Hoe lokale netwerk-tv te streamen zonder te betalen voor een grote bundel

Een van de meest voorkomende vragen die ik krijg van potentiële snoersnijders is of ze lokale netwerkkanalen kunnen streamen zonder te betalen voor een grote tv-bundel in kabelstijl (bijv. Hulu + Live TV of YouTube TV).

Je zou denken dat dit gemakkelijk zou zijn, aangezien de grote netwerken – ABC, CBS, NBC en Fox – allemaal beschikbaar zijn voor free met een over-the-air antenne. Toch bieden de meeste van deze netwerken alleen live, lokale zenderstreams aan als onderdeel van een breder betaal-tv-pakket. Dat komt omdat de bedrijven die eigenaar zijn van deze netwerken ook veel andere populaire kabelkanalen bezitten, en ze verwachten dat je voor ze allemaal betaalt. (Ze zijn ook niet vriendelijk tegen diensten die lokale uitzendregels proberen te omzeilen, zoals we zagen bij Locast en Aereo.)

Het goede nieuws is dat u niet meer dan $ 65 per maand hoeft te betalen om alleen maar naar lokale netwerkprogramma’s te kijken. Het slechte nieuws is dat je wat harder moet werken om die shows te krijgen, en dat je de live sport- en andere evenementenverslaggeving die deze kanalen bieden, misloopt. Dat is precies hoe het werkt wanneer u probeert uw tv-besparingen te maximaliseren.

Nog aan boord? Dit zijn uw opties voor het ontbundelen van netwerk-tv-inhoud:

Free netwerk TV streaming opties

abc

Hoewel het niet bijzonder goed bekend is, hebben alle grote tv-netwerken free streaming-apps waar je veel van hun nieuwste shows kunt bekijken. Het kan zijn dat je moet wachten op de nieuwste afleveringen – in sommige gevallen tot acht dagen – en je zult zeker reclame moeten maken, maar je kunt in ieder geval primetime-netwerkprogramma’s streamen zonder abonnement.

CBS heeft free apps voor Roku, Fire TV, Apple TV en Android TV. (Niet te verwarren met Paramount+, dat we binnenkort zullen bespreken)ABC heeft free apps voor alle bovenstaande platforms, plus Samsung smart TVsPBS heeft free apps op alle bovengenoemde streamingplatforms, en het biedt een free livestream in veel marktenDe Fox Now-app is free op alle bovenstaande platforms, plus Xbox-consolesNBC heeft free apps voor alle bovenstaande platforms, plus Vizio-tv’s. (Sommige shows, zoals , zijn beschikbaar voor) free op Peacock in plaats daarvan.) De CW heeft free apps op Roku, Fire TV, Apple TV, Android TV, LG en Vizio TV’s en Xbox One-consoles.

Merk op dat je met deze apps, met uitzondering van PBS, een livestream van je lokale zender kunt bekijken, in ieder geval niet zonder in te loggen via een betaal-tv-aanbieder. Ze zijn alleen handig voor het bekijken van programma’s op aanvraag.

Netwerk-tv-programma’s op streamingdiensten

Als je bereid bent te betalen voor een of twee abonnementen, kun je ook netwerk-tv-programma’s streamen de dag nadat ze op de kabel zijn uitgezonden, en zelfs de commercials overslaan:

Hulu biedt de volgende dag toegang tot ABC- en Fox-shows voor $ 7 per maand met advertenties, of $ 13 per maand zonder advertenties. (Hulu heeft ook NBC-shows voor de volgende dag, maar niet voor veel langer) Peacock Premium biedt de volgende dag toegang tot NBC-shows voor $ 5 per maand met advertenties, of $ 10 per maand zonder advertenties. Paramount+ biedt toegang tot de volgende dag tot CBS-shows voor $ 5 per maand maand met advertenties, of $ 10 per maand zonder advertenties, met een live lokale CBS-stream die ook in het duurdere niveau is opgenomen. Merk op dat je Paramount+ vrijwel altijd kunt krijgen voor free

Lokale nieuwsuitzendingen streamen

Nieuws over

Het wordt lastiger om naar je lokale nieuwszenders te kijken zonder kabel, omdat de grote netwerken geen livestreams van hun lokale zenders aanbieden zonder een volledig betaal-tv-pakket. Dat gezegd hebbende, zijn veel lokale filialen begonnen met het streamen van hun nieuwsuitzendingen voor free als je weet waar je moet zoeken:

NewsOn streamt lokaal nieuws van meer dan 275 stations in 165 Amerikaanse markten Vuit biedt lokaal nieuws van meer dan 225 stations in het hele land Stirr heeft lokaal nieuws van aangesloten stations die eigendom zijn van Sinclair free Fire TV News-app heeft lokaal nieuws uit 158 ​​Amerikaanse stedenTubi biedt lokaal nieuws van bijna 50 Amerikaanse stations Haystack heeft lokaal nieuws van verschillende stations in het hele land

Als je je lokale nieuwsuitzendingen niet kunt vinden met die opties, bezoek dan de websites van je lokale zender of zoek ze op op YouTube, waar je korte nieuwsclips of zelfs live nieuwsuitzendingen kunt vinden.

LocalBTV: een optie voor minder bekende locals

Jared Newman / IDG

LocalBTV is een free service die live over-the-air kanaalstreams aanbiedt in 21 Amerikaanse markten, met een focus op lokaal nieuws, openbare kanalen en digitale subnetwerken.

Op het moment van schrijven bevat LocalBTV geen grote tv-netwerken, dus je kunt het niet gebruiken om live naar ABC, CBS, NBC of Fox te kijken zonder kabel. Maar omdat het kanalen biedt waarvoor anders een antenne- of kabelabonnement nodig zou zijn, kan het helpen om uw tv-strategie zonder bundel af te ronden.

Denk aan shows, niet aan zenders

Met al deze opties om te overwegen, is mijn afscheidsadvies om meer te denken in termen van individuele shows dan hele kanalen.

Hoewel je favoriete herhalingskanaal misschien niet beschikbaar is zonder kabel, is de kans groot dat het nog steeds beschikbaar is op de ene of de andere streamingdienst. En zelfs als je geen livestreams van NBC of Fox kunt bekijken, heb je nog steeds toegang tot hun populairste shows kort nadat ze zijn uitgezonden. U kunt zelfs digitale etalages zoals Apple’s iTunes, Amazon Video, Google Play Movies & TV of Vudu gebruiken om de afzonderlijke programma’s te kopen die u het belangrijkst vindt.

Als al het andere faalt, kun je altijd overschakelen naar een live tv-streamingservice, zoals YouTube TV, Hulu + Live TV, Fubo TV of DirecTV Stream, die allemaal lokale kanalen streamen zonder hoepels om doorheen te springen. Maar zoals altijd heeft het extra gemak een prijs.

0 Shares:
You May Also Like