Hoe Kik-berichten op Android te herstellen met behulp van 2 methoden

Als u uw verwijderde Kik-berichten op Android wilt ophalen, kunt u twee methoden gebruiken. Een daarvan is om de andere persoon in het gesprek te vragen de berichten naar u terug te sturen, en de andere is om een ​​back-up te herstellen die de berichten bevat die u wilt ophalen.

Ben je bekend met de berichten-app, Kik?

Misschien gebruik je het om contact te houden met je collega’s of om de band met je familie te onderhouden. Misschien gebruik je het om te dollen met je internetvrienden. Ongeacht waarom en hoe u het gebruikt, uw berichten op Kik zijn belangrijk op misschien meer dan één manier. En per ongeluk je gegevens kwijtraken is altijd niet leuk.

Als je je zorgen maakt over het kwijtraken van je Kik-berichten, dan is dit artikel iets voor jou. In dit artikel laat ik het je zien twee methoden om Kik-berichten te herstellen op Android.

2 methoden om Kik-berichten te herstellen

Net als WhatsApp, een andere berichtenservice, Kik slaat geen oude berichten op op zijn servers. In plaats daarvan zijn alle chatgesprekken direct op je apparaat opgeslagen of het nu een telefoon of pc is. Terwijl dit verbetert de privacy en veiligheidhet maakt de app ook minder handig in gebruik vanwege de gebrek aan back-upopties.

Daarnaast bewaart Kik alleen de laatste 600 berichten op je Android-apparaat voor een maximaal twee dagen. Na 48 uur zal de app automatisch verwijder de oudste 400 berichtenen bewaar alleen de laatste 200. Nogmaals, dit is bedoeld om de privacy te vergroten, maar het vermindert het gemak aanzienlijk.

Ik zal echter de twee methoden bespreken die u kunt gebruiken om Kik-berichten te herstellen.

Herstellen van geschiedenis

Wanneer u berichten op Kik verzendt, er worden twee kopieën van het bericht gemaakt – een op uw apparaat en een andere op het apparaat van de andere partij.

Een bericht van uw apparaat verwijderen verwijdert het niet vanaf het apparaat van de andere persoon. Dit betekent dat als de verwijdering in de afgelopen 48 uur heeft plaatsgevonden, de meest betrouwbare manier om verwijderde Kik-berichten op te halen is: gewoon door de andere partij te vragen.

Zolang het bericht dat u wilt herstellen zich nog binnen de Limiet van 600 berichten en de Tijdslimiet van 48 uur opgelegd door Kik, kan de andere partij eenvoudig door hun chatgeschiedenisvind dat bepaalde boodschapen stuur het bericht opnieuw naar u. Ze kunnen ook screenshots van het gesprek maken en je de afbeelding sturen.

Maar terwijl dit de gemakkelijkste en meest betrouwbare methode, het is niet ideaal en ook niet altijd toegankelijk. Je zult tenslotte de andere persoon moeten vragen om toegang te krijgen tot het bericht, wat voor velen onaantrekkelijk of zelfs gênant kan zijn.

Jij bent ook beperkt op welke chats je kunt herstellen, en je hebt een beetje een deadline voordat de chats worden verwijderd. Daarnaast, als de andere persoon het bericht ook al heeft verwijderd, is het bericht eigenlijk voor altijd verloren.

Herstellen van back-up

Zoals hierboven vermeld, is er geen manier om een ​​back-up van uw gegevens te maken in de Kik-app zelf.

U kunt uw Kik-chats echter nog steeds herstellen vanaf een back-up als u een algemene back-up van je telefoon. De meeste Android-telefoons hebben ingebouwde back-upfuncties in hun telefoons en bevatten over het algemeen app-informatie, zoals uw Kik chatgeschiedenis.

Een back-up maken van uw Kik-chatgeschiedenis

Voordat u Kik-berichten kunt herstellen via uw back-up, moet u er eerst voor zorgen dat u een back-up hebben waartoe u toegang hebt in de eerste plaats. Een gemakkelijke manier om een ​​back-up van uw Kik-gegevens te maken, is via de volgende procedure.

  Ga naar je telefoon Instellingen.

  Android-telefooninstellingen

  De specifieke locatie van deze instelling verschilt per telefoonmerk en -model, dus om het u gemakkelijker te maken, typt u gewoon Backup en herstellen in de zoekbalk en klik op het juiste resultaat.

  Android-telefooninstellingen Zoekresultaat voor back-up en herstel

  Onder Lokaal ziet u twee opties. Klik Mobiel apparaat.

  Back-up en herstel instellingen in Android

  Je telefoon laat je dan selecteer wat voor soort gegevens u een back-up wilt maken. Alles wordt standaard aangevinkt, dus als je alleen een back-up van Kik wilt maken, moet je alles uitvinken en naar . gaan Apps en systeemgegevens.

  Beschikbare gegevens voor back-up in Android-telefoon

  Scroll naar beneden naar vind Kiki.

  Backu-optie voor apps van derden in Android-telefoon - Kik-app gemarkeerd

  Klik Back-up om het back-upproces te starten.

  Tabblad Back-up van Kik-app met gemarkeerde knop Back-up

  Kraan Finish wanneer het klaar is. Je hebt dan een nieuwe back-up met alle informatie over de apps die op je telefoon zijn geïnstalleerd. Het wordt opgeslagen in de interne opslag van je telefoon.

  Kik Back-upproces voltooid - knop Voltooien gemarkeerd

U kunt ook een app van derden gebruiken, zoals Wondershare Dr. Fone om maak en herstel back-ups van je telefoonwat een heel ander proces vereist.

Kik-berichten herstellen via Android-back-up

Het laden van uw nieuwste Android-back-up bevat gegevens van uw Kik-app, wat betekent dat u dat kunt mogelijk verloren Kik-berichten herstellen door uw laatste Android-back-up herstellen. Volg de onderstaande stappen om een ​​Android-back-up te herstellen.

  Van de Backup en herstellen scherm eerder, gaat u naar het tabblad Herstellen.

  Back-up maken en scherm herstellen in Android met hersteloptie gemarkeerd

  U krijgt dan de back-ups beschikbaar op je telefoon. Kies de nieuwste met Apps en systeemgegevens.

  Android-herstelscherm met beschikbare back-upopties om te herstellen

  Kraan Herstellen. Dit zal herstel je Kik-app zoals het was toen de back-up werd gemaakt, zodat u de berichten kunt herstellen.

  Scherm herstellen met de herstelknop gemarkeerd

Houd er echter rekening mee dat deze methode nog steeds onderhevig is aan de “600 woorden voor 48 uur” regel van de app. Dit betekent dat de enige berichten die u kunt herstellen, berichten zijn die niet meer dan 600 berichten bevatten en niet ouder zijn dan twee dagen.

Houd er ten slotte rekening mee dat u Android-gegevensherstel alleen kunt gebruiken als u al een back-up van de app-gegevens vooraf.

Toekomstige methoden om verwijderde Kik-berichten te herstellen

Op het moment van schrijven, een andere persoon vragen om: scroll door hun chatgeschiedenis en een oude back-up terugzetten zijn de enige twee manieren om verwijderde Kik-berichten op betrouwbare wijze op te halen.

Vanwege de manier waarop Kik’s methoden voor het bewaren van gegevens werken, is het notoir moeilijk om verwijderde berichten van de app te herstellen. Maar er zijn bedrijven die momenteel praktische oplossingen voor dit probleem ontwikkelen.

Dr. Fone is bijvoorbeeld een allesomvattende oplossing voor gegevensbeheer voor mobiele apparaten. Het heeft softwaremodules voor het repareren van mobiele telefoons, het verwijderen van telefoonvergrendelingen, het herstellen van verwijderde sms-berichten en meer. Het kan zelfs verwijderde gesprekken herstellen van andere instant messaging-platforms, zoals WhatsApp.

Gelukkig voor Kik-gebruikers, deze app zal binnenkort een functie uitrollen waarmee het verwijderde Kik-berichten kan herstellen. Ik ken de exacte details op dit moment nog niet, maar je kunt je abonneren op hun service om in de tussentijd hun andere geweldige functies uit te proberen.

Een andere app met een aankomende functie voor Kik is PhoneRescue. Het is ook een app voor gegevensbeheer, met een specialiteit in het herstellen van verwijderde en beschadigde bestanden vanaf mobiele apparaten. Je kunt er ook bugs en glitches in je apparaat mee oplossen, het vergrendelscherm en wachtwoord van je telefoon verwijderen en de toegangscode voor de schermtijd van een apparaat herstellen.

Met PhoneRescue kunt u: bewaar uw belangrijke informatie om voor altijd verloren te gaan. Als je nog steeds twijfelt, bekijk dan deze diepgaande beoordeling van het product om te zien of je het leuk vindt of niet.

Veelgestelde vragen

Worden Kik-berichten voor altijd verwijderd?

sinds Kiko slaat geen berichten op op zijn servers, Kik-berichten die de Limiet van 600 berichten en de Tijdslimiet van 48 uur worden voor altijd verwijderd. Hoewel er methoden zijn om verwijderde Kik-berichten terug te halen, is er op het moment van schrijven geen manier om berichten terug te krijgen die ouder zijn dan dit.

Waar worden Kik-foto’s opgeslagen?

Foto’s verzonden en ontvangen op Kik zijn opgeslagen in uw galerij. Je kunt foto’s bekijken die je van Kik hebt opgeslagen in de galerij-app van je telefoon onder een album dat waarschijnlijk Kik heet. U kunt deze ook openen via uw bestandsbeheer van de telefoon of door het controleren van de DCIM-map en andere vergelijkbare mappen.

Verwijdert het verwijderen van Kik berichten?

Kik verwijderen verwijdert niet alleen berichten maar hele gesprekken. Dit komt omdat Kik je chatgeschiedenis opslaat als onderdeel van de app-gegevens, wat betekent dat berichten niet naar hun servers worden geüpload. U kunt echter altijd maak een back-up of coördineren met de andere partij in het gesprek.

Herstel Kik-berichten met succes op Android

Zonder twijfel kan het verliezen van je Kik-chats erg lastig zijn. Kik’s verbeterde privacy- en veiligheidsfuncties zijn juist de redenen waarom verwijderde berichten herstellen op de app is veel moeilijker dan op andere vergelijkbare berichten-apps. Maar zolang u deze voorgeschreven methoden volgt, zou u verwijderde Kik-berichten met succes moeten kunnen herstellen!

Vond je dit artikel leuk? hoe denk jij erover? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

0 Shares:
You May Also Like