Hoe kijk je naar March Madness voor? free (of goedkoop)

March Madness app

Voor snoersnijders die opgeblazen tv-bundels hebben opgegeven ten gunste van goedkopere streamingdiensten, kan March Madness frustrerend zijn.

Om het volledige toernooi te bekijken, zelfs zonder kabel, heb je toegang nodig tot CBS, TNT, TBS en TruTV, en drie van die vier kanalen zijn alleen beschikbaar via een betaaltelevisiepakket. Dat betekent dat je moet betalen voor tientallen andere kanalen die je niet wilt en een plotselinge piek in je tv-rekening moet doorstaan.

Maar als je bereid bent om door hoepels te springen, kun je deze vereisten omzeilen en een groot deel van March Madness – mogelijk zelfs elke game – voor free. U hoeft niet eens uw toevlucht te nemen tot piraterij, die zijn eigen valkuilen heeft die verder gaan dan de voor de hand liggende juridische en morele valkuilen.

Koop Paramount+ voor free

Paramount+

grootste belang

Dit deel is eenvoudig: met een Paramount+ Premium-abonnement kun je elke March Madness-game bekijken die op CBS wordt uitgezonden. Hoewel de service normaal $ 10 per maand kost, kunt u momenteel de couponcode invoeren TUSSEN op de website van Paramount+ om een free servicemaand als je nog geen actief abonnement hebt. Zorg ervoor dat u de Premium-laag selecteert, aangezien de door advertenties ondersteunde laag geen live CBS-stream bevat.

Lees mijn volledige column van een paar weken geleden voor gedetailleerde instructies over hoe u deze codes kunt inwisselen en hoe u aan het einde kunt voorkomen dat u gefactureerd wordt.

March Madness app preview mazen

March Madness Live on Fire TV

Jared Newman / IDG

Andere March Madness-games worden uitgezonden op TNT, TBS, TNT en TruTV, waarvan geen enkele beschikbaar is zonder een hele bundel betaal-tv-kanalen. (De goedkoopste streamingbundel die alle drie omvat, is Sling TV Blue, die $ 35 per maand kost.)

Maar net als in voorgaande jaren bieden de officiële March Madness Live-app en website beide een free drie uur durende preview voor alle games zonder dat u zich hoeft aan te melden.

Hoewel drie uur nauwelijks genoeg is om een ​​enkel spel te dekken, elk apparaat krijgt zijn eigen voorbeeld van drie uur zonder dat u zich hoeft aan te melden. Dat betekent dat je een reeks trucs kunt gebruiken om je “preview” -tijd nog verder te verlengen:

Van browser wisselen: Als u op een laptop of desktopcomputer kijkt, krijgt u voor elke browser een nieuw voorbeeldvenster. Door simpelweg te schakelen tussen Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Opera, Vivaldi, Brave en Apple’s Safari, kun je een groot deel van het toernooi afdekken. (Hoewel er geen native Chromecast-ondersteuning is voor het verzenden van de video naar uw tv, werkt het spiegelen van tabbladen wel.)Gebruik uw mobiele apparaten: Download de March Madness Live-app op iOS of Android en je krijgt nog een preview van drie uur om van te genieten. Heb je een iPad of Android-tablet? Installeer daar de March Madness-app om nog een preview van drie uur te krijgen. (Helaas zijn Chromecast en AirPlay beide geblokkeerd met deze methode, dus je kunt de video niet naar je tv sturen.)Door streaming-apparaten bladeren: De March Madness Live-app is ook beschikbaar op elk groot streamingplatform, waaronder Roku, Fire TV, Android TV/Google TV, Apple TV, Xbox-consoles, Samsung-tv’s en LG-tv’s. Elk van deze heeft zijn eigen preview van drie uur. Als je meerdere streaming-apparaten hebt, kun je ze allemaal gebruiken om je preview-tijd nog verder te verlengen.Verder bedrog: Op sommige apparaten kun je de March Madness-app mogelijk verwijderen en opnieuw installeren om een ​​nieuwe preview van drie uur te krijgen. Dit werkte betrouwbaar voor mij op iOS en Apple TV. Als laatste redmiddel kan het terugzetten van de fabrieksinstellingen van uw streamingapparaat ook de voorbeeldklok resetten, hoewel u natuurlijk al uw andere apps opnieuw moet downloaden en instellen als u dit doet.

March Madness Live op het web

Jared Newman / IDG

Fietsen door free March Madness-previews zijn misschien niet haalbaar als je van plan bent aan elke game vast te zitten, maar het is effectief om vooral af te stemmen op de grote verstoringen en grootste games. In voorgaande jaren heb ik het hele toernooi zonder veel moeite kunnen doorstaan.

Free proef tactieken

Als je last hebt van de tikkende klok van een drie uur durende preview, kun je ook overwegen om wat aan elkaar te rijgen free testen of profiteren van apparaatdeals om door het toernooi te komen.

Tot en met 16 maart biedt YouTube TV een tweeweekse free proef aan nieuwe klanten. Je hebt wel een Google-account nodig om je aan te melden, maar het maken van een nieuwe is triviaal als je al eerder een proefversie van YouTube TV hebt doorlopen. (Zorg er wel voor dat u direct na het aanmelden opzegt, zodat u aan het einde geen factuur ontvangt.)

Sling TV biedt ondertussen een paar verschillende proefaanbiedingen, allemaal voor nieuwe abonnees:

Krijg een twee weken free proef wanneer u door een Fire TV-apparaat. (De beste is de Fire TV Stick 4K Max.) Je moet het apparaat vóór 19 maart kopen, maar je kunt de aanbieding op elk moment vóór 19 april inwisselen. Ontvang een free Chromecast met Google TV wanneer u vooruit betaalt voor een maand service. Een maand Sling TV Blue, inclusief TBS, TNT en TruTV, kost $ 35. Nieuwe abonnees kunnen ook gewoon een driedaagse proefperiode van Sling TV krijgen zonder een nieuw apparaat te kopen.

Als u zich al op Sling TV hebt geabonneerd, is het maken van een nieuw e-mailadres eenvoudiger dan u misschien denkt.

Ten slotte biedt DirecTV Stream een ​​proefperiode van vijf dagen aan nieuwe abonnees. Houd er rekening mee dat het opzeggen van de service nodeloos moeilijk is en dat je met een medewerker van de online klantenservice moet praten.

Mijn oude stelregel is dat hoe gemakkelijker het snoer doorknippen is, hoe minder geld het bespaart. Hoewel de bovenstaande methoden meer gedoe zijn dan betalen voor een grote tv-bundel, zelfs voor slechts een maand, kunnen ze zeker geld besparen voor degenen die gewoon de games willen bekijken zonder de bloat.

0 Shares:
You May Also Like