Er verschijnt een nieuw menu. Kraan Instellingen.

  Playstore Accounts-menu met de instellingenoptie gemarkeerd

  Tik vervolgens op Familie.

  Playstore-instellingen met het gezinstabblad gemarkeerd

  Klik ten slotte op Ouderlijk toezicht. Als ze aan staan, zie je ‘aan’ en als ze uit zijn, zie je ‘uit’.

  Instellingen voor ouderlijk toezicht in Playstore met de optie voor ouderlijk toezicht gemarkeerd

  Druk op schuifknop ernaast om het uit te schakelen. U moet de pincode van het apparaat invoeren om door te gaan.

  Voer inhoud in Pin pop-up voor Playstore ouderlijk toezicht

  Je ouderlijk toezicht zou nu moeten zijn uit.

Instellingen voor ouderlijk toezicht in Playstore met de optie voor ouderlijk toezicht gemarkeerd

Door ouderlijk toezicht in de Play Store uit te schakelen zonder een pincode

Zelfs als je niet de juiste pincode hebt om ouderlijk toezicht uit te schakelen, kun je deze nog steeds omzeilen met deze handige truc.

  Ga naar Instellingen.

  Android-startscherm met de instellingen-app gemarkeerd

  Scroll naar beneden en klik op Opslag.

  Android-instellingen met de opslagoptie gemarkeerd

  Zoek naar de Google Play Store app. Mogelijk moet u naar beneden scrollen, afhankelijk van het aantal apps dat u heeft. Als je het eenmaal hebt gevonden, tik erop om door te gaan.

  Opslaginstellingen voor Android-apps met de Google Play Store-app gemarkeerd

  U ziet opties om Cache te wissen of Gegevens te wissen. Kraan Verwijder gegevens en bevestig. Hiermee wordt alle opgeslagen informatie in de Play Store gewist, inclusief: instellingen voor functies voor ouderlijk toezicht.

Opslaginstellingen voor Google Play Store met de knop voor wissen van gegevens gemarkeerd

Veelgestelde vragen

Kan MMGuardian worden omzeild?

U kunt MMGuardian gemakkelijker omzeilen dan andere spionage-apps op de markt, zoals mSpy. Dit kan door verwijderen, ontkoppelen van het account, ouderlijk toezicht uitschakelen op Google Play, en verwijderen Google Play-gegevens. Via deze methoden kunt u voorkomen dat MMGuardian uw activiteit controleert.

Wat kan MMGuardian zien?

De MMGuardian-app voor ouderlijk toezicht kan dergelijke informatie zien, zoals: telefoongesprekslogboeken, berichten, browsegeschiedenis en statistieken, en app-activiteit. Dit kan ouders helpen om de online activiteiten van hun kinderen te volgen en te zorgen voor een gezonde blootstelling aan en interactie met internet.

Hoe weet u dat MMGuardian is geïnstalleerd?

U weet dat MMGuardian is geïnstalleerd als u iets ongewoons opmerkt op uw telefoon. Net als elke andere spionage-app, draait MMGuardian op de achtergrond en verbruikt het gegevens, wat problemen kan veroorzaken zoals vertragingen, glitches en zwaarder batterijverbruik. Het pictogram is ook: niet verstopt standaard.

Hoe MMGuardian te verwijderen of het te omzeilen?

MMGuardian is een uitstekende app voor ouderlijk toezicht dat kan ouders een basisidee geven van wat hun kinderen doen, hoe het met ze gaat en wat voor soort informatie ze op internet opzoeken.

Als u echter gelooft dat MMGuardian hoort niet op je telefoon te staan of als je denkt niemand zou toezicht moeten houden uw activiteiten, de stappen die ik hier heb gegeven, zouden u moeten leren hoe u MMGuardian kunt verwijderen of op zijn minst kunt ontkoppelen of omzeilen voor uw privacy.

Vond je dit artikel leuk? Laat het me weten in de reacties hieronder!

0 Shares:
You May Also Like