Hoe kun je zien hoeveel vrienden je hebt op Snapchat? Het is makkelijk!

Hier leest u hoe u het aantal vrienden dat u op Snapchat heeft kunt bekijken: ga naar uw profiel en scrol omlaag naar het gedeelte Snap-kaart. Onder de kaartafbeelding ziet u de tekst ‘Locatie delen met [X] Vrienden.” Je huidige aantal vrienden vervangt de [X] in die verklaring.

Snapchat staat bekend om zijn filters en verdwijnende berichten en is een populaire sociale media waarmee je kunt chatten met je vrienden, schattige selfies kunt plaatsen en meer. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe populair je bent op Snapchat, ben je niet de enige.

Hier is een eenvoudige handleiding om te zien hoeveel vrienden je hebt op Snapchat. Dit duurt minuten en toont je totale aantal Snapchat-vrienden.

Snap Map gebruiken

Snap Map is de functie voor het delen van locaties van Snapchat en stelt je in staat je locatie met je vrienden te delen. Het is ook een geweldige manier om te zien hoeveel vrienden je ook op Snapchat hebt.

Helaas geeft Snapchat niet je totale aantal Snapchat-vrienden weer zoals andere apps voor sociale media, zoals Facebook, of hoe Instagram je volgers laat zien. Maar de Snap Map-functie is een gemakkelijke manier om erachter te komen hoeveel vrienden je hebt op Snapchat. Dit is hoe het werkt:

  Open de Snapchat-app op je telefoon/tablet en open Snap Map door op het locatiepictogram in de linkerbenedenhoek van uw scherm te klikken.

  Snapchat-startpagina met kaartknop gemarkeerd

  Zodra je Snap Map hebt geopend, heb je toegang nodig tot je locatie-instellingen. U kunt dit doen door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm te klikken.

  Kaartpagina in Snapchat met instellingenpictogram gemarkeerd

  Nadat u uw locatie-instellingen heeft geopend, klik op de optie “Alleen deze vrienden” om het tijdelijk in te schakelen en toegang tot uw vriendenlijst om uit te kiezen.

  Snapchat-kaartinstellingen met alleen deze vriendenoptie gemarkeerd

  Als u de optie “Alleen deze vrienden” inschakelt, worden al uw Snapchat-vrienden weergegeven waaruit u kunt kiezen. Het bevat ook uw “Recenten” en uw “Beste vrienden”.

  Scroll naar beneden op de pagina totdat u bij het gedeelte “Alle vrienden” aankomt. Klik op de optie “Alles selecteren”, die een blauw vinkje naast al uw vrienden zal plaatsen, zodat ze uw locatie kunnen zien.

  Alleen deze vrienden-tab in Snapchat-kaartinstellingen met de knop Alles selecteren gemarkeerd

  Als je dit eenmaal hebt gedaan, ga terug naar het Snap Map-instellingenmenu om het aantal vrienden te zien dat je locatie kan zien. Aangezien dit de volledige vriendenlijst is, is het ook hoeveel vrienden je op Snapchat hebt. In mijn geval heb ik 157 vrienden op Snapchat (ik heb twee namen gecensureerd om privacyredenen).

Snapchat-kaartinstellingen met alleen deze vriendenoptie die het aantal gekozen vrienden toont

Als je het prettig vindt dat al je vrienden je locatie zien, kun je de optie “Alleen deze vrienden” ingeschakeld laten, maar als je je locatie privé wilt houden, schakel je de Ghost-modus in zodra je klaar bent met zien hoeveel vrienden je hebt op Snapchat.

Videostappen

Bekijk onze video om de stappen in actie te zien:

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen kun je op Snapchat hebben?

Je kunt maar liefst 5.000 mensen op Snapchat hebben. De oude limiet was de helft van dat bedrag, bij 2.500 mensen, maar naarmate de app in de loop der jaren populairder werd, werd het aantal verhoogd tot het huidige aantal, dat is 5.000 mensen per gebruiker.

Wat is het maximale aantal vrienden op Snapchat?

De maximale limiet van vrienden op Snapchat is 5.000 per persoon. De maximale limiet was aanvankelijk 2500, maar naarmate de app groeide, werd de limiet verhoogd tot 5.000. Hoewel dat meer dan genoeg is voor de gemiddelde persoon, is het een getal om op te schieten als je de uitdaging aankunt.

Kun je zien hoeveel vrienden iemand heeft op Snapchat?

Je kunt zien hoeveel vrienden iemand op Snapchat heeft door hun profiel te bekijken. Je moet die persoon echter als vriend hebben toegevoegd en ze moeten ook toestaan ​​dat anderen het aantal vrienden zien dat ze hebben in hun privacy-instellingen.

Hoe u kunt zien hoeveel vrienden u op Snapchat heeft – Afsluiten

Hoe vond je deze tutorial? Ik heb je verteld dat je gemakkelijk kunt zien hoeveel vrienden je op Snapchat hebt. De Snap Map-methode is een eenvoudige manier om te zien hoeveel vrienden je hebt op Snapchat.

Als je meer wilt weten over je Snapchat-vriendenlijst, bekijk dit artikel dat ook gaat over hoe u uw volledige vriendenlijst op Snapchat kunt bekijken.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je deze tutorial leuk vond. Vergeet niet te reageren en te delen met je vrienden. Ontdek wie van jullie de meeste vrienden heeft op Snapchat.

0 Shares:
You May Also Like